Istanbulda garip koku nedir ?

Istanbulda garip koku nedir ?

Istanbulda garip koku nedir ? Bugün öğleden sonra Istanbulda garip koku bildirimleri okumaya başlamıştık. Üzerinde durmadığım konu daha sonra forumda yazılan bir konu başlığı ile tekrar incelemeye aldım. Koku kaynağı olarak birçok yerde Ihlamur ağaçları veriliyor. Halbuki ıhlamur kokusu güzel bir kokudur. Bu algılanan koku kötü ve insanları rahatsız eden bir koku. Online birkaç siteden…

Dev örümcek istilası. Garip böcek davranışları var.

Dev örümcek istilası. Garip böcek davranışları var.

Dev örümcek istilası Garip böcek davranışlarına bir başkası eklendi. Hindistanda dev tarantula cinsi örümcek istilası gerçekleşti. Tarantulaların şimdiye kadar 2 kişinin ölümüne yol açtıkları yazılıyor. Tarantula örümceklerinin insanlara durup dururken neden saldırmaya başladığı açıklanamadı. Bu tip örümceklerin toplu olarak hareket etmedikleri hatta dişi örümceğin diğer örümcekleri yediği biliniyor. Hindistanın Kuzey eyaletlerinden yüzlerce yerleşim yerinden bu…

HAARP sesleri… HAARP manyetometresinde…

HAARP sesleri… HAARP manyetometresinde…

HAARP sesleri… HAARP manyetometresinde ölçülen dünyanın manyetik alanını ses sinyallerine dönüştürerek bir dinleme yapıldı. Tokyo üniversitesi tarafından açıklanan düşük sinyalleri ses sinyalleri haline dönüştürme işleminde ilginç sonuçlar ortaya çıkıyor. HAARP manyetometresindeki veriler aynı kalmasına rağmen oluşan sesler değişiyor. Bu durum dünyanın manyetik alanındaki değişimleri ses dalgaları ile tesbit edilebilir hale getiriyor. Aşağıdaki görüntü HAARP İndüksiyon…

Hortumlar ve Kasırgalar Avrupada…

Hortumlar ve Kasırgalar Avrupada…

Hortumlar ve Kasırgalar Avrupada… Daha önce Ege bölgemizde ve Istanbulda yaşadığımız kasırganın daha şiddetlisini ITALYA – VENEDIK şehri yaşadı. http://www.veneziatoday.it/cronaca/tromba-aria-venezia-oggi-12-giugno-2012.html Avrupada çok sık görülmeyen şekilde devasa bir bir hortum tam venedik üzerinde oluştu. Hortumun şiddeti nedeni ile birçok ev hasar gördü. Daha önce 1970 de çok daha küçük bir hortum oluşumu kayıtlara geçen ITALYA da…