Japonya deprem bölgesi haritası ve görselleri
Bu haritada japonyanın bulunduğu bölgede yer alan fay hatlarını ve tektonik levhaları görebilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu haritada japonyanın bulunduğu bölgede yer alan fay hatlarını ve tektonik levhaları görebilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Kanada’da ilginç sesler in oluşturduğu titreşimler bir çiftlik evini yıktı… Kanada’da Sooke’de yaşayan insanlar Ocak ayından beri ilginç seslerden ve beraberinde seslerden gelen titreşimlerden bayağı huzursuz olmaktaydı. Ancak bu titreşimler sonunda bir çiftlik evini yıkınca bir anda panik yaşanmaya başlandı. Bu konudaki bilgileri de ilk Kanada’da duyulan seslerin haberini aldığımdan beri takip etmekteydim. Bu haberi…

Kiruna manyetometre ölçümleri dikkatimi çekti. Normallerin hayli üzerinde bir aktivite iyonosferi kışkırtıyormuş gibi gözüküyor. Üstelik sadece son 24 saat değil son günlerde genellikle bu aktivite normallerin hayli üzerinde gözüküyor. Sebep güneşteki patlama mıdır yoksa gerçekten HAARP veya benzeri bir tesisin yoğun aktivitesi midir tabi bunu bilemiyorum. Van’daki depremlerdeki devamlılık, o bölgede yer altından gelen garip,…

Bermuda Şeytan Üçgeni, Şeytan Denizi gibi bölgeler özellikle bir dönem çok sayıda uçak, geminin ve insanın kaybolduğu ancak tekrar bulunamadığı bölgeler olarak ünlenmişti. Buralarda aniden hava değişmekte, gökyüzü, deniz birleşmekte, beyazlaşmakta ve bu bölgeye giren kişi ve araçlar hiçbir iz bırakmadan ve dışarıya haber verememeksizin kaybolmuşlardı. Son zamanlarda bu konulara bir takım bilimsel yöntemlerle açıklama…

Evrenin neresindesin ne kadar büyük ne kadar küçüksün… Evrende yerin neresi ilginç bir simülasyon var burada… Evren Simülasyonu : http://htwins.net/scale/ Yorumlarınızı bekliyorum… Okunma sayısı : 27

Usame bin ladin gerçekten öldürüldü mü ? ABD nin 1 numaralı düşmanı olarak öldürüldüğü haberi bugün tüm haber sitelerine düştü… Usame için ceset fotoğrafları servis edildi…Sonra hiçbir ülkenin cesedi kabul edilmeyeceği bildirilerek denize gömüldüğü haberleri geçiyor… Servis edilen fotoğraf photoshop olma ihtimali çok yüksek aşağıda : Usama bin laden aslında 2001 yılında öldürüldü. Ancak ABD…

Ozon tabakası son durumu Dünya Meteoroloji Örgütünün yaptığı açıklamaya göre ozon tabakasındaki incelme Kuzey Kutbu üzerinde, birçok yerde soğuk geçen kış ve ozon tabakasına zarar veren maddelerin artması nedeniyle bu baharda görülmemiş seviyeye ulaşmış. Haberin linki burada: Bu durum yaz aylarında UV etkisinin sıkıntıya neden olabileceğini “Güneş girmeyen eve doktor girer.” girer atasözünün de yavaş…
Depremin olduğu tektonik levhaya dikkatinizi çekiyorum…
3 Levhanın birleşim noktası…
HAARP den bugün aldığımız görüntülerinde çok büyük manyetik değişiklikler var…
Bu deprem tüm bu tektonik levhaların birleşim noktasında olması bir piramitin tepe noktasına vurulan darpe etkisi oluşturacaktır. etki dünyanın ters nooktalarında deprem olarak ortaya çıakcaktır.
Sismik dalgaların bu levhalardan rezonans etkisi ile tüm levhaları titreştirmesi muhtemel.