HAARP projesinin mucidi kim ?

HAARP projesinin mucidi kim ?

HAARP projesinin mucidi kim ? HAARP projesinin mucidi olan bilim adamı Nikola TESLA elektrik konusundaki üstün bilgi ve yetenekleriyle tanınmış bir bilim adamıdır. HAARP projesinin prototipi olarak kabul edilen kablosuz topraktan elektrik iletimine sağlayan kuleleri kurmuş. Bu video da onula alakalı.Tesla’nın birçok ilginç projesi var ve gerçekten çağdaşı olan bilim adamlarından çok ileride olduğu iddia…

Türkiyede sosyal durumlar :

Türkiyede sosyal durumlar :

Türkiyede sosyal durumlar : Konuya girmeden önce sosyolog olmadığımı gözlemlerimi paylaşmak istediğimi ifade edeyim. Ülkemizde özellikle 1990 sonrası kadın-erkek ilişkileri, kadının toplumdaki rolü, hukuki olarak kadın haklarındaki düzenlemeler, kadının üretim sürecine katılımındaki gelişmeler, evlilik ve rollerdeki değişim, boşanmalardaki artış gibi konular toplumdaki en önemli konulardandır. Ben bunu sebeplerini maddeler olarak sıralamaya çalıştım: 1-İş bulmak çok…

Avrupa’da yüksek benzin fiyatları ve bu…

Avrupa’da yüksek benzin fiyatları ve bu…

Avrupa’da yüksek benzin fiyatları ve bunun halka yansıması özellikle İsviçre’de sıkıntıyı arttırmış gözüküyor. Zaten AB birlik olarak sıkıntılı günler yaşarken diğer ekonomik güçler olan ABD, Rusya, Çin gibi ekonomiler ve birliklerle rekabetini zorlaştırmakta.İsviçre’de benzin fiyatları son 10 yılın en yüksek seviyesine çıkmış ve İsviçre Savunma Bakanı Usame Bin Ladin’in ölümünü bir ABD başkanının duyurmasının yakışık…

Avrupa bahar ayları normalin üstü sıcaklıklar

Avrupa bahar ayları normalin üstü sıcaklıklar

Avrupa bahar ayları mevsim normali üstü sıcaklıklarla geçiyor.İngiltere’de arılar sıcak geçmekte olan bahar ayları sebebiyle nüfus olarak artış göstermiş. Almanya’da ise kurak ve mevsim normali üstü sıcaklıklarda geçmekte olan bahar mevsimi meteorologlara göre son 130 senenin en sıcak ve kurak nisan ayı imiş ve tarımsal üretimde kuraklık endişesi belirmiş! Avrupa bahar ayları Kanada’da ise beklenmedik…