Osama bin laden ölüm fotoğrafı
Böyle bir fotoğraf düştü sitelere…
Photoshop var mı anlayamadım ancak güvenilir bir sitede yayınlandı…

Yorumlarınızı bekliyorum…

Böyle bir fotoğraf düştü sitelere…
Photoshop var mı anlayamadım ancak güvenilir bir sitede yayınlandı…

Yorumlarınızı bekliyorum…

Kraliyet düğünü teorileri… İlginç bir tesadüf müdür yoksa gerçekten bir illumaniti midir bilemedim ama 11 sayısına bir gönderme var gibi ? Onlar yılın 119. günü (1 +1 +9 = 11) evleniyorlar… Evlilik töreni ayın 29 unda (2 +9 = 11) yapılıyor… Tören yerel saat11:00 ‘de başlıyor… Kraliyet tebrikleri 13,25 kabul etmeyi planlanıyor (1 +3 +2…

Hava manipülasyonu… Çin televizyonu hava manipülasyonu nasıl yapılıyor bir belgesel niteliğinde yayınladı. Yapılanları izlediğinizde sizde şaşıracaksınız. Devletlerin kendi ülkelerinde yapabilecekleri gibi bir ülkenin ekonomisini bu yöntemle yerle bir edebilirsiniz. Gökyüzünde yağmur bulutları gördüğünüzde daha dikkatli inceleyelim bundan sonra… Okunma sayısı : 25

Iphone programı yazmak,Iphone için nasıl program yazarım sorusunu soran çok fazla. İşte bunun cevabı. Iphone programları ve aplikasyonları yazarak para kazanmanın en kolay yolu bu uygulamaya sahip olmaktır. Herhangi bir programlama bilgisine sahip olmadan yüzlerce aplikasyon ve uygulama yazabilirsiniz. Bende henüz yeni alıp kullanmaya başladım, sizde deneme hesabı ile bir deneme yapabilirsiniz. https://www.appypie.com/iphone-app-builder Gerçekten çok…

Güneş patlaması ne zaman olacak ? Bir kaç haftadır güneş üzerinde oluşmaya başlayan çok büyük koronol boşluk ve hücre bilim adamlarını korkutmaya başladı. Oluşan koronol hücre şu ana kadar oluşmuş en büyük hücre ve boşluk olma yolunda hızla ilerliyor. Herhangi bir şekilde güneş yüzeyinde patlama olmaması bu hücrenin ne kadar daha büyüyeceğini tahmin etmekte zorlandırıyor….

Küçük taşları yazayım dedim bugün… Min siccil Hacer Birde davutun golyatı öldürdüğü sapan taşı… Küçük taşlar Nerden aklıma geldi bilinmez ama küçük taşlardan buraya kadar geldim. Anlamı var mı bilmiyorum… Okunma sayısı : 18

21 Aralık 2012 tarihi doğrulandı. Yeni bulunan bir maya takvimine göre mayaların kıyamet veya tarihin sonu olarak işaret ettikleri tarih 21 aralık 2012 olarak bir kez daha onaylandı. Arkeologlar Maya takviminin ‘son tarih’, 21 Aralık 2012 onaylamış durumda. Guatemala La Corona kazı yerinde bir taş merdiven de bulunan oymalar. Bu takvimi işaret etmektedir. Son tarihi…
Osama bin laden nin yakalanma filmine başlamışlar bile :)
http://www.torontosun.com/2011/05/03/bin-laden-hunt-movie-in-works