Tavsiye Yazılar

• Kırmızı göl ve denizler deki sır nedir ?

Kırmızı göl ve denizler deki sır nedir ? Birkaç aydır dünyanın birçok noktasında meydana gelen denizlerin, göllerin ve ırmakların kırmızıya dönmesinin arkasındaki sır bulundu. Bilindiği gibi bilimadamları bunun bir alg ( yosun ) türü olduğunu açıklamışlardı. Ancak Çinden gelen bir bilgi başka bir iddiayı gündeme getirdi. Dünya bir istila altında mı ? Çindeki bir bölgede…

• Chemtrails etkileri : Kontrolsuz yapılan spreyleme.

Chemtrails etkileri Kontrolsuz yapılan chemtrails uygulamasının etkilerini faz faz yazmak istedim. Bir arkadaş chemtrails uygulamasını zararsız gösterdiğim yönünde bir suçlamada bulundu. Bu konuyu sürekli gündemde tutan ve birçok yerde referans olmasını sağlayan birisi olarak üzüldüm… Chemtrails uygulaması 1990 larda ülkemiz üzerinde görüntülenmeye başlandı. Şimdi etkileri tahminim FAZ 4 – 5 lere kadar çıkıyor ve etrafımda…

• Güneş yakınındaki cisim analizi.

Güneş yakınındaki cisim analizi Yeni yayınlanan bir analizde neler olduğu görülüyor… Yayıncıya fazla güven duymasamda siteye alıyorum. Şimdilik bu şekilde bir bilgi olarak kabul edelim ayrıntılı bir bilgi bulursam onuda buradan ilave edeceğim. Güneş için aşağıda yazdığım şeyler halen geçerliliğini koruyor. Bugünde dahil olmak üzere güneşteki aktiflik devam ediyor. NASA nın gökyüzünü değiştirmeyi planladığı deney…

• Haziranda kar yağacak mı ?

Haziranda kar yağacak mı ? Havalardaki gariplik devam ediyor. Yıllar sonra İngilterede Mayıs ayı ortalamalarının çok üzerinde oluşan sıcak hava ingilizlerin denize girmelerine sebep oldu. Havanın çok sıcak gitmesi doğa üzerinde çok hızlı bir şekilde canlanmasına ve erken çiceklenme dönemine sebep oldu. Bunun yannda kıta avrupasında ingiltereye çok yakın belçika da ise mayıs ayının en…

• Kısa bir tatil yaptık şimdi yazılarımıza geri döndük.

Kısa bir tatil yaptık şimdi yazılarımıza devam edebiliriz. Bu arada Suriyedede karışıklıklar başlamış durumda. Dünyanın birçok noktasından toplu eylem haberleri sıklıkla gelmeye başladı. Bakalım 2012 ye kadar bu dünya dayanabilecek mi ? Neyse yarından itibaren haber ve yorumlarımıza devam ediyoruz. Bizi izleyen arkadaşların gün geçtikce çoğaltığını görüyorum, onlardan ricam siteye katkı olarak yorumları veya yazıları…

• Ozon tabakası son durumu hakkında detaylar.

Ozon tabakası son durumu Dünya Meteoroloji Örgütünün yaptığı açıklamaya göre ozon tabakasındaki incelme Kuzey Kutbu üzerinde, birçok yerde soğuk geçen kış ve ozon tabakasına zarar veren maddelerin artması nedeniyle bu baharda görülmemiş seviyeye ulaşmış. Haberin linki burada: Bu durum yaz aylarında UV etkisinin sıkıntıya neden olabileceğini “Güneş girmeyen eve doktor girer.” girer atasözünün de yavaş…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir