Bu karikatür durumu gayet net anlatıyor….
Muammar el kaddafi karikatür Bu karikatür durumu gayet net anlatıyor. Yorumlarınız bekliyorum.

Muammar el kaddafi karikatür Bu karikatür durumu gayet net anlatıyor. Yorumlarınız bekliyorum.

Mübarek gitti, Kaddafi gitti sıradaki kim sizce… Arap dünyasında birkaç dikta ve kral kaldı onlarında saltanatları kalkar mı acaba ? Tahminim bu ateş birkaç ülkeye daha atlar…

Yeni domain aldım… http://www.eniyi12.com İsmi bu konusu her konuda en iyi 12 listeleri… 12 Düzine anlamında… Laf aramızda 10 almak istedim ama başkaları benden önce davranmışlar…

Küçük taşları yazayım dedim bugün… Min siccil Hacer Birde davutun golyatı öldürdüğü sapan taşı… Küçük taşlar Nerden aklıma geldi bilinmez ama küçük taşlardan buraya kadar geldim. Anlamı var mı bilmiyorum…

Libyadan 25.000 türk tahliyesi için seferber oldu. Bu kadar büyük bir insan topluluğunu bir anda bir yerden bir yer ulaştırmak mumkun değil. Hergün 1000 kişi tahliye etseniz bir ay sürer… Bunun yerine toplama kambı oluşturmak daha mantıklı geliyor.

İsrail – Kudüs UFO görüntüleri. Görüntüler 2 ŞUBAT 2011 İsrail – Kudüs de kayıt edildi. Bu videodan başka 4 adet daha aynı görüntüleri alan video kayıtları mevcut. Olay tamamen gerçek bir olay.

Libya lideri kaddafinin zor anları… Bakalım bu kum fırtınasına dayanabilecek mi ? Yorumlarınızı bekliyorum…

En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum. Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz… Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.

Libya hava kuvvetleri nin protestocuları bombaladığı yönünde haberler geliyor…. http://www.infowars.com/libya-air-force-bombs-protesters-heading-for-army-base/ Yorum ve görgü tanıklarının ifadesi savaş uçaklarının bir üssü korumak amaçlı bombalama yaptığı yönünde…

Mexico City – ABD 72 Saat içerisinde 53 kişi öldürüldü. Teror ve anarşi hızla yayılmaya başlamış. Kentin çok büyük bölümünde polisle çatışmalar mevcut.

Sitenin hosting firmasını değiştirmeyi düşünüyorum aşağıdaki listede birinci sırada yer alan firma oldukça iyi bir rank a sahip… Deneme amaçlı bir hesap alıp kontrol edelim en iyisi…

En iyi hosting firmaları 2011 sıralamamız aşağıdaki şekildedir. Hepsinin limitsiz alan, domain ve bandwith özellikleri mevcut. Birkaç tanesi tarafımızdan kullanılmıştır. Halen kullandığımız hosting firmasıda aşağıdakilerden birisidir. Ipage Visit iPage >> Küçük işletmeler ve Bloglar için ideal fiyatı ve servisleri çok uygun 50$ lık google,facebook ve yahoo kuponları ile 24 ay hosting bedavaya geliyor. Value:…