Skip to content
bluebox bbs

BlueBox BBS

• Linkler
  • Eski BlueBox BBS
  • Haberleşme
  • Arşiv
bluebox bbs
BlueBox BBS
  • Libya hava kuvvetlerinin protestocuları bombalaması

Libya hava kuvvetlerinin protestocuları bombalaması

Libya hava kuvvetleri nin protestocuları bombaladığı yönünde haberler geliyor…. http://www.infowars.com/libya-air-force-bombs-protesters-heading-for-army-base/ Yorum ve görgü tanıklarının ifadesi savaş uçaklarının bir üssü korumak amaçlı bombalama yaptığı yönünde…

Devamı... Libya hava kuvvetlerinin protestocuları bombalamasıContinue

• En iyi türk torrent siteleri – 2011

En iyi türk torrent siteleri – 2011

En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum. Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz… Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.

Devamı... En iyi türk torrent siteleri – 2011Continue

• Libya lideri kaddafinin zor anları

Libya lideri kaddafinin zor anları

Libya lideri kaddafinin zor anları… Bakalım bu kum fırtınasına dayanabilecek mi ? Yorumlarınızı bekliyorum…

Devamı... Libya lideri kaddafinin zor anlarıContinue

• İsrail – Kudüs UFO görüntüleri.

İsrail – Kudüs UFO görüntüleri.

İsrail – Kudüs UFO görüntüleri. Görüntüler 2 ŞUBAT 2011 İsrail – Kudüs de kayıt edildi. Bu videodan başka 4 adet daha aynı görüntüleri alan video kayıtları mevcut. Olay tamamen gerçek bir olay.

Devamı... İsrail – Kudüs UFO görüntüleri.Continue

• Libyadan 25.000 türk tahliyesi

Libyadan 25.000 türk tahliyesi

Libyadan 25.000 türk tahliyesi için seferber oldu. Bu kadar büyük bir insan topluluğunu bir anda bir yerden bir yer ulaştırmak mumkun değil. Hergün 1000 kişi tahliye etseniz bir ay sürer… Bunun yerine toplama kambı oluşturmak daha mantıklı geliyor.

Devamı... Libyadan 25.000 türk tahliyesiContinue

• Küçük taşları yazayım dedim bugün

Küçük taşları yazayım dedim bugün

Küçük taşları yazayım dedim bugün… Min siccil Hacer Birde davutun golyatı öldürdüğü sapan taşı… Küçük taşlar Nerden aklıma geldi bilinmez ama küçük taşlardan buraya kadar geldim. Anlamı var mı bilmiyorum…

Devamı... Küçük taşları yazayım dedim bugünContinue

• merhaba bluebox

İlk Yazımız

BlueBox BBS Sitemizin kullanımı ile ilgili video yu mutlaka seyretmenizi isteriz. Çabuk ve kolay bir biçimde herhangi bir şekilde site bilgisi gerektirmeden sitemizde bilgi paylaşımını başlatmış bulunuyoruz. BBS ler 90 ların başında oldukça popüler birer network tüler. Yıllar onların çabuk bir biçimde yok olmalarına sebep oldu. Şimdi bu site onu yaşatmaya devam edecek… Şimdi eski…

Devamı... İlk YazımızContinue

• Yeni domain aldım…

Yeni domain aldım…

Yeni domain aldım… http://www.eniyi12.com İsmi bu konusu her konuda en iyi 12 listeleri… 12 Düzine anlamında… Laf aramızda 10 almak istedim ama başkaları benden önce davranmışlar…

Devamı... Yeni domain aldım…Continue

• Mübarek gitti, Kaddafi gitti sıradaki kim

Mübarek gitti, Kaddafi gitti sıradaki kim

Mübarek gitti, Kaddafi gitti sıradaki kim sizce… Arap dünyasında birkaç dikta ve kral kaldı onlarında saltanatları kalkar mı acaba ? Tahminim bu ateş birkaç ülkeye daha atlar…

Devamı... Mübarek gitti, Kaddafi gitti sıradaki kimContinue

• Bu karikatür durumu gayet net anlatıyor….

Bu karikatür durumu gayet net anlatıyor….

Muammar el kaddafi karikatür Bu karikatür durumu gayet net anlatıyor. Yorumlarınız bekliyorum.

Devamı... Bu karikatür durumu gayet net anlatıyor….Continue

• bluebox bbs

BlueBox BBS sitesinde beğendiğiniz yazılar

BlueBox BBS de Beğendiğiniz yazıları puanlayabilirsiniz. Yazınız sonunda yer alan kalp şeklinin yanındaki artıya tıklarsanız o yazıyı sevindirmiş olacaksınız. Bende yazıların puanlamasını çıkarmış olacağım… Hadi bakalım bekliyorum… BlueBox BBS

Devamı... BlueBox BBS sitesinde beğendiğiniz yazılarContinue

• Libyaya Türk savaş gemileri nin hareket etmesi

Libyaya Türk savaş gemileri nin hareket etmesi

Libyaya Türk savaş gemileri nin hareket ettiği yönünde haberler geliyor. Koruma amaçlı ve NATO şemsiyesi altında bölgeye savaş gemileri gönderiliyor. Şu an bölgede bulunan İngiliz ve ABD savaş gemileri ile beraber hareket edeceği bilgileri mevcut. Libyada bulunan 25.000 Türk vatandaşının tahliyesi planı çercevesinde bu gemilerin görevi bu tahliyenin başarı ile tamamlanması olabilir.

Devamı... Libyaya Türk savaş gemileri nin hareket etmesiContinue

Page navigation

Previous PagePrevious 1 … 110 111 112 113 114 … 117 Next PageNext

© 2026 BlueBox BBS

• Linkler
  • Eski BlueBox BBS
  • Haberleşme
  • Arşiv