Tavsiye Yazılar

• BlueBox BBS den doğan MaviKutu Forum

BlueBox BBS den doğan MaviKutu Forum şekil değiştirdi. Uzun zamandır sitemizin içinde doğan mavikutu forum artık yenilenerek farklı bir şekilde sizlerle olacak. http://www.mavikutu.com Sosyal viral şeklinde çok konuşulacak haber ve içerikleri takip edecek MaviKutu kendi yoluna 1 Şubat 2016 itibari ile artık yalnız devam etmeye başlayacak. Artık sitemizden bağımsız olmuştur. Mavikutu sitesinin içeriği ve konuları…

• CERN Maketi ve bir deney.

CERN Maketi ve bir deney. Bu deney LEGO parçacıkları ile meydana getirilmiş. Gerçek bir yapı oluşturulmuş. LEGO nun manyetik parçacıkları ile demir bir bilya üzerinde yapılmış. Gerçek bir hızlanma ile demir bilya 12 km/saat hıza ulaşmış. Deneysel bir olay olmasına rağmen aslında söylenmek istenen ve sonuç ne olabiliri görmek adına… CERN hala çalışıyor ama hızlandırıcı…

• Leonid meteor yağmuru

Leonid meteor yağmuru 17 Kasım 2014 günü leonid meteor yağmurunu seyredebilirsiniz. Dünyamız Leonid meteor kuşağının içinden geçerken meteorların atmosferimize çarpmasını izlemek için gökyüzünü gözleyebilirsiniz. Gökyüzünde aşağıdaki grafik açıları ile gökyüzüne bakacak olursak bir çok meteor düşmesini izleyebileceğiz. Aslında meteor geçişi 15 gündür devam ediyor, ancak 17 kasım günü merkez noktasından geçişleri olacağı için meteor gözlemi…

3 Comments

1. Bu hiç iyi bir haber değil…

1 hz lik çok büyük bir dalga dünyayı dolaşmaya başladı…

Aşağıda bu akımı 08:00 itibari ile görebiliyoruz… Kapatmazlar ise 12:00 saat içerisinde mağmada bir etki bekleyelim… Bir yanardağı aktif edilmek isteniyor sanki veya sıvı bir şeyi etkilemeye çalışıyorlar…

2. odrbcr dedi ki:

Merhaba, buradaki haber ve yorumlarınızı takip ediyorum. Gerçekten güzel bilgi veriyorsunuz. Bir şeyi merak ediyorum. HAARP sistemindeki online datalar, sadece bu sistemi kuranların faaliyetlerinimi gösteriyor. “Yoksa hem kendi hemde dünyanın ürettiği dataları mı gösteriyor”. Son yazdığım bana daha doğru gibi geliyor. Sizin yorumlarınız nedir.

1. HAARP tesisi olarak dünya üzerinde faaliyeti bilinen 4 adet merkez var. Bilinmeyende bir o kadar olduğunu tahmin ediyorum…

Bu tesislerden sadece online data veren alaskada bulunan ABD ye ait olan merkezdir ve sadece kendi manyetik alanının dünyaya karşı ölçümlerini yayınlar…

Diğer merkezler kamuya açık veri yayınlamamakta…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir