En iyi türk torrent siteleri – 2011
En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.

En iyi türk torrent siteleri – 2011 listesi hazırlıyorum.
Bildiğiniz siteleri yorum kısmına ekleyebilirmisiniz…
Daha sonra listede siteleri belli bir sıralama yapıp yayınlayabiliriz.

Japon derin sondaj gemisi Chikyu 9,6 km ye ulaşan sondaj yapabilme özelliği ile okyanus dibini araştırmak için kullanılıyor. Dünyada bu konuda en derine sondaj yapabilen gemi. Deprem sonrası tsunamide zarar gördüğü söyleniyor. Ancak araştırmalara başlamış.Deniz dibinde deprem sonrası oluşan kırılmalar vs.Japonca’da toprak anlamına gelen Chikyu incelemelerine devam ediyor… Okunma sayısı : 37

Japonya nükleer santralinde patlama ve yangın başlamasının görüntüleri Fukushima nükleer santrali dün yangın olduğu yönündeki haberleri doğrulandı… Bu patlamadan sonra reaktör çekirdeği konrolü kayboldu ve ergime başladı. Reaktörden sızıntı olması kuvvetle muhtemel… Konrol dışı olarak çekirdek erimesi çin sendromunu gündeme getiriyor onü alınamayacak bir nükleer patlama oluşabilir. Yorumlarınızı bekliyorum… Okunma sayısı : 35

188 gün teorisi Taze olan 188 gün teorisi ile ilgili internette araştırma yapmaktayım ve internette çok ilginç haberler okudum. Bunlardan birkaçını sizinle paylaşmak istiyorum. ( Konu hakkında bilgisi olmayanlar için: http://www.bluebox.bbs.tr/188-gun-teorisi-ispatlandi-meksika-da ) Görünüşe göre bu teori ile ilgili kafa yoran kişi sayısı azınlıkta değil. Lakin bazı gruplar NASA’nın dünyanın manyetik alanı ile ilgili dikkat çekmesi…

Chemtrails etkileri Kontrolsuz yapılan chemtrails uygulamasının etkilerini faz faz yazmak istedim. Bir arkadaş chemtrails uygulamasını zararsız gösterdiğim yönünde bir suçlamada bulundu. Bu konuyu sürekli gündemde tutan ve birçok yerde referans olmasını sağlayan birisi olarak üzüldüm… Chemtrails uygulaması 1990 larda ülkemiz üzerinde görüntülenmeye başlandı. Şimdi etkileri tahminim FAZ 4 – 5 lere kadar çıkıyor ve etrafımda…

Güncel olayları değerlendirirsek. ABD Temsilciler Meclisinde Cumhuriyetçi kanadın baskılarıyla ABD’yi ekonomik krizin etkilerinden korumak için önümüzdeki 10 yıl için bütçeden 5,8 trilyon Dolarlık bir kesintiye gidilmesi planlanmış. Bu durum ABD’nin içinde bulunduğu durumun yani Irak, Afganistan’da sürdürdüğü. En son Libya’ya yapılan operasyonları artık sürdüremez hale geleceğini kendine dünyadan yeni gelir transferi sağlamak için atağa geçebileceğini…

Vostok gölünde neler oluyor ? R.V. Robinson adlı Rus pilotun 1961 yılında Antarktika’da keşfettiği 4.000 metrelik buz tabakasının altında bulunan 15 milyon yıl yaşındaki buzul gölünde ilginç gelişmeler oluyor. Rus bilim adamlarının 4.000 metrelik buzu delme girişimleri devam ederken dün bir haber göle ulaşmaya 12 metre kala 9 bilim adamının kayıp olduğu açıklaması geldi. Vostok…
Bu yazı henüz hazırlamadım ancak bu yazı bile bu kadar dikkat çekici bir biçimde hit alıyor.
Demek ki bu listeye acil ihtiyacımız var…
http://www.bluebox.bbs.tr/?p=26
Bu yazımızı gözden geçirin isterseniz…
this is really interesting. thanks for that. we need much more sites like this. i commend you on you