Usama bin laden kaç kez öldü ?

2001 yılının Temmuz ayında, Usame Bin Laden böbrek hastalığı için Dubai de hastane öldü. CIA bu haberi önemli bir ajanı tarafından aldığını bildirdi. Ancak bu ajan çok kısa süre sonra ABD ye geri çağrıldı…

11 Eylül arifesinde, Usame Bin Laden’in Pakistan nın ISI, Amerikan istihbarat topluluğuna derin bağları olan CIA ya göre Pakistanlı bir askeri hastanede kalıyordu.

2001 yılında Ekim ayında, Bin Laden’in video kaset bir görüntüleri içinde cılız görünümlü solgun duruyordu.

2001 yılının Aralık ayında, bir video kaset yayınlandı , sol kolu hareket etmiyordu bu kez gerçekten Bin Laden kötü gösteren bir ciddi video idi.

Daha sonra 2001 tarihinde 26 Aralıkta, Fox News bildirdi Laden öldü. Rapora göre, o 24 saat sonra Vahabi Sünni uygulamalara uygun olarak bir işaretsiz mezara gömüldü.

Güya Afganistan ve Pakistan arasındaki dağlık geçişte mağaralar ve sığınaklar yaşayan, Usame o yaşamak için gerekli olan diyaliz ekipmanlarından mahrumdu.

Usama bin laden kaç kez öldü

2002 18 Ocak’ta Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref’in açık haberi : “Ben öldü diye düşünüyorum”

2002’de 17 Temmuz, FBI, terörle mücadele başkanı Dale Watson , “Usame Bin Laden’in 2001 yılının Aralık ayında ben şahsen öldüğünü hiçbir kanıta gerek duymadan biliyorum. ”

2002 yılında Ekim ayında, Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai “. Ölü olduğunu CNN e söyledi”

2005 yılında Kasım ayında, Senatör Harry Reid yıl ortaya çıkan depremde Pakistan anlatılan Usame ölmüş olabilir dedi.

2006 yılında Eylül ayında, Fransız istihbarat Pakistanda öldüğünü sızdırdılar.

2007’de 2 Kasım, eski Pakistan Başbakanı Benazir Butto’nun Ladin’in Ömer Şeyh tarafından öldürdüğünü.

2009 yılında Mart ayında, eski ABD dış istihbarat subayı ve Üniversite Boston ilişkilerin uluslararası profesör Angelo Codevilla şöyle söyledi: “Tüm kanıtlar gösteriyor ki Bin Laden bugün Elvis Presley den daha fazla hayatta.”

2009 yılında Mayıs ayında, Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari yedi yıl önce öldüğünü doğruladı.

2011 Şimdi, Başkan Obama Usame Bin Ladin öldürüldüğünü ve cesetinin denize atıldığını açıkladı…

Yukarıda yazılan tüm maddeleri tek tek haber olarak bulmanız hiç zor değil, onun için bu sefer linklerini eklemedim…

Usame birçok kez önemli şahısların ağzından öldüğü açıklandı…

Şimdi buna inanıp inanmak sizin elinizde tabii böyle bir kişi varsa…

3 2 votes
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x