Küçük taşları yazayım dedim bugün

Küçük taşları yazayım dedim bugün…
Min siccil
Hacer
Birde davutun golyatı öldürdüğü sapan taşı…

Küçük taşlar

Nerden aklıma geldi bilinmez ama küçük taşlardan buraya kadar geldim.
Anlamı var mı bilmiyorum…

Tavsiye Yazılar

• Depremlerin artış hızı, 2000 li yıllar.

Depremlerin artış hızı – 2011 2011 yılı içerisinde kayıt altına alınmış deprem sayılarının 1992 – 2011 arası karşılaştırmalı tablosu ekteki şekilde… https://www.sott.net/article/236229-USGS-Reports-Record-Number-Of-Strong-Earthquakes-In-2011 Burada büyük deprem artışlarınında belli oranın üzerinde olmasına rağmen asıl ilginç gelişme 4 ün altında oluşan deprem sayısındaki aşırı artış. Bu oran bir önceki döneme göre %1700 oranında artış göstermiş… Bu artış küçük…

• Yazı hırsızları hakkında…

Yazı hırsızları hakkında… Burada yazılı olan bazı belge ve yazılarımız birkaç yerde aynı şekilde kullanıldığını tesbit etmiş bulunuyoruz. Bu kişilerin yazıları aynen almaları çok ilginç bir kısmı alınarak yorum yapılsa içimiz yanmaz… Bu kişilerden bu yazıları ya kaldırmalarını yada referans aldıkları siteyi söylemeleridir. Yazılarımız ” Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License ” ile korunmaktadır. Site…

• Uzaydan gelen radyo sinyalleri

Uzaydan gelen radyo sinyalleri Bilim insanları derin uzaydan gelen radyo sinyalleriyle şaşkına dönmüş durumda. Bilim adamları dünya dışı radyo dalgalarının inanılmaz derecede güçlü patlamalarının kaynağının ne olduğunu araştırıyorlar. Radyo dalgaları belli bir frekansda ve belli bir periyod olarak tekrarlanmakta. Bu durum uzaydaki patlamaların mı yoksa yapay bir radyo frekansımı olduğu tartışmalarını getiriyor. Birçok bilim adamı…

• HAARP Zamanı değiştirebilir mi ?

HAARP Zamanı değiştirebilir mi ? Brezilyalı bilim adamları HAARP in zamanı manipüle edilebileceğini iddia ediyor. Brezilyalı fizikçi Fran de Aquino göre, askeri proje HAARP, deprem ya da kasırga oluşturmak için kullanılabildiği gibi alternatif seyahat için zaman boyutunu değiştirmek içinde kullanabilecek. Fizikçi Fran de Aquino HAARP konusunda yaptığı çalışmalar ile tanınıyor. Dünya en tehlikeli fizikçisi olarak…

• Güneş patlaması ne zaman olacak ?

Güneş patlaması ne zaman olacak ? Bir kaç haftadır güneş üzerinde oluşmaya başlayan çok büyük koronol boşluk ve hücre bilim adamlarını korkutmaya başladı. Oluşan koronol hücre şu ana kadar oluşmuş en büyük hücre ve boşluk olma yolunda hızla ilerliyor. Herhangi bir şekilde güneş yüzeyinde patlama olmaması bu hücrenin ne kadar daha büyüyeceğini tahmin etmekte zorlandırıyor….

One Comment

1. Kaşıkcı elmasınıda taş olarak kabul edersek önemli taşları yazmaya devam edebilirim.

Sizlerin aklına gelen başka önemli taşlar var mı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir