21 Mayıs ve HAARP Bu tarihe gelinceye kadar.

21 Mayıs ve HAARP Bu tarihe gelinceye kadar.

21 Mayıs ve HAARP Bu tarihe gelinceye kadar çok ilginç gelişmeler olmaya başladı ve ben yarın için ciddi endişelerim var… Aşağıdaki yazımda X37-B uydusu ve HAARP bağlantısını yazmıştım…Şimdi bu ilginç tarihçeye beraberce bakalım… 1 – Dün İran başkanı Ahmedinejad ilginç bir açıklama yaparak irana gelmesi gereken yağmur bulutlarının batılı ülkelerce çeşitli aletler kullanarak engellediği açıkladı……

Kütahya depreminde neyi denediler ?

Kütahya depreminde neyi denediler ?

Kütahya depreminde neyi denediler ? Bazı sitelerden ilginç bilgiler elimize geçmeye başladı… Gizli bir proje olan X-37B uydusu ( Uçan HAARP ) diğer bir ismi NAVSTAR olarak geçer… Tam Kütahya depremi öncesinde türkiye üzerinden geçmekte idi… Dünyada 21 Mayısda beklenen büyük depremin bu uydunun yörüngesi üzerinde olacağı bilgileri geçiyor… Bu uyduyu takip ediyoruz… Bu uydunun…

Deprem nerede olacak ? Şu anda son depremler…

Deprem nerede olacak ? Şu anda son depremler…

Deprem nerede olacak ? Şu anda son depremden sonra geriye dönük 120 saati inceledim… İki olay var… 1- Deprem kuşağımızda büyük bir sessizlik mevcut. Bu durum hiç iyi değil çünkü bu sessizlik büyük bir güçün birleştiğini gösteriyor… Fayların 3+ depremler yardımı ile bu enerjiyi boşaltması gerekiyor… Ancak bakıldığında bu enerji boşalmıyor… 2- Dünyada oluşan son…