CIA ve Hollywood

CIA ve Hollywood

CIA ve Hollywood: Yakın Bir Ortaklık CIA ve Hollywood’un ortaklığı her geçen gün daha fazla dikkat çekiyor. CIA ve sinema endüstrisinin yıllara dayanan gizli bir ilişkisi olduğu söyleniyor. İki sektör, sadece gizli operasyonların hikayesini anlatmakla kalmayıp aynı zamanda kamuoyunun algısını şekillendiren popüler anlatıları da oluşturuyor. Argo gibi filmler, tam da bu iş birliğinin dikkat çekici…

Will Smith, Sean ‘Diddy’ Combs ile Herhangi Bir Bağlantıyı Reddediyor: ‘O Adamın Yakınına Bile Yaklaşmadım’

Will Smith, Sean ‘Diddy’ Combs ile Herhangi Bir Bağlantıyı Reddediyor: ‘O Adamın Yakınına Bile Yaklaşmadım’

Bir dedikodu… Will Smith ve Sean ‘Diddy’ Combs arasında ilişki söylentileri yeniden gündemde. (Kaynak: Reddit) Ünlü aktör Will Smith, medyada çıkan son söylentilere net bir şekilde yanıt verdi. Sean ‘Diddy’ Combs ile kendisini ilişkilendiren iddiaları kesin bir dille reddeden Will Smith, “O adamın yakınına bile yaklaşmadım” ifadelerini kullandı.Bu söylentiler, Reddit üzerindeki bir paylaşım ile yeniden…

Gizemli Dronların Sırrı: Ne İşe Yarıyorlar?

Gizemli Dronların Sırrı: Ne İşe Yarıyorlar?

Dronlar Hakkında Neyi Bilmiyoruz? Son yıllarda dron teknolojisi, hem sivil hem de askeri alanlarda büyük bir popülarite kazandı. Fakat bazı dronlar, basit bir eğlence aracı veya hobi ekipmanından fazlası olabilir. İnsanların dikkatini çeken bu tür gizemli dronlar hakkındaki bilgileri incelemek ilginç olabilir. Peki, bu dronlar gerçekten ne işe yarıyor? Kısa bir süre önce FAA (Federal…

Trump İHA’lar Hakkında Paylaşımlarda Bulundu – Project Blue Beam Geliyor mu?

Trump İHA’lar Hakkında Paylaşımlarda Bulundu – Project Blue Beam Geliyor mu?

Son dönemde Donald Trump’un sosyal medya platformlarındaki paylaşımları gündem yaratmaya devam ediyor. Eski ABD Başkanı Trump’un özellikle insansız hava araçları (İHA) hakkında yaptığı paylaşımları, kamuoyunda büyük bir tartışma başlattı. Bu paylaşımlar sadece savunma teknolojilerinin geleceği hakkında değil, aynı zamanda uzun süredir dolaşımda olan “Project Blue Beam” adlı komplo teorisi hakkında da çeşitli iddiaları yeniden gündeme…