2012 DA14 Asteroidi gözlenmekte.

2012 DA14 Asteroidi

İspanyol astronomları tarafından 2012 yılı içinde gözlenen 2012 DA14 asteroidi hesaplanan yörüngesine göre NASA tarafından açıklanan dünyaya 30 bin km kadar yaklaşacak. Bu yaklaşım şu an yörüngede bulunan haberleşme uydularının mesafesi kadar.

Nasanın açıkladığı risk tablosu

http://neo.jpl.nasa.gov/risk/2012da14.html

Bu kadar yakından geçen bir göktaşının dünyanın çekim kuvvetinden kaçması pek mümkün görünmüyor.

Büyük olasılıkla dünyaya çarpma ihtimali mevcut. 50 – 100 M büyüklüğünde olan göktaşının 15 Şubat 2013 tarihinde dünyaya en yakın konumda olacağı veya bir ihtimal çarpacağı açıklandı.

Takip edeceğimiz yeni bir göktaşı olayı daha…

Daha önce en yakın konuma gelen ELENIN göktaşından sonra dünyanın bu göktaşından nasıl etkileneceğini göreceğiz…

Yörüngesi ile ilgili bilgiler aşağıda mevcut

http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=2012%20DA14&orb=1

Tavsiye Yazılar

• Antik garip çemberler Ortadoğuda çok eski…

Antik garip çemberler Ortadoğuda çok eski zamanlara dayalı olan bazı ilginç çemberler keşif edildi. Bu çemberlerin bazılarının yarıçapı 1 km ye kadar çıkıyor. Roma döneminde dahi kullanıldığı tahmin edilen bu çemberlerdeki taşların roma döneminde dizildiği yol yapılarının bu çemberlerin yakınından geçtiği gözlenmekte. Çemberlerin yapısı itibari ile eski zamanlardan beri düzeltilmiş ve yeniden tekrar düzenlenmiş. Bu…

• En çok aranan kelimeler nasıl bulunabilir.

En çok aranan kelimeler. Sitemizde en çok aranan kelimelere sayfa başlığındaki linklerden ulaşabilirsiniz. http://www.bluebox.bbs.tr/arananlar Siteye arama motorlarından oldukça fazla arama ulaşıyor. Bunların indekslenmesi ve yeniden arama oluşmaması için sayfa olarak buraya ekledim. Sayfa otomatik olarak 24 saatte bir yenilenecek şekilde dizayn edildi. En çok aranan kelimeler Listeyi incelerseniz oldukça ilginç arama kelimelerine rastlamanız mümkün :)…

• Suriyede düşen uçak ve arkasındakiler.

Suriyede düşen uçak ve arkasındakiler. 27 Haziran günü Suriye açıklarında Türkiyeye ait bir araştırma keşif uçuşu yapan F4 tipi uçağımız hala sebebi belli olmayan bir şekilde düştü. Uçağın düşüş sebebi kamuoyuna Suriyenin füze veya uçaksavar ateşi ile düştüğü şeklinde yansıdı. Ancak son TSK nın açıklamaları ve uçağın denizden çıkarılan bazı enkaz görüntülerinden herhangi bir patlama…

• Havaların durumu inanılmaz boyutlarda.

Havaların durumu inanılmaz… Bugün incelediğim birçok sitede ilginç yorumlar dünya çapında aynı şey söylüyor ve gerçekten çok ilginç… Dünyanın birçok yerinde gökyüzü kapalı… Sanki bir şey saklanmak ister gibi :) inanılmaz ama böyle… Bir çok site chemtrails bilgileri geçiyor…Gökyüzünü kapatma girişimleri olabilir mi diye merak ediyorum ? Birde son 3 gündür dünyanın birçok ülkesinde garip…

• CIA Yeni Suikastler İçin Hazırlanıyor.

CIA Yeni Suikastler : Yeni ABD savunma bakanı, üç ülkede el Kaide gerekçesi ile yeni operasyonlara hazırlandıklarını resmen açıkladı. Görünen o ki abd nin kulelerle girdiği topraklardan ladinin ölümüyle çıkmayacağı ve o bölgede ek planlar uygulamaya başlayacağını düşündürüyor… Önümüzdeki Tarihlerde (nümerolojik dizilim bilhassa) kritik olaylar vuku bulacak gibi. Hali hazırda gündem yeterince meşgulken arka planda…

2 Comments

1. Tolga dedi ki:

Düşme ihtimali var ise nereye düşeceğini tahmin etmek zor olsa gerek ? Büyüklüğü göz korkutucu dünyada nereye düşer bilmiyorum ama sadece düştüğü yeri etkiler diye düşünüyorum. Diğer göktaşlarına nazaran tehlikeli bir durumla karşı karşıyayız. Ülkemizde yetkili kişilerin önlem alması gerekli diye düşünüyorum

2. mehmet dedi ki:

nasanın sitesi malesef acılmıyor 2 gündür ..bu konuda farklı bilgisi olan var mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir