Rusyada ortaya çıkan enerji spiralleri
Rusyada ortaya çıkan enerji spiralleri… Durduk yerde herhangi bir hava olayı olmadan yıldırım benzeri enerji spiralleri Konu hakkında HAARP teorileri konuşuluyor… Sizler ne dersiniz…
Rusyada ortaya çıkan enerji spiralleri… Durduk yerde herhangi bir hava olayı olmadan yıldırım benzeri enerji spiralleri Konu hakkında HAARP teorileri konuşuluyor… Sizler ne dersiniz…
Arap dünyası nda sıra kime geldi soruları sorulmaya devam ediyor… Yorumlarınızı bekliyorum…
En iyi belgesel filmler in toplandığı çok güzel bir site… http://topdocumentaryfilms.com/all/ Tüm filmler kategori halinde sunulmuş ve inanılmaz derinlikte bir site. Uzun zamandır yakalayamadığım site önüme bugün çıktı. :)
Yavru yunuslar neden ölüyor… ABD – Alabama da karaya vuran ölü yavrı yunus sayısında çok bütük artış olmuş normalin 10 katı fazla ölü yavru bulunması yetkilileri saşırtmaya devam ediyor… Bunun sebebi bu olabilir mi acaba ? BP nin petrol sızıntısı bakalım başka neleri etkileyecek…
Libyadan kaçış… Hızla gemi ve uçaklarla 25.000 kişiyi tahliye etmeyi başardık… Bunu yapabilmek gerçekten iyi başarı… TV lere yansıyan görüntüler uçak ve gemiler dolusu insanın bir hafta içerisinde Türkiye getirilmesini sağladı… Daha önce böyle bir tahliye yapmayan Türkiye içinde bir tecrübe olmuş oldu. Tahliye özellikle askeri nakliye uçaklarının kullanılması uzun menzilli bir nakliye testide yapılmış…
Sitenin arama motorlarında ön sayfalarda çıkması için oldukça fazla uğraş veriyorum. Sizlerden siteye nasıl ulaştığınız konusunda birkaç yorum eklerseniz başarı yüzdemi ölçebilirim. Loglarda başarılı gibi gözükmesine rağmen sitede sanki aradığını bulamama oran yüksek gibi duruyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
En iyi bilgisayar programları Liste sürekli olarak güncellenecektir. 2011 2010 2009 2008 2007 TOOL # Votes Name Platform Cost 1 2 3 18 22= YouTube Video sharing site O F 25.5 2 1 1 11 43= Twitter Microblogging tool O F 24 3 3 5 7 14 Google Docs Office collaboration suite O F 20…
Oscar ödül törenleri – 2011 Kardeş sitemizin çok başarılı bir çalışması… Mutlaka paylaşın ve arkadaşlarınıza gönderin gerçekten çok güzel…
En iyiler sitesi nin kurulumunu tamamladım… Bu siteye kardeş ve sadece en iyiler listelerinin yer alacağı benzer bir site artık listeleri bu sitede yayınlamayacağım. Listeler için Sitesini kullanmaya başladım… Bu sitede her gün yeni bir en iyi 12 listesi yayınlayacağım. Siteyi ziyaret ederseniz listelere ulaşabilir ve yorum yapabilirsiniz.
Libyaya Türk savaş gemileri nin hareket ettiği yönünde haberler geliyor. Koruma amaçlı ve NATO şemsiyesi altında bölgeye savaş gemileri gönderiliyor. Şu an bölgede bulunan İngiliz ve ABD savaş gemileri ile beraber hareket edeceği bilgileri mevcut. Libyada bulunan 25.000 Türk vatandaşının tahliyesi planı çercevesinde bu gemilerin görevi bu tahliyenin başarı ile tamamlanması olabilir.
BlueBox BBS de Beğendiğiniz yazıları puanlayabilirsiniz. Yazınız sonunda yer alan kalp şeklinin yanındaki artıya tıklarsanız o yazıyı sevindirmiş olacaksınız. Bende yazıların puanlamasını çıkarmış olacağım… Hadi bakalım bekliyorum… BlueBox BBS
Muammar el kaddafi karikatür Bu karikatür durumu gayet net anlatıyor. Yorumlarınız bekliyorum.