En iyi türk torrent siteleri – 2011
En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.
En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.
Proxy Siteleri – Tunnel siteleri Tunel ( tunnel ) siteleri olarakda adlandırılan internet üzerinde iz bırakmadan gezinebileceğiniz sitelere ihtiyacınız olabilir. Ülkemizde fazla kullanılmamaktadır. Ancak proxy dünya genelinde iz bırakmak istemeyenlerin en çok kullandığı maskeleme yöntemidir. Konumuz gereği proxy sitelere ihtiyacınız olabilir. 2012 nin en iyi proxy siteleri ekteki şekilde… Site sıralaması alexa sıralamasına göre yapılmıştır….
11 Eylül saldırısı polis helikopter görüntüleri… Yeni gelen bu videoda Newyork polisinin helikopter üzerindeki video kamerası ile yapılan çekimleri görülüyor. Video biraz zor anlaşılsada görüntüler gayet net olarak ortada. Video için yorumlarınızı eklerseniz sevinirim. Okunma sayısı : 13
HAARP projesinin mucidi kim ? HAARP projesinin mucidi olan bilim adamı Nikola TESLA elektrik konusundaki üstün bilgi ve yetenekleriyle tanınmış bir bilim adamıdır. HAARP projesinin prototipi olarak kabul edilen kablosuz topraktan elektrik iletimine sağlayan kuleleri kurmuş. Bu video da onula alakalı.Tesla’nın birçok ilginç projesi var ve gerçekten çağdaşı olan bilim adamlarından çok ileride olduğu iddia…
İran uranyum zenginleştiriyor. ABD-İsrail İran’ı vuracak mı, İran atom bombası yaptı şeklinde zaman zaman dezenfermasyon nitelikli haber ve propagandalar. Gerek bizim gerekse de Avrupa-ABD basınında gazete ve Tv programlarında haber oluyor. Yeni Dünya Düzeninde Anglosakson (WASP) ve ABD hegomanyasının bir numaralı aracı NATO operasyonlarıyla Libya da Tek Dünya Devleti nihai hedefiyle ele geçirilmişken. Sıranın Suriye…
Fukushimadan yayılan radyasyon Dünyada nereleri etkiledi. Üst atmosfere çıkan radyasyon jetstream hava akımları nedeni ile kıtalar arası seyahat ederek avrupaya hatta Türkiyeye kadar ulaştı. Fukushimadan yayılan radyasyon Etki gün geçtikçe azalmasına rağmen tahmini 300 yıl atmosferde radyasyon bulunmaya devam edecek. ( azda olsa ) Yorumlarınızı bekliyorum… Okunma sayısı : 10
LYME hastalığının tanımı yeni yapılan bir hastalık, ancak hastalık tanımı ile ilgili çok yoğun bir tartışma mevcut. Buradaki yazımızda LYME hastalığı ile kırmızı örümcek arasındaki bağlantıyı yazmıştık. Bu hastalık kırmızı örümcek üzerinde yaşayan bir bakteri ile insana geçmekte ve tanımı oldukça zor konulan bir hastalık. Birçok hastalık belirtisini aynı anda taşıdığı için çoğunlukla yanlış teşhis…
Bu yazı henüz hazırlamadım ancak bu yazı bile bu kadar dikkat çekici bir biçimde hit alıyor.
Demek ki bu listeye acil ihtiyacımız var…
http://www.bluebox.bbs.tr/?p=26
Bu yazımızı gözden geçirin isterseniz…
this is really interesting. thanks for that. we need much more sites like this. i commend you on you