Elenin son bilgiler – Ekim 2011
Elenin hakkında leonid elenin ait blogdan alınan son bilgiler aşağıdaki şekilde…
Blogdan alınan bilgiye göre elenin kuyruklu yıldızı parçalanmasına rağmen toplu olarak çoklu parçacıklar halinde hareket ediyor.
Elenin 6 – görüş alanı dışında hareket ettiği 22 Eylül de STEREO HI1 uydusu görünür şekilde çekmeye başladı. Kareler çok hızlı bir şekilde oynamak ve çerçevenin ortasına sağdan sola doğru hareket eden hızlı bir ışık parçası. Yani, biz SOHO da göremiyorduk ama, hala bir HI1 STEREO kesinlikle görünür durumdaydı. 23 Eylül tarihinden itibaren , kuyruklu elenin space corona graph C3 görüş alanında SOHO da görülebilir .
Kuyruklu yıldız parçalandı ya da hala dağıl makta, orijinal görüntüler sonrası işlendikten sonra. Görüntüleri kuyrukluyıldızın yoluna devam ettiğini gösterdi Bu bulanık, zor görünür bir bulut olarak görülebilir haldeydi…
Leonid Elenin blog un dan aşağıdaki görüşler derlenmiştir…
– Şu anda kuyruklu yıldız, Ekim ayı başlarında büyük teleskoplar ile görmek mümkün olabilir. Küçük parçalar ve çok sayıda minik parça şeklinde.
– Kuyruklu yıldızının parçaları yolunu değiştirmedi ve kuyruklu yıldızının yörüngesi ile aynı şekilde uçmaya devam edecek.yani, Dünya’nın 35 000 000 km daha yakın geçecek.
– Şu anda kuyruklu yıldız elenin SOHO ve STEREO uzay araçları görüntüleri görünmez halde;
STEREO-B (HI-1 kamera) uzay aracı görüntüleri görünür durumda.
– Comet elenin parçalanmış olsa bile, Güneş tutulması değil, bir kuyruklu yıldız gaz halinde ve dünyevi gözlemci bu olayı fark edemedi.
– Dünya şimdi de tehlike geçti şeklinde bir açıklama yapılamaz birde gezegenimize zarar vermez denilemez…
Elenin için düzgün bir Timeline…
http://alamongordo.com/general/elenin-timeline/
Bu filme dikkat edelim… MELANKOLI
İçerisinde ELENIN için çok ilginç bilgiler var…
http://www.imdb.com/title/tt1527186/
11 Kasım da vizyona girecek…
“Melankoli”, dünyanın sonu ile ilgili çok güzel bir film olarak tanımlanan ve uzaydan gelen bir büyük nesne hikayesi dünya gezegenin sakinleri etkiler ve dünya’ya yaklaşıyor.
Filmden alındı…
” Komplo teorisyenleri de tarihsel olayların sayısının 11 tutulumuna işaret etmektedir. 11 11 11 11 11. ayın 11. günü 11:11 Cennetin kapıları ve nasıl fikrini alacak, 11. kapısı açılacak ve 49 dakika boyunca başka bir dünyadan gelen bir şey dünyevi alanda girecek . ”
yaratıcının insan icadı olan rumi takvimi baz aldığını hiç sanmıyorum…10.10.10 da bişeyler yazılıp çiziliyodu….hollywoodun gaybı bildiğine inanlarada diyecek bişey bulamıyorum saygı duyuyorum…11 kasımı beklmeye gerek yok filmi izledim nette var…
Eleninin bir kısmı parçalandı diye hemen bize hiçbir zararı olmayacak vb. söylenmeye başladılar. tüm tehlike geçti vb. söylemler başladı hemen.daha bişey belli değil bence de. peki admin, eleninin dünya haricinde yörüngesinin kesiştiği başka bir gezegen vb. var mı?