Day: 21 Mart 2012

• ATREX projesi başlıyor.

ATREX projesi başlıyor Daha önce yapılacağı açıklanan ATREX füzeleri projesi bugüne ertelenmişti. Ertelenme sebebi açıklanmayan ( kötü hava koşulları deniyor ancak o bölgede hava şartları uygun )… Sitede konuyu NASA nın gizli projesi olarak yazmıştım… NASA nın gizli deneyi. Bu gece başlayacak füzelerin gönderilme işlemi 5 adet füzenin 3 er saat ara ile atmosferin en…

• 188 gün teorisi

188 gün teorisi Taze olan 188 gün teorisi ile ilgili internette araştırma yapmaktayım ve internette çok ilginç haberler okudum. Bunlardan birkaçını sizinle paylaşmak istiyorum. ( Konu hakkında bilgisi olmayanlar için: http://www.bluebox.bbs.tr/188-gun-teorisi-ispatlandi-meksika-da ) Görünüşe göre bu teori ile ilgili kafa yoran kişi sayısı azınlıkta değil. Lakin bazı gruplar NASA’nın dünyanın manyetik alanı ile ilgili dikkat çekmesi…

• İlginç sesler Amerikayı’da vurdu

İlginç sesler bu sefer Amerika’da da dinlenmeye başladı… Clintonville kasabası Pazar akşamı Kanada’da duyulan seslerin benzerini duymaya başladı. Seslerin kuvvetinden dolayı zaman zaman da titreşimler hisseden kasaba halkı polis hatlarını kitledi. Her zamanki gibi seslerin yerden geldiği ve aralıklarla sallantılar olduğunu da dile getiren kasabalılar telaş içinde. Sesler ilginç bir şekilde bazen metale vurma sesleri,…

• Kanada’da ilginç sesler in oluşturduğu titreşimler bir çiftlik evini yıktı…

Kanada’da ilginç sesler in oluşturduğu titreşimler bir çiftlik evini yıktı… Kanada’da Sooke’de yaşayan insanlar Ocak ayından beri ilginç seslerden ve beraberinde seslerden gelen titreşimlerden bayağı huzursuz olmaktaydı. Ancak bu titreşimler sonunda bir çiftlik evini yıkınca bir anda panik yaşanmaya başlandı. Bu konudaki bilgileri de ilk Kanada’da duyulan seslerin haberini aldığımdan beri takip etmekteydim. Bu haberi…