En iyi türk torrent siteleri – 2011
En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.

En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.

Mübarek gitti, Kaddafi gitti sıradaki kim sizce… Arap dünyasında birkaç dikta ve kral kaldı onlarında saltanatları kalkar mı acaba ? Tahminim bu ateş birkaç ülkeye daha atlar… Okunma sayısı : 20

Tehlikeli bir göktaşı 2014 UR116 Rus uzay araştırmacıları dünya için bir tehdit oluşturacak yeni bir göktaşı keşif etmişler. Göktaşına 2014 UR116 ismi verilmiş. Hesaplanan yörüngeye göre dünyaya 35 km kadar yaklaşarak ve büyüklüğü tahmini 370 metre. Şubat 2013’te Çelyabinsk Rus şehrinin semalarında patlayan ve TNT 300-500 kilotona eşdeğer olduğu tahmin edilmiştir. Ama Chelyabinsk göktaşının çapı…

Çin sendromu nedir ? Bu soru bize sorulabileceği için cevap vermek istiyorum Bir nükleer santralin Çin sendromu denilen etkiyi üretecek şekilde nükleer çekirdeğinin eriyerek magmaya kadar indiğini ve magmayla birlikte patlama yapmasını söyleyen korkudur. Çekirdeğin yüksek ısısının önünde durabilecek şu andaki teknoloji ile hiçbir yöntem yoktur. Tamamen önüne çıkan her şeyi eriderek magmaya ineceği hesaplanacaktır….

Phobos uydusu düşüyor. Rusyanın Mars a gönderdiği fakat kontrolden çıkan uydusu Phobos bu ay içinde dünya atmosferine girerek yok olacak. Rusya daha önce bu uydusunu başbakanın ağzından ABD – Israil işbirliği ile kontrolden çıkarıldığını açıklamıştı. Aşağıdaki videoda animasyon olarak oldukça açıklayıcı bilgiler mevcut. Mars a gönderilen şu ana kadar ki en büyük uydu olma özelliği…

Chat sistemi… Sitemize chat sistemimizide kurduk… Chat sistemi sayesinde online olan kişilerin bilgi alışverişi yapması sağlanbilir. Sadece test amaçlı bir kurulum yaptım memnun kalmaz isen kaldırmayı düşünüyorum… ( İptal edildi… ) Sayfasından deneyip kullanabilirsiniz. Ayrıca siteniz sol taraf en alt kısmında da gerekli chat bölümü vardır… Okunma sayısı : 39

Dünyaya neler oluyor ? Dış atmosferden gelen yoğun bir x-ray ışınım artışı söz konusu aşağıdaki grafiklerden görüleceği gibi artış son 24 saat içerisinde oldukça fazlalaşıyor. Artış güneş kaynaklığı olabileceği gibi uzay boşluğundan gelen başka ışınımlarda x-ray artışına sebep olabilir. Son zamanların en yüksek değerlerine ulaşması ilgi ile takip ediliyor. Bilim adamları x-ray ışınım artışının özellikle…
Bu yazı henüz hazırlamadım ancak bu yazı bile bu kadar dikkat çekici bir biçimde hit alıyor.
Demek ki bu listeye acil ihtiyacımız var…
http://www.bluebox.bbs.tr/?p=26
Bu yazımızı gözden geçirin isterseniz…
this is really interesting. thanks for that. we need much more sites like this. i commend you on you