PTC siteleri hakkında bilgi
PTC siteleri hakkında bilgi topluyorum bilgisi olan var mıdır ? En iyisi hangisi derecelendirme yöntemleri nedir ? Para kazanmak mümkün mü ? …

PTC siteleri hakkında bilgi topluyorum bilgisi olan var mıdır ? En iyisi hangisi derecelendirme yöntemleri nedir ? Para kazanmak mümkün mü ? …

14 Şubat tarihe not düşelim… politicalcartoons.com

Yazmak istediğiniz konular varsa buradan yazabilirsiniz. Siteye twitter veya facebook hesabınızla giriş yapıp bir deneme yapın… Kullanım kolaylığı karşısında şaşıracağınıza eminim… Yazıları yazdıkdan sonra aşağıda bulunan ” Tag it ” yazısına konu ile ilgili kelimeler girecek olursanız otomatik yazınız tag atılacaktır.

Twitter dan yazdığım arkadaşlar gelirse niz twitter hesabınızla giriş yapmayı bir deneye bilir misiniz. Denedikten sonra bu yazının altına yorum bırakırsanız çalışmayı birkaç kişi ile test etmiş olacağız… Bekliyorum… Yorum yazmak için yazının sağ üst köşesinde reply mevcut oraya tıklayabilirsiniz.

Doğanın en sevdiğim özelliği hiçbir şey boşa gitmiyor…

Bu uygulamayı bilen var mı bilmiyorum ancak twitter da herkesi aynı anda takip edebiliyorsunuz. Hata başka twitter kullanıcılarının takipçilerinide izleyebiliyorsunuz… http://twit100.com Denemeye değer…

Arama trendeleri ve sonuçları sasha grey ösym sonuç dpü milli piyango sonuçları ehliyet sınav soruları mutluluk için kazan çaykur çekiliş dizifrm milli piyango vodafone Bugünkü arama trendleri bu şekildeymiş…

Google arama trendleri nde Türkiye de ilk ayda aşağıdaki gibi bir sonuç elde edilmiş… 1. facebook 2. face 3. mynet 4. oyun 5. sahibinden 6. e okul 7. youtube 8. hürriyet 9. video 10. milliyet Arama trendleri Google dan alınmıştır. Ancak bu trendleri etkileyen bazı faktörler var. Artık kullanıcılar google kullanırken browser a uzun ismi…

Bu resimde Facebook trendlerini gösteriyor. Görüldüğü gibi Türkiye facebook da oldukça üst seviyede… :)

Android yapmak, trend android olarak avatar yapma devri aşağıda örnekleri mevcut… Sizde videodaki siteden deneme yapabilirsiniz. Tabii elinizde android destekli bir telefon varsa :)

Seo deneme amacı ile yazılmıştır… Bakalım kaç kişi gelecek… Bu yazıya arama motoru ile gelenler yorum ekleyebilirmi…

5800 Ayna kullanarak yapılan güneş yansıtıcı ile Demiri bile eritmek mümkün olmuş. Odaklama sorunu çözülebilirse gerçekten güzel bir uygulama… http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1351935/Eric-Jacqmain-invented-Death-ray-dish-intensity-5-000-suns.html Başka amaçlar için kullanılmaz inşallah :)