Skip to content
bluebox bbs

BlueBox BBS

• Linkler
  • Eski BlueBox BBS
  • Haberleşme
  • Arşiv
bluebox bbs
BlueBox BBS
  • Başlık yazmadan direkt yazabilirsiniz

Başlık yazmadan direkt yazabilirsiniz

Başlık yazmadan direkt yazabilirsiniz. İsterseniz video,resim ekleyebilirsiniz. Hatalı yazılarınızı düzeltmeniz hiç bu kadar kolay olmamıştı… Çabuk ve kolay blog yazarı olmak isteyenlere… :) Bu arada TAG ları doldurmayı unutmayın…

Devamı... Başlık yazmadan direkt yazabilirsinizContinue

• Bu yazıda alıntı yazmak için

Bu yazıda alıntı yazmak için

Bu yazıda alıntı yazma için kullanılıyor… “BlueBox BBS admin” …

Devamı... Bu yazıda alıntı yazmak içinContinue

• En iyi torrent siteleri

En iyi torrent siteleri

En iyi torrent siteleri aşağıdaki şekildedir. Torrent siteleri içerisinde yapılan sıralama : 1. thepiratebay.org Alexa Rank #83 2. isohunt.com Alexa Rank #207 3. torrentz.eu Alexa Rank #279 4. kickasstorrents.com Alexa Rank #325 5. btjunkie.org Alexa Rank #330 6. torrentz.com Alexa Rank #372 7. demonoid.me Alexa Rank #560 eski ismi – demonoid.com 8. Extratorrent.com (değişiklik –…

Devamı... En iyi torrent siteleriContinue

• Mısır Büyük Ortadoğu için vaat edilen topraklar ?

Mısır Büyük Ortadoğu için vaat edilen topraklar ?

Mısır Büyük Ortadoğu Tunus rejim değişikliğinden sonra hızlı bir şekilde Mısır’ın Hüsnü Mübarekle yerleşik düzene karşı 25 Ocak’ta başlatılan popüler tabanlı protestolar oluştu. Aslında oluşan kanının aksine Obama Yönetiminin bazı süreçlerin ötesinde Ürdün ve Yemen, Suriye ve Mısır gibi diğer bölgesel rejim değişiklikleri düzenlemek aslında Washington işine gelebilecek çalışmalardır. Washington artık ‘yumuşak’ devrimler yapmak istemektedir….

Devamı... Mısır Büyük Ortadoğu için vaat edilen topraklar ?Continue

• HITNET kullanıcılarını bekliyorum

HITNET kullanıcılarını bekliyorum

HITNET kullanıcılarını bekliyorum bakalım kaç kişi bulabilecek burayı… Tag leri ona göre yazıyorum internette ararlarsa bulacaklardır. …

Devamı... HITNET kullanıcılarını bekliyorumContinue

• BBS ler gibi permalink kullanarak

BBS ler gibi permalink kullanarak

BBS ler gibi permalink kullanarak bbs ler arası yazıları görebiliriz. Birisi çıksada başka bir BBS sitesi açsada denesek :) …

Devamı... BBS ler gibi permalink kullanarakContinue

• TOP10 siteler işi iyi oldu

TOP10 siteler işi iyi oldu

TOP10 siteler işi iyi oldu galiba meraklısı fazla sanırım… Birkaç konu daha bulup top10 listemi genişleteyim… …

Devamı... TOP10 siteler işi iyi olduContinue

• ABD yok ettiği diktatörlerin yerine

ABD yok ettiği diktatörlerin yerine

ABD yok ettiği diktatörlerin yerine nasıl bir yönetim getireceğini bu sefer beceremedi… Mısır ve Tunus da yönetim hala ne olduğu belirsiz bir durumda, belkide kaos istedikleri için bunu böyle bırakacaklar.

Devamı... ABD yok ettiği diktatörlerin yerineContinue

• BBS ciler toplanıyormuş.

BBS ciler toplanıyormuş.

BBS ciler toplanıyormuş bir bakayım dedim… Güzel olmuş… …

Devamı... BBS ciler toplanıyormuş.Continue

• Böyle görüntülerle daha önce hiç karşılaşmadınız.

Böyle görüntülerle daha önce hiç karşılaşmadınız.

Böyle görüntülerle daha önce hiç karşılaştığınızı sanmıyorum… Yazının içinde bulunan fotoğraflara dikkat edin… http://www.chinasmack.com/2010/pictures/filthy-india-photos-chinese-netizen-reactions.html Aşağıdaki bir örnek fotoğraf… …

Devamı... Böyle görüntülerle daha önce hiç karşılaşmadınız.Continue

• Youtube dan video ekleme denemesi

Youtube dan video ekleme denemesi

Youtube dan video ekleme denemesi yapalım…   Youtube video ekleme yapması oldukça kolay. Sadece youtube linkini kopyalayıp yapıştırmanız yeterli. . …

Devamı... Youtube dan video ekleme denemesiContinue

• En iyi blog siteleri

En iyi blog siteleri

2011 yılının en güzel dizayn ve içerik bilgisine sahip blog listesi aşağıdaki şekildedir. Blogları tek tek kontrol edebilirsiniz. Hepsi birbirinden güzel dizayn ve içeriğe sahipler. Listeye daha fazla sitede eklenebilirdi ancak şimdilik bu kadar. Türkiye blogları içinde bir sıralama yapmak istedim ancak bu şekilde bir içeriğe sahip blog bulamadım. Tavsiye edeceğiniz blogları listeye eklemeye çalışacağım….

Devamı... En iyi blog siteleriContinue

Page navigation

Previous PagePrevious 1 … 105 106 107 108 109 … 117 Next PageNext

© 2026 BlueBox BBS

• Linkler
  • Eski BlueBox BBS
  • Haberleşme
  • Arşiv