Chat sistemi… Sitemize chat sistemimiz…

Chat sistemi…

Sitemize chat sistemimizide kurduk…
Chat sistemi sayesinde online olan kişilerin bilgi alışverişi yapması sağlanbilir.
Sadece test amaçlı bir kurulum yaptım memnun kalmaz isen kaldırmayı düşünüyorum…

( İptal edildi… )

Sayfasından deneyip kullanabilirsiniz.

Ayrıca siteniz sol taraf en alt kısmında da gerekli chat bölümü vardır…

Tavsiye Yazılar

• Newyorku vuracak kasırganın görüntüleri …

Newyorku vuracak kasırganın görüntüleri Bir iki gün içinde newyork dahil olmak üzere ABD nin doğu sahillerini şiddeti 5 olan bir kasırga etkisi altına alacak… Düzeltme : Buradaki 5 şiddeti daha önce hesaplanan değerdi. Ancak kasırga henüz 3 şiddetini geçmedi. NASA uyduları kasırganın görüntülerini geçmeye başladılar. Büyüklüğü karşısında gerçekten inanılmaz demek yetmiyor. Hızının saatte 185 km/h…

• Siteye girişte çok büyük bir problem oluyor.

Siteye girişte çok büyük bir problem oluştu ne yaptımsa düzeltemedim… Türkiye DNS lerinden çıkışta siteye erişmek mümkün olmuyordu. Ama DNS i TTnet dışında bir DNS e aldığımda erişim oluyordu… Bu garip durum için site acaba yasaklandı mı diye şüpheye düşdüm :) Araştırmalarımda herhangi bir şey bulamayınca kullandığım hosting firmasını değiştirmek zorunda kaldım… Siteye girişte çok…

• Mars gezegeninde antik şehir mi var ?

Mars gezegeninde antik şehir mi var ? NASA nın yayınladığı bir görüntüden yola çıkarak çeşitli fotoğraf filtreleri kullanıldığında bir krater içerisinde bazı yapı şekilleri olabileceği düşünülen görüntüler ortaya çıkıyor. Sürpriz görüntüler hakkında çeşitli yorumlar olmasına rağmen yıllardır gizlenen bir gerçek mi olduğu kuşkusu hızla yayılıyor. Mars gezeni yörüngesinden alınan uydu görüntüleri NASA tarafından bilerek kızıl…

• Mısır piramitinin içinde ne var ?

Mısır piramitinin içinde ne var ? İlginç video… Yıllardır gizli kalan piramitin içinde bir oda ve birkaç dehliz zinciri bulunuyor. Mısır bilim adamları zaman zaman bu gizli kapıları açarlar ve bunu dünyanın gözleri önünde yaparlar. Geçen senelerde de böyle canlı yayın ile dünyanın gözleri önünde o zamanda kadar açılmamış bir kapıyı açarak bir dehlizde hareket…

• Güneşte manyetik boşluk oluştu.

Güneşte manyetik boşluk oluştu. Güneş üzerinde büyük manyetik alan oluştu ve bazı bölgeler boşluğa dönüşmeye başladı. Bu etkilerin daha öncede paylaştığım güneş sisteminde yer alan gezeğenler veya başka manyetik alanların etkisinin olması muhtemel. Güneşte oluşan manyetik boşluklar güneşin genelinde bir ısı düşüklüğüne sebep olması ve NASA nın ve diğer bilim adamlarının son aylarda açıkladıkları küçük…

• Florida ilginç bir durum hakkında titreşimler

Florida ilginç bir durum… Deprem olmadan tüm Florida da bir şey hissetti insanlar… Yer sürekli titreşim halinde… 911 e sürekli olarak bu yönde şikayet geliyor, binalar arabalar yollar sürekli titriyor. Bilim adamları şaşkın… Sebebi belli olmayan bu durum uzun sürmesi nedeni ile dikkat çekici… Haber kaynağı https://www.wftv.com/news/geologist-shaking-wasnt-florida-earthquake/286574842 Takip ediyoruz… Burada da bir videosu mevcut. Florida…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir