En iyi türk torrent siteleri – 2011
En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.

En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.

ABD Tornoda felaketleri Daha önce bir yazımda yazmıştım ABD deki tornodaların arkası kesilmiyor sürekli olarak yeni ve eskisinden çok daha kuvvetli olarak ortaya çıkıyorlar… ABD nin birçok eyaletinde tornodalar yüzünden dün 72 kişi öldü… Bizim haber sitelerimize TV lerimize oldukça az yansıyan olay ABD de en çok haber olan konu son 100 yıldır böyle yoğunlukta…

Dünya dışı yaşam Bilim adamları : Dünya dışı dünyayla bağlantı kurulabilir… Yıllardır başarıyla evrendeki uzaylılarla bağlantı kurmaya veya uzaydan gelen potansiyel mesajlarını belirlemeye çalışan bir grup bilim adamı. Temel bir kuralı test etmenin zamanı geldiğini söyledi: potansiyel olarak gelişmiş yabancı medeniyetlerden. Bir cevap çıkarabilmek için kozmik ortama mesajlar göndererek bir nevi spam mesaj gönderdi. Yakın tarihte METI’yi…

Global ekonomik kriz : Ülkemizde ve dünyada global ekonomik kriz konusunda aniden önemli gündem ve açıklamalar oluştu son günlerde. Takip edebildiğim kadarıyla ABD ve İtalya’nın ekonomik olarak borç yüklerinin artması tüm ekonomileri etkileyen bir duruma sıkıntıya sebep oldu. Diğer taraftan döviz kurlarının ani olarak değer artışları ve ülkemizden sıcak paranın kaçışı olarak değerlendirilen gelişmeler ülkemizi…

ABD’de yaşanılan tornadolar kuvvetli fırtınalarla alakalı olarak NOAA(ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi) nın yaptığı bir analiz var. Araştırdığım kadarıyla La Nina sebep oluyor bu beklenmedik aşırı miktarda gözlemlenen tornadolara, fırtınalara ve ölümlü zarara. Bu da Atlantik SST anomali değerleri aylara göre NOAA sitesinden alınmıştır. K.Amerika’nın batısının ve kuzeyinin soğuk olması La Nina dönemsel özelliğidir.Güney…

Türkiye üzerinde manyetik dalgalar. Saat 16:00 civarında başlayan titreşim batı karadeniz boyunca kilometrelerce devam ediyor. Bölge üzerindeki düşük frekansta bir manyetik titreşim mevcut Bu sinyaller yaklaşık 6 saattir takip edilebiliyor… Durumu gözlemeye devam ediyoruz… Sinyal aniden ortaya çıktı ve geniş bir alanı etkiliyor. Bölgeden bir haber alamadık. Bu alan üzerinde olanların durumu kontrol ederek garip…

Planet X, Nibiru, Marduk Gezegeni ile ilgili son bilgiler : NASA nın ELENIN olarak adlandırdığı kuyruklu yıldız NİBİRU dur… ( Birçok sitede yakında göreceksiniz… ) Önemli değişiklikler güncel bilgilere dayalı olarak orijinal ELENIN olarak adlandırılan gezegen için NASA da bilgileri biraz değiştirdi “Elenin Comet” güncel bilgileri : Biz Elenini Niburu olarak isimlendireceğiz… 20 Şubat 201…
Bu yazı henüz hazırlamadım ancak bu yazı bile bu kadar dikkat çekici bir biçimde hit alıyor.
Demek ki bu listeye acil ihtiyacımız var…
http://www.bluebox.bbs.tr/?p=26
Bu yazımızı gözden geçirin isterseniz…
this is really interesting. thanks for that. we need much more sites like this. i commend you on you