Yeraltı sığınakları hazır…

2012 Filminde görülen ve Çin tarafından hazırlanan gemiler gerçek mi ?

Bu sorunun cevabı son gelen bazı bilgilerle doğrulanıyor. Çin çok büyük yeraltı sığınakları yapmış durumda. Bu sığınaklarda 2012 de benzeri görülen gemilerin inşa edilmiş olabileceği ve yaklaşık 250.000 kişinin tahliye amaçlı bu sığınak ve gemilerden faydalanacağı bildiriliyor.

Bu yılın başında Tibet bölgesinde Çin tarafından yerleşim olmayan bir bölgeye büyük bir havaalanı inşa edilmişti. Bu havaalanın ismi Barış havaalanıydı. Amacı Çin devleti tarafından Everest tepesine çıkan dağcıların ulaşım kolaylığının sağlanması olarak açıklandı. Bu havalanı bu yılın Ekim ayında devreye girmiş olacak.

Resimlerde bu havaalanın görüntülerini görebilirsiniz.

Sağda havaalanı görülmektedir. Solda yer alan yapıyada dikkatinizi çekiyorum…

Aşağıda yeraltı sığınağının giriş kısmı net bir biçimde görünüyor. Google dan alınan görüntü bu yeraltı sığınağının ne kadar büyük olabileceğini açıklıyor.

İnsan yerleşimin çok az olduğu bu bölgede havaalanı ve bu sığınak yapılması teorileri güçlendiriyor.
2012 filminde yer alan kıyamet gemileri bu sığınakta yer alıyor olabilir mi ? İncelemeleye devam edeceğiz…

Sizede benim gibi her şey gizleniyor ve bazı film ve görseller ile beynimize işleniyor gibi bir his geliyor mu ?

Yorumlarınızı bekliyorum.

0 0 votes
Article Rating
6
0
Would love your thoughts, please comment.x