ISON yaklaşıyor. Bugün 1 Ekim ve ISON yakında.

ISON yaklaşıyor.

Bugün 1 Ekim ve ISON ile MARS aynı hizaya geldiler.

ISON yaklaşması ile ilgili teorileri ve varsayımları daha önce yazmıştım.
MARS ile aynı hizada olması ile çekim olarak hesaplanan yörüngesinde bir değişiklik olup olmadığını amatör gözlemciler olmasa hiçbir zaman öğrenmemiz mümkün olmayacak aşağıdaki görüntüde amatör teleskop gözlemcileri tarafından yayınlanmış bir görüntü.

Teleskop görüntüsünde ISON unun kuyruk ışığının belirmesi ve mars ile karşılaştırdığımızda büyüklüğü ortaya çıkıyor.

ISON yaklaştıkca dünyadaki tüm alt gruplarda hareket başladı.

Birçok ritüel ortaya çıkıyor.

Hatta bazı devletlerin ve hükümetlerin bile olayın içine girdiği yazılmaya başlandı.
Haberler geldikçe eklemeye çalışacağım…

ISON yaklaşıyor sizde kendi görüntü ve haberlerinizle birlikte yorum ekleye bilirsiniz.

Tavsiye Yazılar

• RFID çipler insanlara ne getirecek ? Bil…

RFID çipler insanlara ne getirecek ? Bilindiği gibi artık RFID çipler hemen hemen her yerde uygulamaları var. Hani şu şimdilerde kredi kartlarında çabuk ödemelerde kullanılan “göster öde” türü uygulamalardan bahsetiyorum… Şimdilerde oldukça gündemde olan bu uygulama ABD hızla yasallaşma yolunda ( ilk önce takip edilmesi gereken hastalara takılacakmış… ) Bu uygulamaları hızla takip ediyorum. Yeri…

• Beklenen gezegen Nibiru olabilir mi ?

Beklenen gezegen Nibiru olabilir mi ? Güneş görüntülerinin alındığın SOHO uydularında aylardır sabit duran bir gezegen fark edildi. Büyüklüğü ile Mars ve Dünya arasında olduğu tahmin edilen bu gezegen veya cisim herhangi bir yörünge değişikliği olmadan sabit bir şekilde durmaktadır. bu durum bir gezegen olma ihtimalinide ortadan kaldırıyor. Aşağıdaki görüntüler bizzat benim tarafımdan alınmıştır. Kendinizde…

• Proxy Siteleri – Tunnel siteleri

Proxy Siteleri – Tunnel siteleri Tunel ( tunnel ) siteleri olarakda adlandırılan internet üzerinde iz bırakmadan gezinebileceğiniz sitelere ihtiyacınız olabilir. Ülkemizde fazla kullanılmamaktadır. Ancak proxy dünya genelinde iz bırakmak istemeyenlerin en çok kullandığı maskeleme yöntemidir. Konumuz gereği proxy sitelere ihtiyacınız olabilir. 2012 nin en iyi proxy siteleri ekteki şekilde… Site sıralaması alexa sıralamasına göre yapılmıştır….

• Fukushimadan dumanlar yükseliyor… Facia büyüyor.

Fukushimadan dumanlar yükseliyor… Bugün alınan son fotoğraflarda Fukushima’dan dumanlar yükseldiği görülüyor. Santralde yapılan çalışmalarda genel olarak artık betonlama yapılması ve santralin terk edilmesi konuşuluyordu. Ancak görünen o ki çekirdeğin soğumadığı ve ısının devam ettiği görülüyor. Daha önceki bir yazımda online olarak saat başı Fukushimadan fotoğraf geçen siteyi bildirmiştim buradan takip edebilirsiniz. Fukushimadan dumanlar yükseliyor Online…

• En iyi hosting firmaları

En iyi hosting firmaları 2011 sıralamamız aşağıdaki şekildedir. Hepsinin limitsiz alan, domain ve bandwith özellikleri mevcut. Birkaç tanesi tarafımızdan kullanılmıştır. Halen kullandığımız hosting firmasıda aşağıdakilerden birisidir. Ipage Visit iPage >> Küçük işletmeler ve Bloglar için ideal fiyatı ve servisleri çok uygun 50$ lık google,facebook ve yahoo kuponları ile 24 ay hosting bedavaya geliyor.   Value:…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir