En iyi blog siteleri

2011 yılının en güzel dizayn ve içerik bilgisine sahip blog listesi aşağıdaki şekildedir.

Blogları tek tek kontrol edebilirsiniz. Hepsi birbirinden güzel dizayn ve içeriğe sahipler. Listeye daha fazla sitede eklenebilirdi ancak şimdilik bu kadar.

Türkiye blogları içinde bir sıralama yapmak istedim ancak bu şekilde bir içeriğe sahip blog bulamadım. Tavsiye edeceğiniz blogları listeye eklemeye çalışacağım.

1. Assault Blog

2. Behind The Websites

3. Cheaper Than Therapy

4. Brown Blog Films

5. 1stwebdesigner

6. Inspiredology

7. Juan Diego Velasco

8. Ecoki

9. All For Design

10. heyIndy

Listenin ikinci 10 listesi yakında burada…

Beğenilerinizi bekliyoruz…

Tavsiye Yazılar

• Şeytan üçgeni yer mi değiştirdi ?

Şeytan üçgeni yer mi değiştirdi ? Bermuda şeytan üçgeni olarak adlandırılan bölgeden uzun zamandır. Kayıp haberleri gelmiyordu. Son günlerde bu bölgenin hemen çok yakınlarından ardı arkasına gelen uçak ve gemi kaza raporları şeytan üçgeni bölgesinin buraya kaydığını mı gösteriyor. Bölge Venezuella ya bağlı Los Roques adaları… En son olay olarak Moda tasarımcısı Vittorio Missoni uçağı…

• Nanomotorlar insan hücrelerine çalışmaya başladı.

Nanomotorlar insan hücrelerine çalışmaya başladılar… Penn State Üniversitesi bilim adamları başarıyla canlı insan hücreleri içerisinde minik nanomotorları kontrol etmiştir. Bunun iki türlü etkisi olacak. Birincisi bizim konumuz olan takip ve izlemelerde ayrıca suikastlerde kullanılabilecek İkinci konu tamamen insanlık adına sağlık konularında detay tedavi de kullanılacak. Nanomotorlar o kadar küçükki hücre çekirdeği bu motorların hücre içinde…

• Hint okyanusunda görülmemiş fırtına.

Hint okyanusunda görülmemiş fırtına. Daha önceki yıllarda rastlanmayan devasa büyüklükteki fırtına hızla İran üzerine doğru hareket halinde birkaç gün içinde iran kıyılarına ulaşması ve iç kısımlara etkisinin artıracağı tahmin ediliyor. Tayfun olarak adlandırılan bu fırtınanın şimdiye kadar bölgede tesbit edilmiş ilk 5 Kategori fırtına olduğu bildirildi. Günümüzde karışık bir dönem geçiren iranın böyle bir fırtına…

• Soruların şifreleri, şifreli sorular nasıl olabilir.

Soruların şifreleri, şifreli sorular Basına dağıtılan kitapçığın şifreli olmasını ancak şöyle açıklayabiliriz. “Bir soru bir görevlinin önüne bir şekilde gelirse otomatik olarak şifreyi kullanarak doğru cevabı bulsun diye” Yani OSYM kendi görevlilerinin bu soruları basınla tartışmalarında kullandığı bir şifre olmalı… Yoksa sınavda kullanılan cevap anahtarlarında böyle bir şey yok kontrol ettim…Ama o kitapçıkta böyle bir…

• Satürnün uydusunda su görüntüleri

Satürnün uydusunda su Saturnun uydusu Enceladus dan gelen görüntüleri bilim adamlarını oldukça şaşırtmış durumda. Uydunun güney kutup bölgesinden yüzeysel fışkıran su buharı görüntüleniyor. Kızılötesi ışınlar ile su buharından Ph ölçümleri yapılması ile ilginçlik daha da artmış durumda. Ay içinde meydana gelen jeokimyasal süreçleri anlamak için temel bir parametre olan pH uyduda aynen dünyadaki oranlara ulaşabilecek…

• Çinde dolu yağışı 17 ölü, 150 yaralı…

Çinde dolu yağışı 17 ölü, 150 yaralı… Dünya böyle dolu görmedi… Çinin sanayi kuşağı üzerinde yağan korkunç dolu arkasında 17 ölü, 150 yaralı bıraktı. Milyonlarca dolarlık hasar oluştu. Çinde dolu Aslında haberin önemli kesimi dolunun yoğunluğu ve büyüklüğü. Şimdiye kadar bir dolu fırtınasında bu büyüklükte ölü ve yaralı oluşmamıştı. Konuyu yakından inceliyorum, bakalım neler çıkacak……

3 Comments

1. Bu sitelere yorum yapacak kimse yok mu :)
    Oldukça güzeller böyle blog lar hazırlamak büyük yetenek…

2. Cansu AÇIKGÖZ dedi ki:

pek ilgi çekmemiş. kısıtlı yorum yapabileceğim. birkaç tanesine göz attım. başarılılar. bu kadarcık :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir