Elenin kuyruklu yıldızı Bu nesnenin kuyruğu ilginç.

Elenin kuyruklu yıldızı

Bu nesnenin kuyruklu yıldız olduğu kayıtlara geçmiş ama birçok gökbilimci bunun bir cüce gezegen olduğunu söylemesi ilginç geliyor.

Eski kayıtlarda adı geçen Marduk, Nibiru, x planet gezenin bu olma ihtimali çok yüksek.

Elenin 2 sene kadar önce tesbit edildi ve hızla güneş sistemine girdi…

2011 yılında dünyaya en yakın konumdan geçecek bu geçiş ve yaklaşım 1 yıl kadar sürecek.

Şu anda oluşan birçok olayla bağlantı kuran siteler mevcut.
Bende yakın olarak bu nesneyi takip ediyorum daha öncede bu konuyla ilgili bir yazı yazmıştım.

Elenin kuyruklu yıldızının yörüngesini aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=C%2F2010%20X1;orb=1;cov=0;log=0;cad=0#orb

Konu hakkında bilgisi olan buradan ekleme yapabilir.

Edit :

Elenin kuyruklu yıldızı dünyanın yakınından geçerek güneşin etkisi ile eriyerek kayboldu…

Tavsiye Yazılar

• Nükleer santralde sona doğru ? Fukushimada son durum

Nükleer santralde sona doğru ? Japonya reaktörlerin betonlanma çalışmalarına başladı. Reaktörlerden 3 nolu olanda merkezindeki ısı 6000 dereceye ulaştı. Japonya başbakanı durum çok ciddi şeklinde halkına TV den açıklama yapıyor. Son operasyonda başarısızlıkla sonuçlandı ısı düşmedi ve tamamen reaksiyon devam ediyor. Bu saatten sonrada soğuması beklenmiyor. Yakıtın betonlanması son aşama olacak, ancak yakıt soğumazsa betonunda…

• Newyork Irene kasırgası online görüntüleri.

Newyork Irene kasırgası online görüntüleri Harita üzerinde online izlemek isteyenler için güzel bir uygulama… Irene kasırgasının arkasından oluşmakta olan TEN kasırgasınıda aynı uygulamada linkine tıklayarak izleyebilirsiniz… Sol alt köşede yer alan tam ekran boyutuna alırsanız daha geniş görebilirsiniz… ABD ekonomik olarak bu kasırgaların çok etkisinde kalacağa benziyor… Kasırgaları online izlemek isterseniz FLORIDA da yer alan…

• Kuş benzeri insansız hava araçları.

Kuş benzeri insansız hava araçları Pakistan ve Afganistanda ele geçirilen aşağıda şekilleri görülen insansız hava araçları anlaşılamadı. Şimdiye kadar hiçbir askeri kayıtlarda yer almayan bu insansız hava araçlarının kuşa benzemesi ve havada fark edilememesi dikkat çekiyor. Aygıtın uçması hem kanatlarını çırparak, bir yamuk kuyruk tüy ve kuş karnına yerleştirilen bir küresel kameraya dayanan bir tasarıma…

• Türkiyede sosyal durumlar :

Türkiyede sosyal durumlar : Konuya girmeden önce sosyolog olmadığımı gözlemlerimi paylaşmak istediğimi ifade edeyim. Ülkemizde özellikle 1990 sonrası kadın-erkek ilişkileri, kadının toplumdaki rolü, hukuki olarak kadın haklarındaki düzenlemeler, kadının üretim sürecine katılımındaki gelişmeler, evlilik ve rollerdeki değişim, boşanmalardaki artış gibi konular toplumdaki en önemli konulardandır. Ben bunu sebeplerini maddeler olarak sıralamaya çalıştım: 1-İş bulmak çok…

• Chemtrails nedir ?

Chemtrails nedir ? Yazılarımızda sıklıkla geçen bu kelime nedir ? Bu soruyu soran oldukça fazla kişi olduğu için bu yazıyı yazmak istedim. Chemtrails bir popülasyon kontrol yöntemi, hava kontrol sistemi, HAARP için hava sahasını ( iyonesfer ) iletişim yapabilir hale getirme işlemleri için atmosfere bırakılan kimyasal ve biyolojik spreyler olarak tanımlayabiliriz. Havada asılı kalan bu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir