bluebox bbs

BlueBox BBS Sitelerimizi güncellemeye devam ediyorum…

BlueBox BBS Sitelerimizi güncellemeye devam ediyorum.

BlueBox BBS imiz biraz geç kaldı ama bundan sonra buradada eskiden olduğu gibi yazmaya devam edeceğim.

Şimdilik 3-4 günde bir yazı olacak ileride daha sık yazmaya çalışacağım.

Konularımız yine aynı ancak bu sefer haber ağırlığı biraz daha artmış olacak.

Bir başka site yazımız

BlueBox BBS beş yaşında

Tavsiye Yazılar

• NASA : Güneş Fırtınaları Yavaşladı!

NASA : Güneş Fırtınaları Yavaşladı Nasa’nın yaptığı son açıklamaya göre güneş fırtınalarında olağandışı bir yavaşlama görülüyor. Bu kısma aslında çok anlam veremedim çünkü daha önce burdaki yazılarda da Güneş hiç olmadığı kadar aktif olduğu yazılmış ve grafiklerle belirtilmişti. Açıkçası NASA’nın bu açıklamasını kafa karıştırıcı buluyorum. NASA’nın yaptığı açıklamaya göre Güneş’in bu davranışını “kış uykusuna yatmak”…

• Chemtrails etkileri : Kontrolsuz yapılan spreyleme.

Chemtrails etkileri Kontrolsuz yapılan chemtrails uygulamasının etkilerini faz faz yazmak istedim. Bir arkadaş chemtrails uygulamasını zararsız gösterdiğim yönünde bir suçlamada bulundu. Bu konuyu sürekli gündemde tutan ve birçok yerde referans olmasını sağlayan birisi olarak üzüldüm… Chemtrails uygulaması 1990 larda ülkemiz üzerinde görüntülenmeye başlandı. Şimdi etkileri tahminim FAZ 4 – 5 lere kadar çıkıyor ve etrafımda…

• Yunanistan’da durum kötüleşiyor.

Yunanistan’da durum kötüleşiyor. Yunanistan’da durum iyiden iyiye sıkıntılı gözüküyor. AB-Avrupa Merkez Bankası-IMF baskısıyla Yunanistan mali yapısı üzerinde tamamen hakim olmak istiyorlar. Bence Yunanistan üzerinde AB ,ABD gibi güç odaklarının bir çekişmesini izliyoruz.Yunanistan’ın bence AB’nin Euro bölgesinde olan yeri ABD ortaklığı olarak değişebilir. Çünkü Almanya-Fransa gibi gelişmiş ve Ab’nin siyasi güç olmasını isteyen ülkeler zayıf halka…

• Stonehenge kim yaptı : Garip taş yapı kimler inşa etmişler.

Stonehenge kim yaptı ? Garip taş yapı ” Stonehenge ” kimler inşa ettiler ? Aşağıda göreceğiniz fotoğraflarda yer alan ve bir stonehenge yapı inşa edildiğini gösteriyor. İngiliz hükümeti yetkililerin gizlediği bu olay 1954 lü yıllarda yaşanmış ve bugün oldukça ünlü olan bir Stonehenge bölgesini göstermekte. İkinci dünya savaşı sonrasında tarihsel olarak böyle bir olayın oluşturulması…

• Tehlikeli bir göktaşı 2014 UR116.

Tehlikeli bir göktaşı 2014 UR116 Rus uzay araştırmacıları dünya için bir tehdit oluşturacak yeni bir göktaşı keşif etmişler. Göktaşına 2014 UR116 ismi verilmiş. Hesaplanan yörüngeye göre dünyaya 35 km kadar yaklaşarak ve büyüklüğü tahmini 370 metre. Şubat 2013’te Çelyabinsk Rus şehrinin semalarında patlayan ve TNT 300-500 kilotona eşdeğer olduğu tahmin edilmiştir. Ama Chelyabinsk göktaşının çapı…

• Geleceğin en iyi 10 Silah teknolojisi.

Geleceğin en iyi 10 Silah teknolojisi… Geliştirilmekte ve olası savaşlarda kullanılması planlanan aşağıdaki silah teknolojilerini bilmemizde fayda var. Çoğu bizim ilgi alanımızdaki konuları baz almış durumda. 1 – Koku ve sesleri kullanan silahlar LRAD (Uzun Menzilli akustik cihazı – yukarıdaki resim) olarak adlandırılan, ekipman isyan kontrolleri ve güvenli bina savunması için etkili bir caydırıcılık sağlayabilir….

One Comment

1. Yorumlarınız bu site için çok önemli çünkü haber ve olay akışları anlık olmakta ve yorum alarak konuyu detaylandırabiliriz.

Bu nedenle yazılara fikirlerinizi mutlaka yazın.
    .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir