Skip to content
bluebox bbs

BlueBox BBS

• Linkler
  • Eski BlueBox BBS
  • Haberleşme
  • Arşiv
bluebox bbs
BlueBox BBS
  • Kahvenin yararları

Kahvenin yararları hakkında birkaç bilgi

Kahvenin yararları ve zararları neler diye konuşulduğunda daha çok zararları vardır diye bilinir. Ama son araştırmalarda kahvenin aşağıdaki yararları su götürmez şekilde teyit edildi. 1 – Kalbi koruması : Günde 1-3 fincan kahve içen kişiler arasında ve içmeyen arasında karşılaştırmalarda  Kahvede bulunan antioksidanlar  arter üzerinde inflamasyon zararlı etkisini bastırmak yardımcı olabilir. Kahveyi içtikten sonra, kan…

Devamı... Kahvenin yararları hakkında birkaç bilgiContinue

• Milyonlarca ölü balık bulundu Los Angeles kıyılarında

Milyonlarca ölü balık bulundu Los Angeles kıyılarında

Milyonlarca ölü balık bulundu. Los Angeles kıyılarına ve limanlarına milyonlarca küçük balık ölü olarak vurdu. https://www.haberturk.com/dunya/haber/609032-los-angelesta-milyonlarca-olu-balik Şaşkınlık yaratan duruma bilim adamları hiçbir açıklama yapamıyorlar. Dünyanın karşılaştığı en büyük toplu balık ölümü olabilir.

Devamı... Milyonlarca ölü balık bulundu Los Angeles kıyılarındaContinue

• Japonya 8,9 büyüklüğünde deprem

Japonya deprem 8,9 büyüklüğünde

Japonya deprem 8,9 büyüklüğünde Deprem hiç beklenmeyen bir fayda yan atımlı olduğu için Japonyanın doğu kıyılarında büyük tsunami oluştu. Birçok şehir ve kasaba sular altında kaldı. Japonya deprem Bu deprem öncesi HAARP üzerindeki enerji boşalmaları olduğu için HAARP etkisini araştırıyorum. HAARP de meydana çıkmaya başlayan ve ayın başından beri devam eden enerji bir noktada toplanmış…

Devamı... Japonya deprem 8,9 büyüklüğündeContinue

• Japonya deprem görüntüleri

Japonya deprem görüntüleri Geldikçe ekleyeceğim

Japonya deprem görüntüleri Geldikçe ekleyeceğim…

Devamı... Japonya deprem görüntüleri Geldikçe ekleyeceğimContinue

• Haarp ve Japonya depremi hakkında ilginç bir video…

Haarp ve Japonya depremi hakkında ilginç bir video…

Haarp ve Japonya depremi hakkında ilginç bir video daha… Video 3 mart 2011 tarihinde eklenmiş bugün olan depreme gönderme yapıyor. Yorumlarınızı bekliyorum…

Devamı... Haarp ve Japonya depremi hakkında ilginç bir video…Continue

• Japonya depreminde nükleer

Japonya depreminde nükleer santral su altında kaldı

Japonya depreminde nükleer santralin su altında kaldığı bilgileri geliyor… Bu doğru ise nükleer santralden radyasyon yayılması büyük felakete yol açacak… Haberi doğrulamaya çalışıyorum.

Devamı... Japonya depreminde nükleer santral su altında kaldıContinue

• Japonya deprem bölgesi haritası

Japonya deprem bölgesi haritası ve görselleri

Japonya deprem bölgesi haritası ve görselleri Bu haritada japonyanın bulunduğu bölgede yer alan fay hatlarını ve tektonik levhaları görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.

Devamı... Japonya deprem bölgesi haritası ve görselleriContinue

• Onagawa ve Fukushima Nükleer

Onagawa ve Fukushima Nükleer Santralleri

Onagawa ve Fukushima Nükleer Santralleri soğutma sisteminin çalışmaması nedeni ile yangın başladığı bilgileri var… Fukushima nükleer santralinin boşaltma çalışmaları başlamış durumda bölgeden 2800 kişi tahliye ediliyor. Santrallerden sızıntı olmadığını Japon başbakanı TV den söylemişti.

Devamı... Onagawa ve Fukushima Nükleer SantralleriContinue

• Japonya nükleer santralinde patlama ve yangın

Japonya nükleer santralinde patlama ve yangın

Japonya nükleer santralinde patlama ve yangın başlamasının görüntüleri Fukushima nükleer santrali dün yangın olduğu yönündeki haberleri doğrulandı… Bu patlamadan sonra reaktör çekirdeği konrolü kayboldu ve ergime başladı. Reaktörden sızıntı olması kuvvetle muhtemel… Konrol dışı olarak çekirdek erimesi çin sendromunu gündeme getiriyor onü alınamayacak bir nükleer patlama oluşabilir. Yorumlarınızı bekliyorum…

Devamı... Japonya nükleer santralinde patlama ve yangınContinue

• Çin sendromu nedir ? Çin sendromu nasıl oluşur ?

Çin sendromu nedir ? Çin sendromu nasıl oluşur ?

Çin sendromu nedir ? Bu soru bize sorulabileceği için cevap vermek istiyorum Bir nükleer santralin Çin sendromu denilen etkiyi üretecek şekilde nükleer çekirdeğinin eriyerek magmaya kadar indiğini ve magmayla birlikte patlama yapmasını söyleyen korkudur. Çekirdeğin yüksek ısısının önünde durabilecek şu andaki teknoloji ile hiçbir yöntem yoktur. Tamamen önüne çıkan her şeyi eriderek magmaya ineceği hesaplanacaktır….

Devamı... Çin sendromu nedir ? Çin sendromu nasıl oluşur ?Continue

• Japonya depremi ve UFO görüntüleri Bu deprem dünya…

Japonya depremi ve UFO görüntüleri Bu deprem dünya…

Japonya depremi ve UFO görüntüleri Bu deprem dünya dışı canlılarında dikkatini çekmiş anlaşılan UFO lar tsunamiyi takip ediyorlar. https://www.youtube.com/watch?v=SABVqSHvbqU Yorumlarınızı bekliyorum…

Devamı... Japonya depremi ve UFO görüntüleri Bu deprem dünya…Continue

• Japonya nükleer serpinti nasıl yayılacak.

Japonya nükleer serpinti nasıl yayılacak.

Japonya nükleer serpinti nasıl yayılacak… Japonyanın etkilenmeyeceği görülüyor ama radyasyon etkisi tüm ülkeyi saracaktır. Yorumlarınızı bekliyorum…

Devamı... Japonya nükleer serpinti nasıl yayılacak.Continue

Page navigation

Previous PagePrevious 1 … 99 100 101 102 103 … 117 Next PageNext

© 2026 BlueBox BBS

• Linkler
  • Eski BlueBox BBS
  • Haberleşme
  • Arşiv