Osama bin laden ölüm fotoğrafı
Böyle bir fotoğraf düştü sitelere…
Photoshop var mı anlayamadım ancak güvenilir bir sitede yayınlandı…

Yorumlarınızı bekliyorum…

Böyle bir fotoğraf düştü sitelere…
Photoshop var mı anlayamadım ancak güvenilir bir sitede yayınlandı…

Yorumlarınızı bekliyorum…

Rusyanın gizli şehirleri Çinin inşaa ettiği esrarengiz şehirlerinden sonra Rusyanın da gizli bir noktada inşaatı devam eden şehiri ortaya çıktı… Sibiryada bölgesinde bir adada yer alan şehir inşaatının tamamlanmak üzere olduğu bildiriliyor. Rusya yetkililerin açıklaması burasının bir ileri karakol olduğu ve kontrol noktası amacı ile yapıldığı bilgisi verilmektedir. Rusyanın gizli şehirleri : Bir uzay istasyonu…

ABD hükümeti iflas etti. Son harcama ve borçlanmalarıda bitiren ABD hükümeti kongreden daha fazla borçlanmayacağı ve artık para kullanamayacağı yönündeki oylamanın sonucu bir bakıma iflasını açıklamış oldu. Bunun etkileri zaten artan ABD ekonomisindeki kaosun hızlanmaya ve para kaçışını hızlandıracağı yönünde. Oylamada oylar bu şekilde dağılmış. Bu durum elitlerin ABD yi terk etmeye başladığı tezini doğruluyor…

IZMIR depremi sonrası ilginçlikler… 4.4 Deprem öncesi bölgede daha önce yazdığımız garip ama bir o kadar güzel gökkuşağı ve büyük patlama sesi oluşmuştu. Gökkuşağı için yazdıklarımız arasında bir chemtrails uygulaması olabileceği gökkuşağının oluşumunda bu kadar keskin renklerin olmaması gerektiğini bildirmiştik. Depremden 1 saat önce gökyüzü pırıl pırıl iken birden uzun bir chemtrails izmiri kuzey güney…

Japonya radyasyonun durumu, nasıl yayıldığını ve seviyesini aşağıdaki grafikten görebilirsiniz… Grafikten de anlaşılacağı gibi son saatlerde hızla radyasyon artışı mevcut, artık bu radyasyonla yaşayan bir insanoğlu var… Onlarca yıl etkisini koruyacak bir radyasyondan söz ediyoruz… Atmosfere bırakılan buhar ve gazlarla yayılan radyasyon ise tüm dünyaya yayılacak. Okunma sayısı : 22

Baltık denizi UFO araştırmaları Daha önceki yazılarımızda Baltık denizinde bulunan bir batık için yapılan deniz altı araştırmaları ile ilgili olarak araştırmaların devam ettiği şeklinde bilgiler ile durum açıklığa kavuşamamıştı. En son gelen bilgilerde Batıktan alınan bazı parçaların Israil tarafından yapılan incelemelerinde metal türevi olduğu ve batığın 14.000 yaşında olabileceği şeklinde açıklamalar gelmekte. … Batıkta inceleme…

NASA Göktaşlarında DNA bulduğunu açıkladı… Keşif ekibi araştırmacı bir kütle spektro metresi ve sıvı chromatagraph kullanarak, 12 farklı göktaşından örnekleri analiz eden Dr Michael Callahan. Dünya üzerinde nadiren bulunan, adenin, guanin ve nucleobase analogları olarak bilinen moleküllerin çeşitli izleri bulundu. Bilim adamları uzun süredir göktaşları DNA elementleri içerebilir olduğunu söylüyorlardı ancak bu malzemelerin aslında uzay…
Osama bin laden nin yakalanma filmine başlamışlar bile :)
http://www.torontosun.com/2011/05/03/bin-laden-hunt-movie-in-works