Süper mikrop

Süper mikrop yayılmaya devam ediyor.

Çinden sonra Hindistanda da aynı mikrop hızla yayılıyor. Antibiyotiklere karşı dirençli olan mikrop içme sularında rastlanmış durumda.

Bu mikropların Asya’nın değişik ülkelerinde son aylarda hızla ortaya çıkmasıda beni kuşkulandırıyor. Sanırım bu mikroplar laboratuvar da üretilmiş mikroplar olabilir mi ?

Daha önce bu yazımızda Çinde AIDS benzeri bir hastalığın ortaya çıktığını yazmıştık

AIDS benzeri hastalık Çinde hızla yayılıyor.

Türkiye haber kaynaklarına geç giren bu mikroplar hakkında bir haber

http://www.hurriyet.com.tr/planet/17491775.asp?gid=381

Konuyu takip ediyoruz…

Tavsiye Yazılar

• FBI uzaylıları kabul etti. Oldukça ilginç bir haber.

FBI uzaylıları kabul etti Bu haber iki gündür gündemde… Haberlere bakıyorum kaynak bilgi yok o nedenle aşağıdaki belgeleri size sunuyorum bu belgeler zaten ortada idi birden bire neden FBI Uzaylıları kabul etti deniliyor anlamadım. Roswell olayı yaklaşık 20 yıldır tartışılan bir gerçek ancak FBI buna bir cevap vermediği için gerçekliği tartışılıyordu. Şimdi nedense birden kabul…

• Istanbulda havada garip sesler.

Istanbulda havada garip sesler Dün ve bugün oldukça yoğun olarak Istanbul ve civarında havada garip ses kayıtları bana ulaşmaya başladı. Daha önce birkaç kez konu hakında bilgi girişlerimiz olmuştu. Ancak ülkemizde bu kadar yoğun olarak ilk kez duyulmaya başladı. Seslerin duyulduğu bölge genelde marmara civarı olması özellikle dikkat edilmesini gerektiriyor. Sitemizde daha önce ( bir…

• Nibiru ne zaman fark edilecek ?

Nibiru ne zaman fark edilecek? BBC kanalında bir dokumantasyon yayınlandı. [youtube 2MOe7-U64TI] Beklenen ve bugünlerde görüntülenmesi gereken Nibiru gezegeni hakkında BBC kanalında yayınlanan dökümantasyon ilk kez büyük bir kanal tarafından ortaya çıkıyor. Nibiru gezegenin belirtileri ve NASA nın güneş sistemine yaklaşmakta olduğunu tahmin ettiği gezegenin aynı gezegen olduğu sanılıyor. Bu görüntülerin yayınlanmasının yakın bir gelecekte…

• Afrika çölünde ilginç spiraller…

Afrika çölünde ilginç spiraller… Kimin tarafından ne için yapıldığı belli olmayan garip spiral yapılar. Güney afrikanın çölünde bulunan bu spiral yapılar oldukça geniş bir araziyi kaplıyor. Daha önce fark edilmeyen bu yapılar google maps uygulamasında ortaya çıkmış durumda. Çöl arazi üzerinde ve yakın bir yerleşim yeri olmayan bu bölümde bu spirallerin insan elinden mi çıktığı…

• Newyork kasırgası HAARP ile nasıl durduruldu.

Newyork kasırgası HAARP ile nasıl durduruldu… Kasırganın hesaplanan ilk şiddeti 5 kadar çıkabileceği yönünde idi. Ancak aşağıdaki bazı yazılarımda yazdığım müdahale gün yüzüne yeni yeni çıkıyor. HAARP modülü kasırganın önünde bir zırh gibi oluşturularak hızının yarı yarıya düşmesi sağlandı. Aşağıdaki videoda ve linklerden bunu sizlerde rahatlıkla görebilirsiniz. Bu linklerden doopler radar ile görünen özellikle geriye…

One Comment

1. Bu haberi tüm haber siteleri ve gazetelerden önce girmiştik…
    Google aramalarında ” süper mikrop ” diye aratıp tarihleri karşılaştırabilirsiniz…

Her zaman dünyadan en ilginç haberleri size en hızlı biz duyuracağız…

Haber site ve gazeteler bizi takip edin derim :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir