Çinde dolu yağışı 17 ölü, 150 yaralı…

Çinde dolu yağışı 17 ölü, 150 yaralı…

Dünya böyle dolu görmedi…

Çinin sanayi kuşağı üzerinde yağan korkunç dolu arkasında 17 ölü, 150 yaralı bıraktı.

Milyonlarca dolarlık hasar oluştu.

Çinde dolu

Aslında haberin önemli kesimi dolunun yoğunluğu ve büyüklüğü.
Şimdiye kadar bir dolu fırtınasında bu büyüklükte ölü ve yaralı oluşmamıştı.

Konuyu yakından inceliyorum, bakalım neler çıkacak…

Tavsiye Yazılar

• Tatil bitti siteye döndük :)

Tatil bitti siteye döndük :) Uzun bir tatil oldu… Datça – Marmaris arası dinlenerek gezilen daha önce gitmiş bulunduğumuz ıssız koylara tekrar gittik. Seviyorum datçayı hem serin hem nemsiz bir hava olması nedeni ile. Deniz desen türkiyede temiz kalabilmiş nadir yerlerden… Hadi bakalım gündemde neler var bugünden itibaren tekrar yazmaya başlıyoruz… Okunma sayısı : 17

• Yeni kuzey soğuk su akıntısı tesbit edil…

Yeni kuzey soğuk su akıntısı tesbit edildi. Daha önce kutup bölgesinde oluşan erimenin boyutlarının denizleri nasıl etkileyeceği araştırmaları sırasında İzlanda ve Grönland arasında kuzey soğuk su akıntısı tesbit edildi. Akıntının derin su akıntısı olması ve debisinin çok yüksek olması nedeni ile kıta avrupasının çok soğumasını engelleyen gulf stream sıcak su akıntısının yok olmasına sebep olabileceği…

• Tarot kartlarındaki gizem

Tarot kartlarındaki gizem 1982 Yılında yayınlanan bu tarot kartlarından 11 Eylülden – Japonya tsunamiye kadar birçok şeyin olabileceğini kartlara işlemişler. Bütün olanlara baktığımızda bir teori, bir komplo olması konuşuluyorken bütün bu kartlarda bunların nasıl yer aldığını anlamak çok güç… Dünyayı yöneten güçler bazı olayları etkileyebiliyor mu diye düşünmeden edemiyor insan… Yorumlarınızı bekliyorum Okunma sayısı :…

• İngiltere haziran ayında kar yağıyor…

İngiltere haziran ayında kar yağıyor… İngilterenin meşhur wimbledon tenis turnuvasından önce kar yağışı oldu… Kar yağışı dolu ve kar karışık bir şekilde tesbit edildi. Haziran ayı içerisinde sıcaklık 12-13 dereceye kadar düşmesi kar yağışı uzun yıllardır görülmeyen bir olay olarak kayıt edildi. En son 1975 yılında wimbledon turnuvası sırasında aynı şekilde kar yağışı oluşmuş ve…

• Marsda oksijen var.

Marsda oksijen var Marsın yörüngesine giren ve mars atmosferini inceleyecek olan Hindistan ve NASA ortak ürünü MAVEN ilk görüntü ve analizleri göndermeye başladı. Marsa yaklaşımı esnasında alınan görüntü analizlerinde marsın incede olsa bir atmosferi olduğu ve atmosferde oksijen ve hidrojenin bulunduğu analizlerde görüntülenmiş oldu. Bu duruma göre atmosferde bulunan oksijen ve hidrojen marsdaki donmuş suyunda…

• BlueBox BBS dört yaşında

BlueBox BBS dört yaşında… Bu sene ile beraber sitemiz 4 yılını doldurmuş oldu. Siteyi eskisi kadar güncelleme yazılar gönderemesemde vakit buldukça yazmaya devam ediyorum. Acil konular olduğunda yazmaya özen gösteriyorum. Sizlerinde büyük katkılar sağladığı sitemiz için tekrar teşekkür ederim. Hep birlikte nice senelere. Teşekkürler… BlueBox BBS . Bir başka site yazımız BlueBox BBS beş yaşında…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir