Siteye girişte çok büyük bir problem oluyor.

Siteye girişte çok büyük bir problem oluştu ne yaptımsa düzeltemedim…

Türkiye DNS lerinden çıkışta siteye erişmek mümkün olmuyordu. Ama DNS i TTnet dışında bir DNS e aldığımda erişim oluyordu…

Bu garip durum için site acaba yasaklandı mı diye şüpheye düşdüm :)

Araştırmalarımda herhangi bir şey bulamayınca kullandığım hosting firmasını değiştirmek zorunda kaldım…

Siteye girişte çok büyük bir problem

Siteyi 24 saat içerisinde başka bir host firmasına taşıdım…

Şimdi ulaşılabilir durumda ve eskisinden daha hızlı olacak. Server bazlı host hizmeti aldığım için sanırım bir sorun olmaması lazım.

Erişimde sorun yaşayan varsa bana ulaşırsa sevinirim…

Birde sitenin açılma hızı hakkında eskiye oranla nasıl hızlı mı yavaş mı bir yorum yazarsanız çok iyi olur…

Bu arada dünyada başka olaylarda oldu 2 günlük bir ara vermiş olduk ama kaldığımız yerden devam ediyoruz…

Tavsiye Yazılar

• Planet X Nibiru Marduk Gezegeni ile ilgili son bilgiler

Planet X, Nibiru, Marduk Gezegeni ile ilgili son bilgiler : NASA nın ELENIN olarak adlandırdığı kuyruklu yıldız NİBİRU dur… ( Birçok sitede yakında göreceksiniz… ) Önemli değişiklikler güncel bilgilere dayalı olarak orijinal ELENIN olarak adlandırılan gezegen için NASA da bilgileri biraz değiştirdi “Elenin Comet” güncel bilgileri : Biz Elenini Niburu olarak isimlendireceğiz… 20 Şubat 201…

• Newyork Kar Fırtınası sonrası neler olacak.

Newyork Kar Fırtınası sonrası neler olacak ? Ertesin gün filmini seyretmiş olmalısınız… Daha önce yazdığımız Meksika körfezinde oluşan BP Petrol kazası meksika körfezinden çıkarak Avrupaya uzanan Gulf stream akıntısının çok yavaşlamasına sebep olmaktadır. Bu yavaşlama tüm dünyanın ikliminde önümüzdeki yıllarda büyük değişiklikler olacağını göstermektedir… Son ABD nin doğu kıyılarını etkileyen KAR fırtınası bu etkilerin sonucu……

• Baltık denizindeki UFO çalışmaları.

Baltık denizindeki UFO çalışmaları gelişmeler Daha önce 1 Haziran 2012 de yapılacağı duyurulan dalış ertelendi mi yoksa bu dalış yapıldı birşey bulundu kimsenin haberi olmaması için üstü örtüldümü belli değil. Haberin siteden kaldırılmış halini görebilirsiniz. http://www.oceanexplorer.se/ Sebebi aynı bölgede ABD – ALMANYA – INGILTERE ortak askeri tatbikatı başladı. Askeri tatbikatın UFO dalışının yapıldığı aynı bölgede…

• ROSAT uydusu düşüyor.

ROSAT uydusu düşüyor. Gözlem Uydusu (ROSAT) olarak adlandırılan başka büyük, 2.6 ton ağırlığındaki Alman uydusu. Dünyaya Cumartesi veya Pazar günü (22 ya da 23 Ekim) düşecektir. UARS uydusu Eylül ayında Güney Pasifik Okyanusu’na düşmüştü.Avrupa Uzay Ajansı’nın yörüngesi için başkanı Heiner Klinkrad göre, ROSAT UARS dan daha yüksek bir risk oluşturmaktadır. Uydunun canlı online izlemek isterseniz……

• Libya operasyonu : Operasyonun ismi Odesa

Libya operasyonu… Operasyonun ismi Odyssey… ( Odesa ) Odyssey = büyük ve destansı bir yolculukdur… Bu Homeros’un Odyssey ve şafağın metaforu onun kullanımı ile ilgisi var mı? Odyssey on yıllık Truva Savaşı’nın sonunda on yıl sonra başlar ve Odysseus savaştan eve dönüşünü anlatır. Eylül 2001 … Eylül 2011 eve dönüş… Belgelerini hazırlıyorum bu operasyon çok…

• Yüzyılın güneş patlaması na hazır olun……

Yüzyılın güneş patlaması na hazır olun… Daha önce haberini verdiğimiz korona güneş etrafına dönerek güneş lekelerine ulaştı. Bu pozitif ve negatif uçların birbirine değmesi gibi bir etki yapacak ve büyük bir patlama oluşacak. Şu anda korona kaynaklı manyetik fırtına bile ABD deki uydu haberleşmesinin çoğunda arızalara neden olmaya başladı. Patlama için 18 – 24 saat…

One Comment

1. Sanırım bugün daha iyi…

Sitede her şeyi aktif etmeyi tamamladım.

Bundan sonra sorun olmaması lazım sorun yaşayan bildirirse çözmeye çalışırız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir