ABD 200 kadar savaş uçağını alaskaya gönderildi.

ABD 200 kadar savaş uçağını alaskaya gönderdi…

İlginç gelişme şu ana kadar bu büyüklükte bir savaş uçağı filosunun hareketi ve sebebi henüz açıklanmış değil…

NASA nın çalışanlarına acil mod ile gönderdiği uyarı mesajından sonra ABD hava kuvvetlerinin bu yönde ve bu büyüklükte bir hava kuvvetini yer değiştirmiş olması bazı açıklanmayan olaylar olduğu yönünde teorileri artırmış durumda…

Haber sitelerinde olmayan bu olay çeşitli forum sitelerinde yer almakta.

Henüz haberi teyit edecek bir kaynak bulamadım, ancak olay çok ilginç olduğu için buradan yayınlamak istedim….

Tavsiye Yazılar

• Deprem mi ? Göktaşı mı ? Obama Kayıp !!!

Deprem mi 27-28-29 Eylül 2011 gerçektende çok farklı geçebilir.Bu siteyi takip eden arkadaşlarımız bilir, adminin son günlerde paylaştığı elenin gelişi ve 27 Eylül konusundaki sessizlik arkasından bir fırtına gelicekmiş gibi durgun…. adminimizin paylaştığı şu yazı çok enteresan gelmişti. http://www.bluebox.bbs.tr/elenin-uzay-gemisi-olabilir-mi-elenin Artık hepimiz illuminati kartlarının çocuk muhabbeti olmadığını. Bir şeylerin planlandığını net bir şekilde görebiliyoruz. Şimdi bana…

• Suriye yolcu uçağının kargosu neydi ?

Suriye yolcu uçağının kargosu neydi ? Bu soru çok sorulan bir soru halen kimse bu sorunun cevabını bulabilmiş değil. Uçak rusyadan kalkmış ve suriyeye doğru hareket halinde iken Türkiye üzerinde yere indirilmişti. Uçak kargosunda askeri teçhizat olduğu ihbarı yapıldığı ve arama yapılması neticesinde bu kargolara el konuldu. İstihbarat ilk önce ABD de kaynaklı daha sonra…

• En garip olaylar : 2012 senesinin içerikleri…

En garip olaylar 2012 nin en garip olayları En garip demek belki yanlış olabilir ama, en ilginç olaylarının bir toplu gösterisi diyebiliriz. Bu olayların bir çoğunu sitede inceledik. İncelemediğimiz bir iki adeti içinde konu dışı kabul ettik. Tekrar etmeden yılın sonunda bir elden geçirelim istedim… 1 – Denver üzerinde görülen ilginç UFO görüntüleri… Denver havaalanın…

• Yurdumuzda yaz mevsiminin nasıl geçmesini…

Yurdumuzda yaz mevsiminin nasıl geçmesini beklediğimle alakalı olarak daha evvel kabataslak bir yazı kaleme almıştım. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Mdlüğü önümüzdeki 3 ay ile alakadar yaz tahmini beklentisini açıkladı. Genel olarak yurdumuzda mevsim normalleri üzerinde sıcaklıklar ve m.normalleri civarı yağış beklendiğini ifade etmişler. Bu konuda NOAA (ABD Okyanus ve Atmosfer İdaresi) yaz ayı 3 aylık…

• Güneşde ne oluyor ? En son patlama ne getirir.

Güneşde ne oluyor ? En son patlamadan sonra güneş 1-2 gündür akı miktarında değişkenlik göstermedi. O kadar stabil bir hale geldiki parıltama olmaması güneşin içe doğru sönümlendiği yönünde araştırmalara sebep oluyor. Aşağıdaki grafiklerde güneş lekelerinden oluşan akının şiddetleri iki gün ara ile gösterilmektedir. Dünyaya ulaşan proton durumu ise oldukça ilginç durumda… Patlamadan sonra oluşan kı…

• Elenin döküntüleri içinden geçiyoruz…

Elenin döküntüleri içinden geçiyoruz… Dün Elenin dünya yörüngesinden geçişi tamamlandı. Şimdi Elenine ait döküntüleri ( kuyruğu ) içinden geçmeye başladık… En sonra görüntülerinde çekirdek kısmının büyük bir kısmının yok olduğu görülen kuyruklu yıldız dünyanın yörüngesinden geçmiş durumda… Elenin keşfetildiği 2010 yılı Aralık ayında tespiti Rus amatör gökbilimci Leonid elenin, yapmıştı. Buzlu gezginin dağıldığı ve onun…

One Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir