Fukushima da eriyen yakıt sabah saatlerinde

Fukushimada eriyen yakıt sabah saatlerinde aşağıdaki şekilde belirlendi.

Tüm teknisyenler ve bilim adamları sahayı boşaltmış durumdalar.
Siyah dumanın çok büyük olasılıkla erimenin olduğu yakıt tankının çevre birimleri olabileceği yorumları mevcut…

Fukushima da eriyen

Yorumlarınızı bekliyorum…

Tavsiye Yazılar

• Çin savaş gemileri Libya açıklarına ulaştı.

Çin savaş gemileri Libya açıklarına ulaşmışlar… Savaş gemileri füze taşıyan yüksek sınıflara ait savaş gemileri, Çin devletinin libyada 30.000 vatandaşı olduğu bildiriliyor. Vatandaşlarının tahliyesi ve buradaki yatırımların korunması amaçlı olarak savaş gemileri bölgeye gelmişler. Bölgede şu anda NATO devletlerininde savaş gemileri mevcut. Okunma sayısı : 20

• Van depremi – HAARP ilişkisi var mı ?

Van depremi – HAARP ilişkisi var mı ? Şu ana kadar verileri toplamaya çalışıyorum. Çok fazla mail geliyor hepsine birden cevap yazmak istemediğim için buradan yazıyorum… Henüz veriler bize bir şey kanıtlamadı. Ancak aşağıda eklediğim ve birkaç gün önce türkiye üzerinde tesbit ettiğimiz sürekli titreşimler. Bizim kuşkularımızı artırıyor. Şüpheler van depreminin anlık olarak ortaya çıkması…

• Ekonomik kriz 2012 Dünyanın önünde.

Ekonomik kriz 2012 Dünyanın önünde beklenen büyük ekonomik kriz 2012 senesi içerisinde yaşanabilir mi ? Aşağıdaki grafikte dünyadaki borç veren ülkeler ile alan ülkeler arasındaki farklar bulunuyor. Yeşil renk ile gösterilen ülkeler diğer ülkelere borç veren ülkeler. Şimdi grafiği incelediğinizde ilginç bir durumla karşı karşıya kalıyoruz. Bugün artık gelişmiş sayılan ülkeler dünyaya borç vermiyor alıyorlar….

• En iyi 10 Blog stratejisi

En iyi 10 Blog stratejisi, Bloglarda ziyaretçi artırmanın en kolay yolları : İşte size En iyi 10 Blog stratejisi En iyi 10 Blog stratejisi 1 – Tasarım Kullanımı basit ve ziyaretçinin en kolay şekilde sitenizde gezebileceği bir temanız  olmalı. Karışık ve neyin nerde olduğu bulunamayan temalar ziyaretçiyi sitenizden uzaklaştıracaktır. Bu işten anlamıyorsanız profesyonel sitelerden yararlanmayı mutlaka…

• İranda ne oldu ? Bugün alınan uydu SO2 durumu

İranda ne oldu ? Bugün alınan uydu SO2 durumunu gösteren haritalarda ilginç olarak İranın kuzey bölgesinden bir SO2 yayılımı söz konusu… Bu haritada görülen alttaki Etyopyadaki yanardağ patlamasından çıkan SO2 gazını görebiliyorsunuz. Ancak iranda ne olduğu konusunda bir bilgi yok. Bir fabrika yangını ( oldukça büyük olması gerekir ) veya bir yanardağ ( bölgede faal…

3 Comments

1. Haber hızla haber sitelerine ulaşmaya başladı…

Kısa sürede gazete web sitelerinde okunmaya başlar.
    Erime doğrulandı…

2. abdulah babacan dedi ki:

kotu hıc beğenmedim

1. Neyi beğenmediniz ? Siteyi neden beğenmediğinizi yazsaydınız belki daha açık olurdu. Beğenmedim demekle olmuyor…

Üstelik bu beğenmedim dediğiniz haberi ilk kez biz yazmıştık…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir