Japonya 8,9 büyüklüğünde deprem

Japonya deprem 8,9 büyüklüğünde

Japonya deprem 8,9 büyüklüğünde

Deprem hiç beklenmeyen bir fayda yan atımlı olduğu için Japonyanın doğu kıyılarında büyük tsunami oluştu.
Birçok şehir ve kasaba sular altında kaldı.

Japonya deprem

Bu deprem öncesi HAARP üzerindeki enerji boşalmaları olduğu için HAARP etkisini araştırıyorum.

HAARP de meydana çıkmaya başlayan ve ayın başından beri devam eden enerji bir noktada toplanmış mı bunun araştırmasını yapmak gerekecek.

Burada mart başından beri aktivasyonun arışı görülüyor.

Bu linktende bunu teyit edebilirsiniz ( Tarih ve zaman girmeniz ve 24 saat olarak set etmeniz gerekli )

http://137.229.36.30/cgi-bin/magnetometer/gak-mag.cgi

Link zaman zaman kopmalar meydana geliyor arada bir güncelleme için tekrar deneme yapmalısınız. Kısa bir süre sonra online oluyor.

Yorumlarınız bekliyorum.

Tavsiye Yazılar

• Altın fiyatlarındaki artış ne kadar daha sürecektir.

Altın fiyatlarındaki artış Bir süredir altın fiyatlarındaki artış, ve bundaki devamlılık dikkatinizi çekiyor mu bilemiyorum. Bu konuyu biraz araştırdım ve şu sonuca ulaştım. Altın fiyatlarındaki artışın arka planında küresel bir takım iktisadi operasyonlar ve oyunlar söz konusu. Şöyle ki medyamızda Hindistan’daki düğünlerin artışının ve altına olan talebin yükselmesinin, dünyada arzı sınırlı olan altın fiyatlarını arttırdığı…

• FBI uzaylıları kabul etti. Oldukça ilginç bir haber.

FBI uzaylıları kabul etti Bu haber iki gündür gündemde… Haberlere bakıyorum kaynak bilgi yok o nedenle aşağıdaki belgeleri size sunuyorum bu belgeler zaten ortada idi birden bire neden FBI Uzaylıları kabul etti deniliyor anlamadım. Roswell olayı yaklaşık 20 yıldır tartışılan bir gerçek ancak FBI buna bir cevap vermediği için gerçekliği tartışılıyordu. Şimdi nedense birden kabul…

• Kiruna manyetometre ölçümleri.

Kiruna manyetometre ölçümleri dikkatimi çekti. Normallerin hayli üzerinde bir aktivite iyonosferi kışkırtıyormuş gibi gözüküyor. Üstelik sadece son 24 saat değil son günlerde genellikle bu aktivite normallerin hayli üzerinde gözüküyor. Sebep güneşteki patlama mıdır yoksa gerçekten HAARP veya benzeri bir tesisin yoğun aktivitesi midir tabi bunu bilemiyorum. Van’daki depremlerdeki devamlılık, o bölgede yer altından gelen garip,…

• CIA Yeni Suikastler İçin Hazırlanıyor.

CIA Yeni Suikastler : Yeni ABD savunma bakanı, üç ülkede el Kaide gerekçesi ile yeni operasyonlara hazırlandıklarını resmen açıkladı. Görünen o ki abd nin kulelerle girdiği topraklardan ladinin ölümüyle çıkmayacağı ve o bölgede ek planlar uygulamaya başlayacağını düşündürüyor… Önümüzdeki Tarihlerde (nümerolojik dizilim bilhassa) kritik olaylar vuku bulacak gibi. Hali hazırda gündem yeterince meşgulken arka planda…

• STUXNET Nükleer santrallerde virus tehlikesi

STUXNET Nükleer santrallerde STUXNET virus tehlikesi… Bunu bir tarihçe ile toplamak istedim… 1. BM atom başkanı, 1 Şubat 2011: Stuxnet nükleer santrallerin güvenliğine zarar verebilecek dedi… http://warsclerotic.wordpress.com/2011/02/01/stuxnet-could-harm-nuclear-safety-u-n-atom-chief-reuters/ 2. Solucan ( Virus ) hakkında İsrail Test yayınları İranın Nükleer gecikmesini açıkladı… http://www.nytimes.com/2011/01/16/world/middleeast/16stuxnet.html?_r=2&pagewanted=all 3. Çin Stuxnet’in ‘siber süper silah’ olduğunu söyledi… http://www.breitbart.com/article.php?id=CNG.f6fba55ad8f5e329c0c25bad9aa7b8d3.651 4. Yeni Cybervirus / Stuxnet…

• İnsan hayvan karışımı türler üretildi.

İnsan hayvan karışımı türler üretildi. 3 yıldır ingiliz laboratuvarlarında 150 ye yakın insan – hayvan karışımı embriyolar üretilmiş. İngilterenin Üç laboratuarı – King College London, Newcastle Üniversitesi ve Warwick Üniversitesi – Kanunun yürürlüğe girmesinden sonra araştırma yürütmek için lisans verildi. İngiliz kanunlarında insan spermi ile döllenmiş hayvan yumurtalarının sağlık araştırmalarında kullanılmak üzere embriyo seviyesinde gelişimine…

2 Comments

1. Depremin tsunami etkisi gösteren videolar yayınlanıyor…

HAARP üzerinden ve diğer sitelerden gelecek haberleri topluyorum…

Görülen HAARP halen aktif ve manyetik alanda kırılmalar olabilecek…

Türkiye üzerinden geçen bazı manyetik dalgalar mevcut…

Son sıcaklık değişimleri ve kar yağışı havadaki manyetik etkiyi gösteriyor.
    Önümüzdeki hafta sıcaklığı çok ani yükselmesi bende endişe yaratıyor… Takip ediyorum…

2. Bir deprem bu kadar uzun sürmez…

Kontrol dışı bir deprem nerde ise dakikalarca…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir