Güneşten gelen elektron seviyesinde hızlı düşüş.

Güneşten gelen elektron seviyesinde hızlı düşüş…

Bugün itibari ile güneşten dünyamıza ulaşan elektron miktarında anarmol bir düşüş söz konusu.
Ekli grafikte görülen 6-7 saatlik bölümdeki elektron seviyesindeki azalmaya dikkat edin.

Sanki güneş kendi kendine sönmeye başladı !!!
Beklenen duruma göre bu şekilde devam etmesi durumunda dünya üzerindeki etkileri neler olacak hep berabaer göreceğiz…

Diğer grafiklerdede aynı oranda düşüşler mevcut.

Elektron seviyesi

Tüm güneş verilerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Grafikler online olduğu için anlık olarak göstermektedir.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Tavsiye Yazılar

• Beklenen büyük deprem belirtileri mi ?

Beklenen büyük deprem belirtileri mi ? ABD de beklenen büyük deprem ve volkan patlaması belirtileri kaliforniyada oluşmaya mı başladı ? Son iki içinde 50 nin üzerinde irili ufaklı depremin ( en büyüğü 5.5 ) kayıt edildiği bölge içinde tehlike çanları çalmaya başladı. Bölgedeki bazı hastenelerin tahliye edildiği bilgileride geliyor. Bölgenin San andereas fayı üzerinde olması…

• Libya operasyonu : Operasyonun ismi Odesa

Libya operasyonu… Operasyonun ismi Odyssey… ( Odesa ) Odyssey = büyük ve destansı bir yolculukdur… Bu Homeros’un Odyssey ve şafağın metaforu onun kullanımı ile ilgisi var mı? Odyssey on yıllık Truva Savaşı’nın sonunda on yıl sonra başlar ve Odysseus savaştan eve dönüşünü anlatır. Eylül 2001 … Eylül 2011 eve dönüş… Belgelerini hazırlıyorum bu operasyon çok…

• Usame bin laden öldü neden ?

Usame bin laden öldü neden ? Şimdi bazı şeyleri incelerken ilginç sayılar ortaya çıktı… Geçen ingiliz kraliyet düğünündede 11 sayısı ile ilgili bir takım ilginç bilgiler geçmiştim. Şimdi osama bin laden için bir inceleme yapalım… Bugün 2 Mayıs 2011 açıklama bugün geldi… 02 05 2011 = 2+5+2+1+1= 11 başka bir şekilde 02 05 2011 2+5+2=9…

• Uzaydan gelen radyo sinyalleri

Uzaydan gelen radyo sinyalleri Bilim insanları derin uzaydan gelen radyo sinyalleriyle şaşkına dönmüş durumda. Bilim adamları dünya dışı radyo dalgalarının inanılmaz derecede güçlü patlamalarının kaynağının ne olduğunu araştırıyorlar. Radyo dalgaları belli bir frekansda ve belli bir periyod olarak tekrarlanmakta. Bu durum uzaydaki patlamaların mı yoksa yapay bir radyo frekansımı olduğu tartışmalarını getiriyor. Birçok bilim adamı…

• Tatil bitti siteye döndük :)

Tatil bitti siteye döndük :) Uzun bir tatil oldu… Datça – Marmaris arası dinlenerek gezilen daha önce gitmiş bulunduğumuz ıssız koylara tekrar gittik. Seviyorum datçayı hem serin hem nemsiz bir hava olması nedeni ile. Deniz desen türkiyede temiz kalabilmiş nadir yerlerden… Hadi bakalım gündemde neler var bugünden itibaren tekrar yazmaya başlıyoruz… Okunma sayısı : 17

3 Comments

1. Manyetik alan üzerindede bir zayıflama bulunuyor…

Sabah bazı forumlarda videolar yayınlanmaya başladı. Güneşin arkasında büyük bir cisim diye…
    Bu videoların fake olup olmadığını tesbit edemediğim için yayınlamadım.

Ancak ilginç olan bu elektron seviyesi neden düşüyor. Daha önce bu şekilde bir düşüş var mı inceliyorum ama henüz rastlamadım…

2. beyhan dedi ki:

Türkiye saatiyle 11:55 de meydana gelen Güneş Tutulması ile bir bağlantısı olabilirmi ?

1. :) keşke olsa… ama aradan uzun zaman geçmesine rağmen hale aynı şekilde devam ediyor…

Güneş tutulması bu şekilde bir etki yapmaması lazım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir