En iyi türk torrent siteleri – 2011
En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.
En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.
Arap bağımsızlık hareketi… Bu bağımsızlık hareketinin birde heykeli olması gerekirdi… Yorumlarınızı bekliyorum… Okunma sayısı : 7
İlginç hava durumu raporları Dünyanın birçok yerinde ilginç hava raporları gelmeye devam ediyor. Türkiyenin ve Avrupanın zorlu kış şartları altında ezilerek büyük kar yağışları almasının arkasından güney amerikadan ilginç bir haber daha geldi. Dünyanın en kurak bölgesi olan ve yağmur on yılda bir yağdığı onunda çok az olduğu Şilinin atacama çölündende oluşan yağmur sele dönüştü…
Fuji yanardağı patlamak üzere. Dikkatle takip edelim bugün bu yanardağ ile ilgili bir teorinin saat çevriminin sonu… Fuji yanardağı Bu yanardağ ile ilgili ilginç bilgiler geliyor bu haberleri takip ediyoruz. … Okunma sayısı : 8
Bermuda üçgeni kristal piramit yapı onaylandı. 1968 yılında bir doktor tarafından fark edilen ünlü Bermuda üçgenindeki kristal yapının bir piramit olduğu bağımsız ABD ve Fransız dalgıçlar tarafından onaylandı. Tarihe göre, kristal piramite yanlışlıkla dalan Ray Brown, Arizonalı bir doktor tarafından 1968 sırasında keşfedildi. Brown tatilde Karayipler olarak bilinen Bahamalar da kapalı bir bölgede arkadaşları ile…
Jüpiter büyüklüğünde bir küresel nesne Helioviewer tarafından tespit edildi ve görüntülendi Helioviewer.org 17 – 18 Haziran’da kameralarda ilginç bir görüntüyü tesbit etti. Görüntüyü yayınlamayan ve uzun zaman üzerinde çalışan site daha sonra dün bu fotoğrafı çalışmalar yapılması için yayınladı. Görüntüde Güneşin yakınında küresel ve çapı yaklaşık 170.000 km olan Jüpiter büyüklüğünde bir cisim görünüyor. Sitenin…
Haarp delikleri… Daha önce sitemizde birçok kez incelediğimiz ülkemizde en son örneği eskişehirde görülen toprak üzerinde simetrik deliklerin bir başkası Oklahoma da ortaya çıktı. Aşağıdaki videoda ve fotoğrafta bu konuyu incelemişler… Manyetik alanın silikon ve diğer elementler üzerinde yapabileceği etkinin bir sonucu olarak bu yan etki halen haarp tarafından giderilebilmiş değil. Haarp kullanılması ile frekans…
Bu yazı henüz hazırlamadım ancak bu yazı bile bu kadar dikkat çekici bir biçimde hit alıyor.
Demek ki bu listeye acil ihtiyacımız var…
http://www.bluebox.bbs.tr/?p=26
Bu yazımızı gözden geçirin isterseniz…
this is really interesting. thanks for that. we need much more sites like this. i commend you on you