21 Aralık 2012 Marduk.

21 Aralık 2012 Marduk – Geri sayımı başladı…

Bugün mayaların dünyanın sonu olarak hesapladıkları gün için 365 günlük geri sayım başladı.

Marduk – Niburu gezegenin dünyanın çok yakınına geleceği teorisini işleyen mayaların son günü bakalım 2012 bizim için nasıl geçecek.

Bu konuyu sürekli takip edeceğiz.

Konu hakkında oldukça fazla bilgi mevcut sitede bugünden itibaren 365 günlük süreçi gün ve gün takip edeceğiz.

Sizlerinde bu özel konuya ilginiz varsa bizi takip etmeye devam edin…

Tavsiye Yazılar

• Kütahya depreminde neyi denediler ?

Kütahya depreminde neyi denediler ? Bazı sitelerden ilginç bilgiler elimize geçmeye başladı… Gizli bir proje olan X-37B uydusu ( Uçan HAARP ) diğer bir ismi NAVSTAR olarak geçer… Tam Kütahya depremi öncesinde türkiye üzerinden geçmekte idi… Dünyada 21 Mayısda beklenen büyük depremin bu uydunun yörüngesi üzerinde olacağı bilgileri geçiyor… Bu uyduyu takip ediyoruz… Bu uydunun…

• Elenin ve depremler

Elenin ve depremler 2/20/08 Endonezya deprem 7.4. Elenin 11.617 au uzaklıkta 2/25/08 Endonezya deprem 7.2 Elenin – Güneş -Dünya aynı hizadalar 5/12/08 Çin deprem 7.9 Elenin – Mars – Güneş 2/18/09 Kermadec Islands 7.0 Elenin – Dünya – Güneş 5/18/09 Los Angeles 4.7 Elenin-Dünya-Jupiter 5/28/09 Hondorus 7.2 7/15/09 New Zealand 7.8 Elenin-Merkür-Dünya 8/09/09 Japonya 7.1…

• NASA Einstein’in İzafiyet teorisini doğruladı.

NASA Einstein’in İzafiyet : NASA Einstein’in Genel Görelilik(İzafiyet) teorisini doğrulayan bir sonuç almış. Genel Görelilik teorisine göre kütle içinde bulunduğumuz uzay-zamanı büker.2004’te uzaya fırlatılan bir uydu ile yapılan deneyler sonucu teori teyit edilmiş. NASA Einstein’in Genel Görelilik Bu fotoğraf ve bilgiler http://www.spiegel.de/wissenschaft/weltall/0,1518,760794,00.html sitesinden alınmıştır. Okunma sayısı : 31

• Havaların durumu inanılmaz boyutlarda.

Havaların durumu inanılmaz… Bugün incelediğim birçok sitede ilginç yorumlar dünya çapında aynı şey söylüyor ve gerçekten çok ilginç… Dünyanın birçok yerinde gökyüzü kapalı… Sanki bir şey saklanmak ister gibi :) inanılmaz ama böyle… Bir çok site chemtrails bilgileri geçiyor…Gökyüzünü kapatma girişimleri olabilir mi diye merak ediyorum ? Birde son 3 gündür dünyanın birçok ülkesinde garip…

• Nibiru geliyor… Daha önce yazmıştım.

Nibiru geliyor… Daha önce yazmıştım büyük haber sitelerinde ve kaynaklarda gün geçtikçe daha fazla yer verilmeye başlandı. http://cosmiclog.msnbc.msn.com/_news/2011/08/02/7233108-2012-watch-death-star-debunked Buradaki yazıda Güneşin kardeşi olarak bahsetilen ve panik yapmayın diye özellikle vurgulanmış. Nibiru geliyor Bu fotoğraf nasa kaynaklarından alınmış bir görüntü… Yani Eleninden sonra Nibiruda yolda galiba :) Elenin ilk görüntüleri -> Okunma sayısı : 63

• 2011 MD göktaşının hesaplanan yörüngesi …

2011 MD göktaşının hesaplanan yörüngesi Dünyamıza en yakın konumdan geçmesi beklenen 2011 MD göktaşının aşağıdaki grafikte yörünge değişimi gösteriliyor. Dünyanın çekim kuvveti ile yörünge değişimini görebiliyorsunuz. Hesaplamalarda göktaşının dünyaya çarpmaması gerektiği çıkıyor. Ancak gerçekten böyle olacak mı ? Hesaplanan günlük yörünge… Yorumlarınızı bekliyorum… Okunma sayısı : 29

2 Comments

1. ozgur dedi ki:

benim bildigim kadariyla bu kiyamet degilde lokal bir felaket olacagi yani bu adamlarin tesbitleri dogru ise facia amerika kitasini etkileyecek

2. Tolga dedi ki:

Geçenlerde bu tarihinin daha ileriye alındığını okumuştum. Çoğu kişi 21 aralıkta birden felaketler gelişeceğini zannediyor. Ama çoğu uzman 21 aralık tarihinin felaketler zincirinin bir başlangıç tarihi olarak söylüyor. Kıyamet kopmayacak ama 21 aralıktan sonra dünyayı sarsacak birçok doğal olaylar olacağını söylüyorlar. Bakalım herşey 21 aralık 2012 de belli olacak kim haklı çıkacak acaba ? :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir