Şili Atacama çölüne 20 yıl aradan sonra …

Şili Atacama çölüne 20 yıl aradan sonra kar yağışı başladı…

Global soğumanın etkileri mi bilmiyorum ama bu değişiklik ilginç geldi…

http://english.cntv.cn/program/newshour/20110707/108780.shtml

Daha öncede Afrika Namibia çöllerine kar yağışını bu siteden duyurmuştum… Atama çölüne yağan karda uzun yıllar sonra oluşması dünyada belli bir soğumanın oluştuğunu gösteriyor. Bunda geçen yıl ve bu yıl hızla artan volkan patlamalarının etkisi olmuş olabilir.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Tavsiye Yazılar

• İlk Yazımız

BlueBox BBS Sitemizin kullanımı ile ilgili video yu mutlaka seyretmenizi isteriz. Çabuk ve kolay bir biçimde herhangi bir şekilde site bilgisi gerektirmeden sitemizde bilgi paylaşımını başlatmış bulunuyoruz. BBS ler 90 ların başında oldukça popüler birer network tüler. Yıllar onların çabuk bir biçimde yok olmalarına sebep oldu. Şimdi bu site onu yaşatmaya devam edecek… Şimdi eski…

• HAARP in yeni stratejisi nedir ?

HAARP in yeni stratejisi nedir ? Daha önce güney amerikada kuş ve yunus ölümleri haberleri sitemizde yer almıştı. Bu ölümlerin sebepleri yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. İlginç bir başka nokta ise güney amerika da toplumsal olaylarda bir tırmanış bulunuyor. Güney amerika toplumları eskiye göre çok daha sinirli ve yıkıcı hale geliyorlar… Kuş ve Yunus…

• Güneş sistemine giren bir gezegen…

Güneş sistemine giren bir gezegen… Böyle bir haber silsilesi hızla yayılıyor… Yorumlar sürekli X planet ve niburu, marduk a gönderme yapılıyor. Videolar büyük haber tv lerinde ve ajanslarında yer almaya devam ediyor… Hızla güneş sistemine giren ve dünyanın yörüngesi ile çakışan gezegen ve kuyruklu yıldız haberleri incelendiğinde oldukça yüksek seviyelere ulaşmış durumda… Güneş sistemine giren…

• Ayda keşfedilen UFO : Daha önce AY da görülmedi.

Ayda keşfedilen UFO Daha önce AY da olduğu söylenen UFO, Uzaylı yapıları teoriler olarak kalmış ve ispatlanmaya çalışılmıştı. Son günlerde AY ın tekrar popüler olmasında etken olan ve Ay a ulaşan 3. ülke olan Çinin açıklayacağı veriler bazı kaynaklarda panik oluşturmuş olacak ki gittikçe büyüyen hızla Ay dan ilginç görüntüler geliyor. Daha önce Ayın üzerinde…

One Comment

1. beyhan dedi ki:

Nedense bir yıl kadar önce seyrettiğim iklim değişiklikleri ile ilgili bir film’deki başlangıç sahnesini hatırladım. Uydudan yapılan bir müdahele ile bir çöle fırtına ile birlikte dolu yağmaya başlamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir