En iyi PHP Editörü listesi – Günceldir.

En iyi PHP Editörü listesi – Günceldir.

En iyi PHP Editörü Liste PHP editörlerini göstermektedir. Bu editörler aynı zamanda birçok dil içinde kullanılabileceği gibi text editör olarakda kullanabilirsiniz. Editörlerin bazılarının içerisinde server olarak çalıştırılabilir php kod özelliğide oluşturulabiliyor. Yani PHP kodları yazdıktan sonra serverdan çağırmanıza gerek kalmayacak… 1 – Zend Studio 2 – Komodo IDE 3 – Dreamweaver 4 – PhpStorm 5…

Online radyasyon değerleri öğrenmek ister misiniz ?

Online radyasyon değerleri öğrenmek ister misiniz ?

Online radyasyon değerleri ABD için aşağıdaki linkten bilgi alabileceğiniz gibi ekli grafikte online güncellenmektedir. http://www.radiationnetwork.com/ Radyasyon seviyesi sadece ABD için gösteriliyor. Tüm dünya için olan bir link arıyorum henüz tüm ülkeleri gösteren bir grafik bilgisine ulaşamadım ulaşabilen varsa eklerse sevinirim… Yorumlarınız bekliyorum.. Edit : Yeni bir online radyasyon monitörü http://www.blackcatsystems.com/RadMap/map.html

En iyi LED TV listesi, oldukça iyi bir liste

En iyi LED TV listesi, oldukça iyi bir liste

En iyi LED TV listesi Bu liste hazırlanırken ekran boyutları dikkate alınmamıştır. Bazı modeller henüz Türkiyeye giriş yapmamış olabilir veya model numarası farklı olabilir. Tüm veriler kendi üretici web sitelerinden alınarak karşılaştırmalar neticesinde sıralama yapılmıştır. Sıralamada aynı puana sahip iki TV arasında ekran boyu büyük olan daha üst sırada yer almıştır. Detaylı teknik veriler tarafımızda…

Saatlerin değiştirilmesi Paranoyak bir durum

Saatlerin değiştirilmesi Paranoyak bir durum

Saatlerin değiştirilmesi Paranoyak bir düşünce ama bu saatlerin dünyadan bir gün sonra değiştirilmesi beni kuşkulandırdı…Bahane ne olursa olsun… Dünya ile aynı anda saatleri değiştirilmeyen bu bir gün içerisinde sistemler üzerinde neler oldu ? Bunu araştırıyorum neden sorusu bana çok komik geliyor. Bir sınav için dünyadan ayrı bir saat dilimini bir gün boyunca neden kullandık ?…

Yüzlerce deniz yıldızı ölü olarak karaya vurdu

Yüzlerce deniz yıldızı ölü olarak karaya vurdu

Yüzlerce deniz yıldızı ölü olarak karaya vurdu. İngilterede çok ilginç bir durum oluştu şimdiye kadar hiç rastlanmayan toplu deniz yıldızı ölümleri meydana geliyor. Deniz yıldızlarının toplu ölüm nedeni belirlenememiş durumda. Geçen aylarda da ingiltere kıyılarında daha önce hiç görülmeyen toplu yengeç ölümleri meydana gelmişti. BP nin Meksika körfezindeki petrol platformunun petrol sızıntısı nedeni ile tüm…