Fuji yanardağı patlamak

Fuji yanardağı patlamak üzere hazırlanıyor.

Fuji yanardağı patlamak üzere.

Dikkatle takip edelim bugün bu yanardağ ile ilgili bir teorinin saat çevriminin sonu…

Fuji yanardağı

Bu yanardağ ile ilgili ilginç bilgiler geliyor bu haberleri takip ediyoruz.

Tavsiye Yazılar

• BlueBox BBS dört yaşında

BlueBox BBS dört yaşında… Bu sene ile beraber sitemiz 4 yılını doldurmuş oldu. Siteyi eskisi kadar güncelleme yazılar gönderemesemde vakit buldukça yazmaya devam ediyorum. Acil konular olduğunda yazmaya özen gösteriyorum. Sizlerinde büyük katkılar sağladığı sitemiz için tekrar teşekkür ederim. Hep birlikte nice senelere. Teşekkürler… BlueBox BBS . Bir başka site yazımız BlueBox BBS beş yaşında…

• Global ekonomik kriz : Ülkemizde ve dünyada…

Global ekonomik kriz : Ülkemizde ve dünyada global ekonomik kriz konusunda aniden önemli gündem ve açıklamalar oluştu son günlerde. Takip edebildiğim kadarıyla ABD ve İtalya’nın ekonomik olarak borç yüklerinin artması tüm ekonomileri etkileyen bir duruma sıkıntıya sebep oldu. Diğer taraftan döviz kurlarının ani olarak değer artışları ve ülkemizden sıcak paranın kaçışı olarak değerlendirilen gelişmeler ülkemizi…

• Osama bin ladenin ölüm videosu.

Osama bin ladenin ölüm videosu Bu video internet üzerinde bugün bu saatte yayınlandı… Ancak burada görüldüğü gibi videonun alındığı sitede ayrıca belirtilmiş bu ölüm ABD nin dediği gibi değil başka bir yer ve şartlarda görülüyor. ABD nin acil olarak yaptığı operasyon videolarını yayınlaması gerekiyor yoksa bu video hızla yayılacak… Okunma sayısı : 106

• Mısır piramitinin içinde ne var ?

Mısır piramitinin içinde ne var ? İlginç video… Yıllardır gizli kalan piramitin içinde bir oda ve birkaç dehliz zinciri bulunuyor. Mısır bilim adamları zaman zaman bu gizli kapıları açarlar ve bunu dünyanın gözleri önünde yaparlar. Geçen senelerde de böyle canlı yayın ile dünyanın gözleri önünde o zamanda kadar açılmamış bir kapıyı açarak bir dehlizde hareket…

• Depremlerin artış hızı, 2000 li yıllar.

Depremlerin artış hızı – 2011 2011 yılı içerisinde kayıt altına alınmış deprem sayılarının 1992 – 2011 arası karşılaştırmalı tablosu ekteki şekilde… https://www.sott.net/article/236229-USGS-Reports-Record-Number-Of-Strong-Earthquakes-In-2011 Burada büyük deprem artışlarınında belli oranın üzerinde olmasına rağmen asıl ilginç gelişme 4 ün altında oluşan deprem sayısındaki aşırı artış. Bu oran bir önceki döneme göre %1700 oranında artış göstermiş… Bu artış küçük…

• Van depremi ile ilgili olarak…

Van depremi ile ilgili olarak… Bugün dünya üzerinde 5+ ın üzerinde birçok deprem oldu. Daha önümüzde saatlerdekini saymıyorum… Araştırmalara devam ederken güneşte oluşan çok büyük bir patlama dikkat çekici… Dünyaya ulaşması 1-2 saat almış olabilir. Bunun ve diğer manyetik çizgilerin etkilerini çözmeye çalışıyoruz… Yine aynı saatler civarında ALASKA üzerinde 1 MHz lik bir iyonesfer parlaması…

3 Comments

1. Takip etmekte zorluklar var…

Şu saat itibari ile HAARP sitesine ulaşılamıyor…

Büyük bir olay olacak gibi duruyor… Bakalım neler olacak…

2. Şu an japonyada bir deprem oldu 7.1…

Magnetosfer görüntüleri durduruldu… Sebebi elektrik arızası…

Son durumdaki kırmızılığa dikkat edin…Büyük bir güneş fırtınası mevcut belki çok daha da büyüyecek… Göstermiyorlar…

Edit : ( 15.04.2011 ) Bu resim bir şekilde siteden kaldırılmış aşağıdaki linkte verilen resim daha önce sitede bulunurken şimdi yok sebebini bilmiyorum ama resim çok ilginçti. Keşke kayıt almış olsaydım…

3. 4-5 gündür zannnediyorsam Haarp sitesine ulaşılamıyor manyetik alan değişimi yani Haarp faaliyetlerine ulaşılamadığından bilgi sahibi olunamıyor.7,1 büyüklüğündeki deprem esnasında yaşanılan anormal hadiseler muhtemelen yine sözkonusu olacaktır.Bu da düşer sitelere bugün yarın umarım paylaşırız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir