7 Aralık 2011 Saat 16:00 da ne olacak.
Bildiğiniz üzere illuminati sitesinde bir sayaç çalışmakta.
Bu sayacı http://illuminati.org sitesinde göreceksiniz ( Siyah bir ekran gelir en üst sol tarafı mouse ile işaretlerseniz göreceksiniz.
Şimdi bu tarih ile ilgili birçok söylenti dolaşıyor.
Bugünlerde Wallstreet eylemcileri tüm dünyaya 7 Aralıkta tüm dünyaya bankalardaki paralarını çekme çağrısı yapıyorlar.
Bekleyelim bakalım neler olacak…
Yorum yapmak istemiyorum olayı görmeden bir şey söylemek yanlış olacak.
7-8-9 aralık super moon (süper ay) olayının olacağı gündür Dünyada küçük büyük büyücüler,üfürükçü,woodocu,kedi kesenlerin hepsi bu olayı beklemekteler
Diğer bir yandan üçgenin en tepesindeki 3 haham’da bu günü beklemekteler bizim göreceğimiz büyük bir hadise olmuyacak lakin paranormal olayların vukuu bulması yakındır
her zamanki gibi yine hiç bişey olmayacak yapacağı olayın tarihini verecek kadar saf olduklarını sanmıyorum olursa zaten yapan belli 🙂
wall street eylemcilerinin de soros gibi iluminati uşaklarının desteklediği açıklandı. gene büyük tiyatro döndürüyorlar demektir. bakalım ne olacak.
🙂
Site sayaç tamamlanmadan kapandı sanırım ulaşılmaz durumda.
Böylece sitenin yeni ismi ( önceden illuminati.net idi ) tanıtım reklamınıda yapmış oldular…
Güzel taktik 🙂
Bundan sonraki aşamada sitenin yeni yüzü ile web sitesini açmış olurlar…
site kapanmadı şu anda 1 gün 2 saat 36 dakika var dünden kapandı deniyor ve ben her defasında bakıyorum hiç kapanmadı illuminati.org
ben illuminati.net’e girdim filim cikti gercekten reklam yapiyorlar herhalde bunlar
Sitenin şimdiye kadar en kısa sürede en çok görüntülenen yazısı bu oldu…
Düşünün adamların yaptığı reklamı…
illuminati.org sitesi açılmadan ne kadar bir trafik aldı ve kaç yerden linklendi.
Reklam için çok güzel bir taktik izlediler.
Şimdi site açıldığında illuminati ismini duymayanlar bile siteyi biliyor olacak…
http://www.7december.org/ site bu adrese taşındı . Süre bitiminde 30 günlük yeni geri sayım başladı
hiçbişey olmadı…
Sitenin ne zaman açıldığına ve nasıl reklam sonucu hızla alexa sıralamasında yükseldiğini görebilirsiniz.
Bedava reklamını millete yaptırdırlar