En iyi türk torrent siteleri – 2011
En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.
En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.
Saatlerin değiştirilmesi Paranoyak bir düşünce ama bu saatlerin dünyadan bir gün sonra değiştirilmesi beni kuşkulandırdı…Bahane ne olursa olsun… Dünya ile aynı anda saatleri değiştirilmeyen bu bir gün içerisinde sistemler üzerinde neler oldu ? Bunu araştırıyorum neden sorusu bana çok komik geliyor. Bir sınav için dünyadan ayrı bir saat dilimini bir gün boyunca neden kullandık ?…
BlueBox BBS Merhaba Sitede bazı eklemeler yaptım ve yeni düzenlemelerde beraberinde geliyor. Biraz içeriği düzenliyorum o nedenle sitede anlık değişikliklere şaşırmayın :) İlk önce siteye gelen yorum sayısı artık oldukça yoğun olmaya başladı ve ben elimden geldiğince edit ederek yorumları ekliyorum. Yorumlarda genelde chat ortamı olmamasına bilgi içermesine dikkat etsemde bazen bende ne yapacağımı bilemiyorum….
Yerçekimi azalırsa hissede bilir misiniz ? Konu geçen hafta yayınlanan bir makaleden yola çıkarak yazılmıştır. Geçen hafta bilim çevrelerinde bir tartışma vardı. Yerçekimi dalgaları görülebilir mi ? Yani görsel bir tayf oluşturulma ihtimali nelerdi ? Konunun uzmanlarına göre bu zaten oluşmuş ve Einstein tarafından belirlenmiş bir takım kurallardan yola çıkarak görsel hale getirilebilirmiş. Teorik fizikçi…
Ülkemizde halkımızın borçluluk durumu ile alakalı yapılan bir araştırma yayınlandı. Halkımızın %95 i borçlu imiş.Bu araştırma olmaksızın da günlük yaşantımda büyük marketlere gittiğimde. Kasada yapılan ödemelerde bunu gözlemliyordum ben. Kasada 5-6 TL’lik mal veya hizmet dahi satın alan vatandaş kredi kartı kullanmakta. Özellikle bankaların kredi kartını çok bonkörce dağıtmaları, geliri olmayan öğrencilerin bile kart alması,…
Irene Kasırgası Newyork da !!! Şu an newyork semalarında saatte 120 km hızla ortalığı dağıtmaya başladı. Başkan Obama Newyork luların kasırgayı ciddiye almaları yönünde açıklama yaptı. Kasırga kategori 2 olarak newyork ulaştı beklenen 4-5 olması idi ancak yapılan müdahalerle bu değere ulaşamadan hızı kesildi… Son alınan uydu görüntüsü… Yorumlarınızı bekliyorum Okunma sayısı : 7
Cinsel suçta dekolte etkisi Prof.Orhan Çeker: “Cinsel suçta dekolte giyen kadının da etkisi var” Selçuk Üniv.öğretim üyesi… İlginç yaklaşımlar bunlar… Okunma sayısı : 20
Bu yazı henüz hazırlamadım ancak bu yazı bile bu kadar dikkat çekici bir biçimde hit alıyor.
Demek ki bu listeye acil ihtiyacımız var…
http://www.bluebox.bbs.tr/?p=26
Bu yazımızı gözden geçirin isterseniz…
this is really interesting. thanks for that. we need much more sites like this. i commend you on you