Güneş patlamaları Son 24 saat içerisinde…

Güneş patlamaları Son 24 saat :

Son 24 saat içerisinde çok büyük güneş patlamaları meydana geliyor…

Dünyanın manyetik alanı üzerindeki baskı çok fazla, hatta o kadar büyük ki sanırım bu sefer manyetik alan dünyanın mağması üzerinde etkili olacak gibi görünüyor.

Bu durum yanardağ ve depremler üzerinde etkili olma ihtimali var.

Patlamanın olduğu anda alınan görüntü…

Aşağıdaki görüntüde güneşte şu an olan durumu gösteriyor…

Manyetik alan ve kutup manyetizması bozulmak üzere böyle bir baskıya dünya hiç rastlamadı. Güneş sistemi içerisindeki gezegen dağılımı da bu manyetik alan üzerinde oldukça yüksek değerleri tetikliyor.

Bu durumu yakından incelemek gerekli ancak elimizdeki veriler ancak yukarıdaki uyduya bağlı olarak gelişiyor.

Yorumlarınızı bekliyorum…

Tavsiye Yazılar

• Otizim ve Antidepresant ilaçlar.

Otizim ve Antidepresant ilaçlar Son yayınlanan bir araştırma dikkatimi çekti. Son yıllarda ülkemizdede hızla yaygınlaşan anti depresan ilaçların alınan miktarının %80 ini vücut tarafından olduğu gibi dışarı atılmakta. Atılan bu madde hiçbir şekilde su arıtma tesislerinde arıtılamıyor ve doğaya geçiyor. Doğadaki canlılar üzerinde birikiyor, içme sularına da geçebiliyor. Antidepresan ilaçların molekül yapıları doğada çözümlenemiyecek bir…

• BlueBox BBS bağış kampanyamız hakkında…..

BlueBox BBS bağış kampanyamız hakkında… Bu sene sonu itibari ile sezonu tamamladık ve sitemizin hizmet aldığı internet yer sağlayıcı ile olan anlaşmamış tamamlanmış olacak. Yeni server anlaşmamızı yenilemek için sizlerinde sitemize bir miktar katkı sağlamanızı dilerim. İki yıldır devam eden çalışmalarımızda binlerce kişi siteye ulaştı ve burada yazılı bilgilerden haberdar oldu, kendi yorumlarını ekledi. Bu…

• Yüksek güçlü lazer silahı tamamlandı.

Yüksek güçlü lazer silahı tamamlandı. DARPA sitesinden yapılan açıklamada 150 KW gücünde sıvı kristalden elde edilen ve hava sistemlerinden yer tehditlerine kullanılabilecek yüksek güçlü lazer silah teknolojisinin tamamlandığı bilgileri mevcut. Lazer sisteminin silah olarak kullanılabilmesi 2012 yılında gerçekleşmiş olacak. Olası bir Uzaylı – Dünyalı savaşına hazırız artık :) Haber kaynağı : http://www.darpa.mil/NewsEvents/Releases/2011/2011/06/30_COMPACT_HIGH-POWER_LASER_PROGRAM_COMPLETES_KEY_MILESTONE.aspx . Güneş Sistemi…

• En iyi blog siteleri

2011 yılının en güzel dizayn ve içerik bilgisine sahip blog listesi aşağıdaki şekildedir. Blogları tek tek kontrol edebilirsiniz. Hepsi birbirinden güzel dizayn ve içeriğe sahipler. Listeye daha fazla sitede eklenebilirdi ancak şimdilik bu kadar. Türkiye blogları içinde bir sıralama yapmak istedim ancak bu şekilde bir içeriğe sahip blog bulamadım. Tavsiye edeceğiniz blogları listeye eklemeye çalışacağım….

• ABD 200 kadar savaş uçağını alaskaya gönderildi.

ABD 200 kadar savaş uçağını alaskaya gönderdi… İlginç gelişme şu ana kadar bu büyüklükte bir savaş uçağı filosunun hareketi ve sebebi henüz açıklanmış değil… NASA nın çalışanlarına acil mod ile gönderdiği uyarı mesajından sonra ABD hava kuvvetlerinin bu yönde ve bu büyüklükte bir hava kuvvetini yer değiştirmiş olması bazı açıklanmayan olaylar olduğu yönünde teorileri artırmış…

5 Comments

1. Güneşi ben hiç böyle görmedim… 24 saattir takip ediyorum hiç kesilmeden patlamalar devam ediyor…

2. Rado dedi ki:

sanırım 2011 2012 soruları yavaş yavaş yanıtlanmaya başlıyor

3. Dünyanın manyetik alanı veya kalkanı bu patlamadan çok etkilenecek.

Yaklaşık 24 saat içerisinde dünyaya çarpmaya devam edecek…

Şu anda hızla depremlerde artış mevcut… Çok büyük bir depremin belirtileri olmasada 48 saat dikkat etmekte de fayda var.

4. HAARP tesisleri bugün de tam kapasite çalışıyor.Nasıl bir deney yapıyorlar bilemiyorum ama burada daha evvel siz ifade etmiştiniz flash forward gibi birşey olabilir mi acaba?Dünya üzerinde manyetik alan artışı çok üst noktaya ulaştı.Umarım afet,deprem vs önemli birşey olmaz. Son 36 saatlik HAARP faaliyetleri:

1. Bu sanırım iyonesfere destek amaçlı bir açılım…

Manyetik alana güç basılıyor…

Frekansı düşük değil o nedenle haarp şu anda başka amaça hizmet ediyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir