NASA’nın Mavi Işık Projesi…

NASA’nın Mavi Işık Projesi dahilinde yaptığı bir diğer denemenin Norveç’te açıklanamayan hologram olduğu iddia edilmekte.

İnsanları şaşırtıcı bir biçimde oluşan ve gökyüzünde bir müddet seyredilen görüntüler ancak bu proje ile irtibatlandırılarak açıklanabilmekte imiş.

Yani HAARP, uydular ve hologram. Diğer taraftan UFO yani tanımlanamayan uçan cisim görüntülerinin de pek çoğunun hologram olduğu, bu sebeple bir türlü açıklanamadığı, Yeni Dünya Düzenini kurmaya çalışanların (İlluminati) bu noktada çok ileri bir teknolojiye sahip oldukları iddia edilmektedir.

NASA’nın Mavi Işık Projesi :

Kabe’deki Melek görüntülerinin de benzeri teknoloji ile üretildiği ve insanları etkilemeye çalıştıkları iddia edilmekte.

http://forum.donanimhaber.com/m_49655243/tm.htm

Mavi Işık Projesi hakkında önümüzdeki yazılarda daha çok yer vermeye çalışacağım.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Tavsiye Yazılar

• Deprem müneccimliği yapmak.

Deprem müneccimliği : Bu siteden deprem uyarı haberi yapmak istemem… Ancak gördüklerim ve ölçümlerim Türkiye ( Özellikle Marmara – Eskişehir – Kütahya üçgeni ) üzerinde büyük bir sıkışmanın olduğu yönünde… Bu depremin öncü bir sıkışması mıdır yoksa başka bir etken midir ? Bunu tesbit etmek çok zor ancak 3-4 gün tedbirli olmakta fayda var… Özellikle…

• Van depremi ile ilgili olarak…

Van depremi ile ilgili olarak… Bugün dünya üzerinde 5+ ın üzerinde birçok deprem oldu. Daha önümüzde saatlerdekini saymıyorum… Araştırmalara devam ederken güneşte oluşan çok büyük bir patlama dikkat çekici… Dünyaya ulaşması 1-2 saat almış olabilir. Bunun ve diğer manyetik çizgilerin etkilerini çözmeye çalışıyoruz… Yine aynı saatler civarında ALASKA üzerinde 1 MHz lik bir iyonesfer parlaması…

• Güneşe çarpan cisim.

Güneşe çarpan cisim – son durum görüntüleri. Dün takip ettiğimiz cisim güneşe hızla yaklaştı ancak halen bir çarpışma görüntüsü oluşmadı. Normal hesaplamalara göre TS 03:00 – 04:00 arası cismin güneşle aynı hizada veya çarpmış olması gerekiyor. Ancak SOHO uydusundaki görüntülerde bir çarpışma belirtisi bulunmuyor. SOHO iki uydusundan alınan görüntülerde L2 de çok hızlı olarak ortaya…

• Japonya kıyılarında dev deniz anaları …

Japonya kıyılarında dev deniz anaları … Ağırlıkları 200 kg yu bulan deniz anaları japonya kıyılarını istila etmiş durumda… Km lerce sahil alanında kıyıya vuran denizanaları korkunç bir çevre kirliliği oluşturuyor. Sahillerde oluşan bu denizanaları nedeni ile deniz ulaşımıda aksamalara neden olmaya başladı. Deniz analarının bu şekilde aşırı büyüklüğe ulaşmaları daha önce rastlanmış bir durum değil….

• Güneşe yaklaşan cisim

Güneşe yaklaşan cisim Güneşe doğru hızla yaklaşan cisim Çok hızlı hareket eden bir cisim SOHO da görünmeye başladı. 3-4 Saat içinde güneşe çarpış olacak. Daha önce çarpan meteorlara benzemesine rağmen diğerleri gibi yavaş olmayıp aşırı yüksek hıza sahip. SOHO dan kontrol edebilirsiniz. http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/LATEST/current_c2.gif Bugün yine bir patlama güneşin etrafında büyük bir manyetik alan oluşturdu. Bu…

2 Comments

1. ebuzergıffarı dedi ki:

Müslümanların en kutsal mekanına Melek hologramı yapmak, Bu tür ınsanlara ne kazandırır ki. Bu Mucize Muslumanların Daha da sağlam ınanmalarına vesıle olmazmı. Ve bu organzasyonlarda ki insanlar Müslümanları Bu alanda etkileyerek ınançlarını sağlamlaştırarak kendılerıyle çelışmezlermı. Ben bır anlam veremedım. Ve hologram olduğunu sanmıyorum. Ve anlam veremedım… bu vıdeonun böyle etıketlenmesı bence hologram.

2. Yönelttiğiniz sorudan anlaşıldığı kadarıyla NASA’nın mavi ışık projesi ile alakadar işlenen konuyu sanırım okuma imkanınız olmamış ve videoyu izlememişsiniz. Mavi Işık Projesine göre ilk önce gökyüzünde bir sahte mesih gösterisi sergileneceği, bu mesihlerin HAARP ve uydular vasıtasıyla oluşturulacak hologramlar vasıtasıyla, insan beynine sanki içeriden konuşulurcasına yöneltilecek düşük frekanslı dalgalarla insanlara bunun gerçek olduğunun kabul ettirileceği hemen ardından ise sahte bir uzaylı saldırısı ve arkasından Tek Dünya Devleti ilanı iddiaları önemli, nette şu sıralar sıklıkla işlenen konudur. Bahsettiğimiz Kabe’ye Melek inme görüntülerinin de bu kapsamda değerlendirilebilecek bir konu olduğu iddia edilmiştir. Tabi ki bunlar iddiadır ve bunları hakkında kesin hüküm verebilmek için konunun uzmanları olmak icap eder. Ancak bunu dini inancı zedelemek ve böylesi olaylara gölge düşürmek maksatlı değil bilakis dünya üzerinde 11 eylül 2001 ile başlayan ve görünüşte Samuel HUNTİNGTON’un “Medeniyetler Çatışması” makalesi tezinden hareketle inanç üzerine bir çatışma havası verilmesine rağmen aslında dünya üzerinde Ulus Devletler-Küresel Elitler arası bir mücadele ve bunun tarafları sözkonusudur. ABD içerisinde tetiklenen bu mücadele dünyaya yayılmıştır ve bu noktada terör eylemleri bahane edilerek aslında inançlar üzerinden örtülü bir savaş ve mücadele sürdürülmektedir. Benim vurgulamak istediğim buydu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir