Fukushima nükleer reaktörde

Fukushima nükleer reaktörde çekirdek patlaması

Fukushima nükleer reaktörde çekirdek patladı mı ?

Bir fotoğrafa bakarken ilginç şekilde kuşkulanıyor insan…

Aşağıdaki fotoğrafta yıkılan reaktör görülüyor

Şimdide reaktörün şemasına bakalım…

Fukushima nükleer reaktörde

Benim görüşüm bu reaktörde ortada yer alan çekirdeğin patlamış olduğu yönünde.
Fotoğrafları karşılaştıracak olursanız binanın yüksekliği ve reaktörün olması gereken yerleri bunlar yıkıntılarda gözükmüyor.

Tüm fotoğrafları inceledim en küçük bir reaktör parçası gözükmüyor.

Tavsiye Yazılar

• NASA nın gizli deneyi.

NASA nın gizli deneyi Son güneş patlamalarından sonra oluşan manyetik alan zayıflaması ve bir önceki yazımızda yazdığımız atmosfere bırakılan Aluminyum oksitin çok daha geniş boyutlu olarak denenmesi gündeme geldi NASA 14 Mart – 4 Nisan 2012 tarihleri arasında ATREX füzeleri ile atmosferin üst tabakalarına Aluminyum oksit enjekte edecek. Jetstream akımları ile bu madde hızla tüm…

• Stuxnet ve Japonya depremi.

Stuxnet ve Japonya depremi. Stuxnet bir virüs… İranın nükleer projesini sabote etmek amacı ile mikroişlemcileri hedef olan bu virus iranda yapılmaya devam eden nükleer reaktördeki tüm kontrol makinalarında kullanılan mikroişlemcileri karıştırmak ve projeyi durdurmak, bozmak amacı ile ABD tarafından geliştirilmişti. Virus Siemens ( SCADA ) sistemini hedef almakta ve bu sistemi devre dışı bırakmaktadır. SCADA…

• 2011 MD göktaşının hesaplanan yörüngesi …

2011 MD göktaşının hesaplanan yörüngesi Dünyamıza en yakın konumdan geçmesi beklenen 2011 MD göktaşının aşağıdaki grafikte yörünge değişimi gösteriliyor. Dünyanın çekim kuvveti ile yörünge değişimini görebiliyorsunuz. Hesaplamalarda göktaşının dünyaya çarpmaması gerektiği çıkıyor. Ancak gerçekten böyle olacak mı ? Hesaplanan günlük yörünge… Yorumlarınızı bekliyorum… Okunma sayısı : 29

• Site hakkında.

Site hakkında Arkadaşlar siteye çok fazla yük gelmeye başladı. Ara ara kesintili hizmet verebiliriz. Kullanıcı sayısı deprem nedeni ile çok artmış durumda. Server sanırım bunu kaldırabilecek durumda değil. Hosting firmasına yazdım ama onlarda maliyet çıkarıyorlar. Elimden birşey gelmiyor. Siteye bağlanamazsanız tekrar tekrar denemeyin bir müddet bekleyip sonra girmeye çalışın. Teşekkürler… Okunma sayısı : 18

One Comment

1. Bir çok ciddi olay gibi en son durumlardan haber verilmiyor şimdilerde alt kısmıda toprağa kadar inmiş okyanusa karışmıştır bile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir