Google arama trendleri neler haberiniz var mı ?

Google arama trendleri nde Türkiye de ilk ayda aşağıdaki gibi bir sonuç elde edilmiş…

1. facebook
2. face
3. mynet
4. oyun
5. sahibinden
6. e okul
7. youtube
8. hürriyet
9. video
10. milliyet

Arama trendleri Google dan alınmıştır. Ancak bu trendleri etkileyen bazı faktörler var.

Artık kullanıcılar google kullanırken browser a uzun ismi yazmaktanda google yazıp oradan gelen linke tıklama gibi bir yöntem kullanmaya başladılar. Bu nedenle yukarıdaki trendler sağlıklı sonuçlar vermeyebilir.

Google bu trendleri açıklarken bence başka yöntemler bulması lazım.

Tavsiye Yazılar

• Nükleer santrallere ne oluyor. Stuxnet virüsü

Nükleer santrallere ne oluyor Daha önce bu yazımızda STUXNET virüsü nedeni ile nükleer santrallerde bulunan yazılımların hatalı çalışmaya başlayacağını yazmıştım… Stuxnet ve Japonya depremi. Şimdi gelen haberler çok ilginç olmaya başladı… Hindistan nükleer reaktör duman yayılması nedeni ile hemen kapatma. Çek Arızalı reaktör 2 Nisan itibari ile bir süre için kapatıldı. Nükleer reaktörün Çek kaynaklarına…

• Yurdumuz Orta Akdeniz üzerinden gelen toz bulutu

Yurdumuz Orta Akdeniz üzerinden gelen bir sistem ve K.Afrika üzerinden gelen yoğun toz taşınımı etkisine giriyor. Devlet Meteoroloji İşleri de batı bölgelerimizde tozlanmaya karşı ikaz etti.Tozlanma yağışı arttırıcı etkisinin yanısıra trafikte seyreden araçların, piste inen uçakların frenlemelerini olumsuz etkileyen, çamur şeklinde yağışlara sebep olabilen, yolları kayganlaştıran önemli bir meteorolojik faktördür. Bu hususta dikkatli olunmasını öneriyorum…

• Patlayan Yıldız 15 gün içinde dünyadan görülebilecek.

Patlayan Yıldız 15 gün içinde dünyadan görülebilecek… Dünya’dan 21 milyon ışık yılı uzaklıktaki bir yıldızın çöküşü ile tetiklenen süpernova, patlaması salı günü başladı ve kısa sürede bir dürbün ile görülebilecek kadar parlak olacak. Şimdiye kadar bu kadar yakından bir yıldız patlamasını bilim adamları takip etmemişlerdi. Bu olayın takip edilerek kayıt altına alınması büyük önem taşıyor….

• Haarp faaliyeti sayfasına baktığımda ciddi sonuçlar.

Haarp faaliyeti sayfasına baktığımda ciddi manada hareketlenme gözlemledim.Sayfanın resmini kaydettim. http://137.229.36.30/cgi-bin/magnetometer/gak-mag.cgi linki.Resmi de şudur Dünkü Akdeniz merkezli 6,3 riechter ölçeğine göre şiddetteki depremi acaba Haarp faaliyetlerindeki artış tetiklemiş olabilir mi? Son 24 saatte dünyada kaydedilen depremleri incelemek de lazım tabii: http://www.afps-seisme.org/index.php/eng/switchlanguage/to/fre/Seismes/Derniers-seismes/Last-seisms şu linkte. Büyüklüğü 5 ve üzeri olanlar gösterilmiş. Haarp faaliyeti http://www.notre-planete.info/geographie/risques_naturels/seismes/seismes_carte.php Burada da gösteriliyor….

• Dünya atmosferinde anormal durum.

Dünya atmosferinde anormal durum. Bugün uydu geçişi sırasında alınan görüntülerde atmosfer üzerinde anormal bir görüntü tesbit edildi. Hiçbir şekilde doğal olarak oluşmayacak bu görüntü halen incelenmekte. Atmosferdeki anormalliğe sebep olan etken tesbit edilmiş değil. Ancak bu görüntü şimdiye kadar rastlanmış bir durum değil. Atmosferdeki titreşim bulut üzerinde deformasyona uğramış ve küçük bir lokasyonda oluşması bunun…

• Dünyadaki işaretler, Google maps de ilginçlikler.

Dünyadaki işaretler Google maps de ilginç işaretler devam ediyor. En son bulunan işaret oldukça ilginç KANADA da bulunan bir nehir yatağının bir MAYA KADIN YUZU ( sola doğru bakıyor ) ne benzemesi dikkat çekici… View Larger Map Yukarıda haritayı ekliyorum, maps den kontrol edebilirsiniz… Ayrıca koordinatları +50° 0′ 38.20″, -110° 6′ 48.32″ Yüz oldukça ilginç…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir