En iyi türk torrent siteleri – 2011
En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.

En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.

21 Aralık başladı… Şu yazıyı yazdığım dakikalar itibari ile Yeni Zelanda ve Avustralya kıyıları 21 Aralık 2012 saat 00:00 gösteriyor olacak. Uzun yıllardır beklenen tarih gelmiş oldu. Hayırlısı ile bu yazı altından bu 24 saatlik durumu yazalım istiyorum. 26.000 yıllık döngünün ve bir eski uygarlığın takviminin son günü. Galaktik merkez ile Güneşin aynı düzlem ve…

Göbekli tepe neden terk edildi… Dünyada şu ana kadar rastlanmış en iyi korunmuş yerleşim yeri olarak tanımlanan göbekli tepede ilginç bilgiler gün ışığına çıkıyor. Göbekli Tepe sitenin adıdır ve eski bir ibadet eski yeridir. Tarihi 11.500 yıl öncesine kadar uzanır. Arkeologlar avcı toplayıcı atalarımız yaşadığını ve bu dönemde böyle bir kompleks anıt inşa kapasitesine sahip…

Haarp bulutları oluşumu. Geçen hafta içinde Kanadanın Calgary şehrinde sitemizde daha öncede yayınlanan boru şeklinde ve dönerek hareket eden bulut yapılması gözlenerek kayıt altına alınmış. Diğer izlenen boru şekilli bulutlardan farklı yanı olarak yere oldukça yakın olması ve açık beyaz renk özellikleri arasında. Bulutun yapısı nedeni ile bu bölgede ilk defa gözlenmiş ve bu tip…

Beklenen büyük deprem belirtileri mi ? ABD de beklenen büyük deprem ve volkan patlaması belirtileri kaliforniyada oluşmaya mı başladı ? Son iki içinde 50 nin üzerinde irili ufaklı depremin ( en büyüğü 5.5 ) kayıt edildiği bölge içinde tehlike çanları çalmaya başladı. Bölgedeki bazı hastenelerin tahliye edildiği bilgileride geliyor. Bölgenin San andereas fayı üzerinde olması…

İngiltere’deki ayaklanmalar ve arkasındaki güç odaklarını yabancı sitelerde araştırdım. Son günlerde hem küresel ekonomik kriz hem diğer gelişmeleri de arka plana düşüren İngiltere’deki ayaklanmalar ve yağmacılığın arkasında yine kaostan düzen getirmek isteyen Yeni Dünya Düzeni yani İlluminati olduğu iddiaları ağırlıklı. Admin’in işlediği İlluminati oyun kartlarında İngiltere’deki yağmacılık ve ayaklanma olayının daha önceden planlanmış olduğu da…

Simavdaki depremler. Simava kim saldırıyor demek daha mı doğru olabilir acaba ? Daha önce yazdığım bir yazıda 3+ olmuş depremlerin Simavda grid bir yapıda olduğu ve her deprem noktasının birbirinden aynı uzaklıkta olduğu görülmüştü… Yazımızın linki… Kütahya depremi HAARP ispatı dır… Bu yapı halen oluşan depremlerde görülmeye devam ediyor… Simav üzerine sürekli bir manyetik bombardıman…
Bu yazı henüz hazırlamadım ancak bu yazı bile bu kadar dikkat çekici bir biçimde hit alıyor.
Demek ki bu listeye acil ihtiyacımız var…
http://www.bluebox.bbs.tr/?p=26
Bu yazımızı gözden geçirin isterseniz…
this is really interesting. thanks for that. we need much more sites like this. i commend you on you