Newyork Irene kasırgası online görüntüleri.

Newyork Irene kasırgası online görüntüleri.

Newyork Irene kasırgası online görüntüleri Harita üzerinde online izlemek isteyenler için güzel bir uygulama… Irene kasırgasının arkasından oluşmakta olan TEN kasırgasınıda aynı uygulamada linkine tıklayarak izleyebilirsiniz… Sol alt köşede yer alan tam ekran boyutuna alırsanız daha geniş görebilirsiniz… ABD ekonomik olarak bu kasırgaların çok etkisinde kalacağa benziyor… Kasırgaları online izlemek isterseniz FLORIDA da yer alan…

Newyorku vuracak kasırganın görüntüleri …

Newyorku vuracak kasırganın görüntüleri …

Newyorku vuracak kasırganın görüntüleri Bir iki gün içinde newyork dahil olmak üzere ABD nin doğu sahillerini şiddeti 5 olan bir kasırga etkisi altına alacak… Düzeltme : Buradaki 5 şiddeti daha önce hesaplanan değerdi. Ancak kasırga henüz 3 şiddetini geçmedi. NASA uyduları kasırganın görüntülerini geçmeye başladılar. Büyüklüğü karşısında gerçekten inanılmaz demek yetmiyor. Hızının saatte 185 km/h…

Peru meteor düşüşü izlendi… Peru Cusco…

Peru meteor düşüşü izlendi… Peru Cusco…

Peru meteor düşüşü izlendi… Peru Cusco da dakikalarca izlenen çok büyük bir meteor düşüşü izlendi. Elenin geçişi öncesi oluşan bu olay arkasından bir çok meteorun gelebileceğini gösteriyor. Peru meteor NASA ve diğer uzay sitelerinde henüz bir bilgi göremedim. Olay çok yeni bir yazıyı yazmamamdan yaklaşık 2 saat önce meydana geldi… Siteleri inceliyorum yeni bir şey…

RFID çipler insanlara ne getirecek ? Bil…

RFID çipler insanlara ne getirecek ? Bil…

RFID çipler insanlara ne getirecek ? Bilindiği gibi artık RFID çipler hemen hemen her yerde uygulamaları var. Hani şu şimdilerde kredi kartlarında çabuk ödemelerde kullanılan “göster öde” türü uygulamalardan bahsetiyorum… Şimdilerde oldukça gündemde olan bu uygulama ABD hızla yasallaşma yolunda ( ilk önce takip edilmesi gereken hastalara takılacakmış… ) Bu uygulamaları hızla takip ediyorum. Yeri…

Deprem sayıları nda ve enerjilerindeki artış.

Deprem sayıları nda ve enerjilerindeki artış.

Deprem sayıları nda ve enerjilerindeki artış… Böyle bir artış var mı incelenmiş ve aşağıdaki grafikler elde edilmiş. İstatistik olarak sayılarda belli bir frekans tekrar etmesine rağmen enerjide belli bir artış olduğu görülüyor. İlginç bir durumda büyük deprem sayılarındaki artış ve enerji… Bu durum oldukça ilginç görünüyor. Bir bakalım mı ? Deprem sayıları İncelemeler uluslararası deprem…