Mexico City – ABD 72 Saat içerisinde 53 kişi
Mexico City – ABD 72 Saat içerisinde 53 kişi öldürüldü.
Teror ve anarşi hızla yayılmaya başlamış.
Kentin çok büyük bölümünde polisle çatışmalar mevcut.

Mexico City – ABD 72 Saat içerisinde 53 kişi öldürüldü.
Teror ve anarşi hızla yayılmaya başlamış.
Kentin çok büyük bölümünde polisle çatışmalar mevcut.

BlueBox BBS Merhaba Sitede bazı eklemeler yaptım ve yeni düzenlemelerde beraberinde geliyor. Biraz içeriği düzenliyorum o nedenle sitede anlık değişikliklere şaşırmayın :) İlk önce siteye gelen yorum sayısı artık oldukça yoğun olmaya başladı ve ben elimden geldiğince edit ederek yorumları ekliyorum. Yorumlarda genelde chat ortamı olmamasına bilgi içermesine dikkat etsemde bazen bende ne yapacağımı bilemiyorum….

Istanbul için vakit tamam mı ? Garip iki yangın arka arkaya ortaya çıktı… İlginç yangınlar garip şekilde ortaya çıkıyor ve sebebi anlaşılamıyor… ( Açıklamalar hep kaza olduğu yönünde… ) İşin ilginç bir başka yönüde yangının başlangıç seviyesindeki duman işareti. Sanki bir işaret dumanı kadar birbirine benzeyen şekilde aynı. İkinci yangın erken söndürülmemiş olsa idi istanbulun…

Malezya uçağına ne oldu ? Olay birden bire oldu. Uçak normal rotasında giderken denizin ortasında birden bire ortadan kayıp oldu. Daha doğrusu ilk önce radarlardan kayıp oldu. Daha sonra uçağın düşme olasılığına karşılık radarda kayıp olduğu bölge araştırma altına alındı. Bölge araştırıldı ancak bir sonuç alınamadı. Uçaktan en ufak bir sinyal alınmadı. Kara kutusunun 30…

Garip sesler uzayda Daha önce birçok kez havada garip seslerle ilgili konularımız olmuştu. Bu kez sesler uzaydan kayıt edilmiş. Bu kayıt ilk kez oluyor ve uzayın sessizliği içinde bu seslerin kaynakları bilinmiyor. Bildiğiniz gibi sesin uzayda yayılmadığı ( yayılma ortamı olmadığı için ) söyleniyordu. Bu sesler ise dünyadan 36 km uzaklıkta kayıt edilmiş durumda. 50…

HAARP japonya depreminde aktif olarak kullanıldı. Bunu ilerleyen günlerde açıkça göreceğiz. Şimdiden bazı videolar ve görüntüler gelmeye başladı. Asıl amaç tektonik levhaların birleşim noktasını vurmaktı ama bu kez bir şeyde yanıldılar japonyadaki nükleer santralleri hesaba katamadılar. Çok büyük felaket oluşacak… Okunma sayısı : 29

Güneşte ne olacak ? Güneşte 2012 de ne olacak. Daha önce SOHO uydusundan alınan verilerin kapatıldığını yazmıştık. Halen bu veriler alınamamakta. NICT inde manyetosfer verilerini kapatması ile güneşte 2012 yılında oluşacak bir olay bekletimizi araştırmak durumunda kaldık. Daha önce incelediğimiz birçok online veri şu an takip edilemiyor. Güneşin kuzey ve güney kutup alanlarında oluşturduğu manyetik…