En iyi PHP Editörü listesi – Günceldir.

En iyi PHP Editörü

Liste PHP editörlerini göstermektedir.

Bu editörler aynı zamanda birçok dil içinde kullanılabileceği gibi text editör olarakda kullanabilirsiniz. Editörlerin bazılarının içerisinde server olarak çalıştırılabilir php kod özelliğide oluşturulabiliyor. Yani PHP kodları yazdıktan sonra serverdan çağırmanıza gerek kalmayacak…

1 – Zend Studio
2 – Komodo IDE
3 – Dreamweaver
4 – PhpStorm
5 – PhpED
6 – PHPEdit Premium
7 – phpDesigner 7
8 – Expression Studio 4
9 – PHP Studio 2010
10 – RadPHP

Eklenecek başka editörlerde varsa onlarıda ekleyebilirsiniz.

Edit:
Benim edindiğim tecrübelere göre PHP kod yazımında
http://www.zend.com/products/studio/
üstüne yok…

En iyi PHP Editörü

PHP konusunda aldığımız bilgi, birikim ve tecrübelerin yanı sıra bu işi nerede ve nasıl icra ettiğimiz de önemli. Bu nedenle iyi bir editöre sahip olmanız gerekli.

Tavsiye Yazılar

• 188 gün teorisi

188 gün teorisi Taze olan 188 gün teorisi ile ilgili internette araştırma yapmaktayım ve internette çok ilginç haberler okudum. Bunlardan birkaçını sizinle paylaşmak istiyorum. ( Konu hakkında bilgisi olmayanlar için: http://www.bluebox.bbs.tr/188-gun-teorisi-ispatlandi-meksika-da ) Görünüşe göre bu teori ile ilgili kafa yoran kişi sayısı azınlıkta değil. Lakin bazı gruplar NASA’nın dünyanın manyetik alanı ile ilgili dikkat çekmesi…

• Rusyanın gizli şehirleri, Çinin inşaa ettikleri

Rusyanın gizli şehirleri Çinin inşaa ettiği esrarengiz şehirlerinden sonra Rusyanın da gizli bir noktada inşaatı devam eden şehiri ortaya çıktı… Sibiryada bölgesinde bir adada yer alan şehir inşaatının tamamlanmak üzere olduğu bildiriliyor. Rusya yetkililerin açıklaması burasının bir ileri karakol olduğu ve kontrol noktası amacı ile yapıldığı bilgisi verilmektedir. Rusyanın gizli şehirleri : Bir uzay istasyonu…

• Onagawa nükleer santralinde radyasyon sızıntısı

Onagawa nükleer santralinde radyasyon sızıntısı Japonyada meydana gelen ikinci 7.1 depremden sonra zaten arızalı olan Onagawa nükleer santralinde alarm verildi. Onagawa nükleer santralinde radyasyon sı… Acil durum olarak tüm bölge boşaltılıyor. Santralin bulunduğu bölge dün meydana gelen 7,1 lik depremin merkezine çok yakın Henüz yeni bir haber olduğu için bilgiler yeni geliyor. Takip ediyoruz… Okunma…

• UARS Uydu düşüşü tamamlandı.

UARS Uydu düşüşü tamamlandı. Günlerdir beklenen uydu sonunda düştü… Beklendiği şekilde atmosfere giren ve yanarak parçalan uydu atmosfere Kanada üzerinden giriş yaptı son 90 km lik düşüş mesafesi boyunca 500 km lik bir alanı süpürerek pasifik de son buldu. Son gelen haberlere göre Kanadanın Okotoks – Calgary bölgesinde büyük parçaların düştüğü ancak herhangi bir zarara…

• ISON Kuyruklu yıldızı nerede ? Kayıp…

ISON Kuyruklu yıldızı nerede ? ISON kuyruklu yıldızını kuzey yarım küreden ve ülkemizden görebileceğiz. Çıplak gözle tesbit etmeniz çok zor olsada fark edebilirsiniz. Küçük çaplı bir teleskop yardımı ile önümüzdeki aydan itibaren izleyebilirsiniz. Aşağıdaki grafik yardımı ile gün gün yaklaşık yerini gökyüzünde kuzey yarım kürede gökyüzünü takip edin. Gökyüzünde ISON unu takip edenler oldukça fazla…

• Kuzey kutup bölgesinde neler oluyor.

Kuzey kutup bölgesinde neler oluyor. Ağustos ayında gelen bazı haberler Kuzey kutup bölgesinde oluşan bir takım değişikliğin global bir değişimin önünü açmış olma ihtimali üzerinde duruluyor. Kutup bölgesindeki anormal metan gazı artışı tüm dünyadaki metan gazı seviyesinde büyük bir artışa sebep oldu. Metan gazının bu seviyedeki artışı kutup bölgesindeki buz miktarının azalmasına sebep olmasına rağmen…

2 Comments

1. Peki sizin önereceğiniz en uygunu hangisi üstadım ben aptana kullanıyordum genelde ama belli noktalarda hata göstermeye ve söylediğinin aksine kod yazmaya izin vermiyor misal sessionlarda [] koyma yasağı gibi sizce hangisi?

2. hasan dedi ki:

En iyisi editplus diğerleri hikaye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir