21 Aralık 2012 Marduk.

21 Aralık 2012 Marduk – Geri sayımı başladı…

Bugün mayaların dünyanın sonu olarak hesapladıkları gün için 365 günlük geri sayım başladı.

Marduk – Niburu gezegenin dünyanın çok yakınına geleceği teorisini işleyen mayaların son günü bakalım 2012 bizim için nasıl geçecek.

Bu konuyu sürekli takip edeceğiz.

Konu hakkında oldukça fazla bilgi mevcut sitede bugünden itibaren 365 günlük süreçi gün ve gün takip edeceğiz.

Sizlerinde bu özel konuya ilginiz varsa bizi takip etmeye devam edin…

Tavsiye Yazılar

• Güneş korona atımına hazırlanıyor.

Güneş korona atımına hazırlanıyor. Son alınan uydu görüntülerinde güneşte büyük koronanın koyulaşmaya başladığı ve içeriye doğru çökmenin devam ettiği görülüyor. Koyuluğun artması ile koronanın bu bölgesindeki manyetik akının yoğunluğu artacak ve koronanın doyuma ulaştığı bölgelerden uzaya büyük atım gerçekleşecek. Aşağıdaki ultraviyole fotoğrafta akımın içeriye doğru akması görülebiliyor. Bu durumu SOHO uydu görüntülerindende görmeniz mümkün. Güneş…

• IZMIR depremi sonrası ilginçlikler.

IZMIR depremi sonrası ilginçlikler… 4.4 Deprem öncesi bölgede daha önce yazdığımız garip ama bir o kadar güzel gökkuşağı ve büyük patlama sesi oluşmuştu. Gökkuşağı için yazdıklarımız arasında bir chemtrails uygulaması olabileceği gökkuşağının oluşumunda bu kadar keskin renklerin olmaması gerektiğini bildirmiştik. Depremden 1 saat önce gökyüzü pırıl pırıl iken birden uzun bir chemtrails izmiri kuzey güney…

• Online radyasyon değerleri öğrenmek ister misiniz ?

Online radyasyon değerleri ABD için aşağıdaki linkten bilgi alabileceğiniz gibi ekli grafikte online güncellenmektedir. http://www.radiationnetwork.com/ Radyasyon seviyesi sadece ABD için gösteriliyor. Tüm dünya için olan bir link arıyorum henüz tüm ülkeleri gösteren bir grafik bilgisine ulaşamadım ulaşabilen varsa eklerse sevinirim… Yorumlarınız bekliyorum.. Edit : Yeni bir online radyasyon monitörü http://www.blackcatsystems.com/RadMap/map.html Okunma sayısı : 14

• Akustik ses dalga silahları LRAD.

Akustik ses dalga silahları LRAD: Long Range Acoustic Device olarak adlandırılan bu tekniği bilmemizde fayda var. Özelliği manyetik alan ve ses dalgalarının neler yapabileceğini anlamamız için… G20 zirvesi nedeni ile ABD nin Chicago kentinde polis toplum ve halk üzerinde akustik ses silahı kullandı. Akustik ses silahı olarak adlandırılan silah yüksek ve düşük frekanslı ses dalgalarını…

• BlueBox BBS Merhaba Sitede bazı eklemeler yaptım ve …

BlueBox BBS Merhaba Sitede bazı eklemeler yaptım ve yeni düzenlemelerde beraberinde geliyor. Biraz içeriği düzenliyorum o nedenle sitede anlık değişikliklere şaşırmayın :) İlk önce siteye gelen yorum sayısı artık oldukça yoğun olmaya başladı ve ben elimden geldiğince edit ederek yorumları ekliyorum. Yorumlarda genelde chat ortamı olmamasına bilgi içermesine dikkat etsemde bazen bende ne yapacağımı bilemiyorum….

• Geogia bilgi rehber taşı nedir ?

Geogia bilgi rehber taşı Mart 1980 yılında ABD nin Geogia eyaletinde granit taşlardan bir monolit yapı yapıldı. Üzerideki yazılar ve günümüzün ” On emri ” olarak adlandıralan bazı teorik yazılar bulundu. Yazılar farklı dillerden ve farklı tarihsel eski sembollerden oluşmaktaydı. Bu yapı bazı zamanlarda protestolarla gündeme de geldi. Yeni dünya düzenini protesto edenlerce tahrif edildi….

2 Comments

1. ozgur dedi ki:

benim bildigim kadariyla bu kiyamet degilde lokal bir felaket olacagi yani bu adamlarin tesbitleri dogru ise facia amerika kitasini etkileyecek

2. Tolga dedi ki:

Geçenlerde bu tarihinin daha ileriye alındığını okumuştum. Çoğu kişi 21 aralıkta birden felaketler gelişeceğini zannediyor. Ama çoğu uzman 21 aralık tarihinin felaketler zincirinin bir başlangıç tarihi olarak söylüyor. Kıyamet kopmayacak ama 21 aralıktan sonra dünyayı sarsacak birçok doğal olaylar olacağını söylüyorlar. Bakalım herşey 21 aralık 2012 de belli olacak kim haklı çıkacak acaba ? :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir