En iyi türk torrent siteleri – 2011
En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.

En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.

İnsan 100 yıl içinde : Bilim adamları insanın 100 yıl içinde yok olacağını tahmin ediyorlar… Paskalya Adası muazzam taş heykelleri ile ünlüdür. Polenezya insanları ilk MS bin yıl ortasında, bozulmamış tropik bir adaya yerleşti. Nüfus il önce yavaş artarak daha sonra patladı.. Nüfus arttıkça ormanlar yol oldu ve tüm ağaç, hayvanlar bu yıkıcı sonuç dan…

Yaz ayları yurdumuzda Şu günlerde medyada 2011 yazı yurdumuzda nasıl geçer konuları hakkında tahminler yürütülüyor. Ben erken olmakla beraber şu anki görüntüye göre Noaa (ABD Okyanus ve Atmosfer İdaresi) tahminlerine göre ve bir La Nina döneminde yani Pasifik Okyanusu yüzey sıcaklığının normalinden daha soğuk olması La Nina anomalisidir. Bunu yaşadık tersi de El Nino dönemi…

Site tanıtımı : Arkadaşlar Sitemizin tanıtımı için sizlerden destek bekliyorum… Lütfen burada okuduğunuz haberleri Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım ortamlarında paylaşırsanız çok sevinirim. Daha çok kişinin sitemiz hakkında haberi olursa paylaştığımız kaynaklarda daha çok kişiye ulaşabilecektir. Şimdiden teşekkürler… Okunma sayısı : 17

Bosna – Hersekte 10.000 yıllık piramitler… Bundan birkaç yıl önce uydu görüntüleri ile tesbit edilen piramitler dünya arkeologları tarafından teyit edildi. Avrupanın ortasında bulunan bu piramitlerin hangi medeniyete ait olduğu yapılma amaçları hakkında henüz bir bilgiye ulaşılabilmiş değil. Görüntüler 2010 senesine ait ancak o günlerde bu piramitler bilim çevrelerinde red edilmekte böyle bir şeyin olmasının…

Güney Amerika kıyılarında ne oluyor? Bir aydır güney amerika kıyılarında garip hayvan ölümleri görülüyor. Bu bölgeden sürekli ilginç ve garip haberle bugünlerde yoğunlaştı. Perudan UFO görüntüleride artanlar arasında. En son Şilide binlerce ölü kuş kıyılara vurdu. http://edition.cnn.com/2012/05/12/world/americas/chile-peru-dead-birds/index.html Daha önce hemen hemen aynı bölgelerde Peru da yüzlerce yunus ve binlerce kuş ölümleri gözlenmişti. http://edition.cnn.com/2012/05/07/world/americas/peru-pelican-deaths/index.html Bölgede oluşan…

Dünya gıda krizinin eşiğinde aşağıda yaşanan olaylar ve krizin adım sesleri… Gıda fiyatları sıkı artış göstermektedir,gıda fiyatlarının artışları dünyanın çeşitli bölgelerinde protestolara sebep olmaya başladı. Küresel gıda krizinin iyileşmesi çok zor görünüyor. Aşağıda gelen küresel gıda sıkıntısı başlamış olup olmadığını merak edilen 14 gerçek var. # 1 ABD’nin Tarım bakanlığına göre , ABD’nin mısır rezervleri…
Bu yazı henüz hazırlamadım ancak bu yazı bile bu kadar dikkat çekici bir biçimde hit alıyor.
Demek ki bu listeye acil ihtiyacımız var…
http://www.bluebox.bbs.tr/?p=26
Bu yazımızı gözden geçirin isterseniz…
this is really interesting. thanks for that. we need much more sites like this. i commend you on you