Coca Cola nın gizli formülü nedir biliyormusunuz ?

Coca Cola nın gizli formülü

FE Coca
(Fluid Extract of Coca) 3 drams USP 4 oz FE Coco
Citric Acid 3 oz
Caffeine 1 oz ( Citrate Caffein )
Sugar 30 #
Water 2.5 gal
Lime Juice 2 pints (1 qrt)
Vanilla 1 oz
Caramel 1.5 oz or more to color Color sufficient
Use 2 oz flavor (below) to 5 gals syrup 2.5 oz flavor
7X Flavor
Alcohol 8 oz 1 qrt
Orange Oil 20 drops 80
Lemon Oil 30 120
Nutmeg Oil 10 40
Corriander Oil 5 20
Neroli Oil 10 40
Cinnamon Oil 10 40

Kısaca Coca Cola nın gizli formülü

Fluid extract of coca, Citric acid, Caffeine, Sugar,Water,

Lime juice, Vanilla, Caramel, Alcohol, Orange oil, Lemon oil,

Nutmeg oil, Coriander oil, Neroli oil & Cinnamon oil

Şeklinde…

Tavsiye Yazılar

• En iyi Zihin kontrol – Beyin yıkama yöntemleri

En iyi zihin kontrol yöntemleri 2011 yılı itibari ile aşağıdaki şekilde sıralanıyor. Bu listede yer alan yöntemlerin listeye alınamsı bu yöntem vasıtası ile zihin kontrolü yapılabileceği içindir. 1 – Eğitim Bir bilgiyi eğitim amaçlı olarak zihinlere yazmanız mümkündür. 2 – Reklam ve Propaganda Reklamlar ile zihinleri değiştirmeniz ve hızlı bir propaganda yapmanız mumkundur. Hitlerin bir…

• HAARP Frekansları insanları nasıl etkiliyor…

HAARP Frekansları insanlara nasıl etki eder. Uzun zamandır HAARP konularında yazılar yazıyorum. HAARP bildiğiniz gibi elektromanyetik sinyallerin iyonesfer vasıtası ile başka noktalara etkilemesini sağlayabiliyor. Şimdi size aşağıda göstereceğim deney bir düşük frekans elektromanyetik ses sinyalinin su üzerindeki etkisini gösterecek. Etkide suyun aldığı frekans modülasyonunu göreceğiniz gibi eğilim bükülerek sinyalin titreşimine göre şekil değiştirdiğini göreceksiniz. İnsan…

• UARS Uydu düşüşü tamamlandı.

UARS Uydu düşüşü tamamlandı. Günlerdir beklenen uydu sonunda düştü… Beklendiği şekilde atmosfere giren ve yanarak parçalan uydu atmosfere Kanada üzerinden giriş yaptı son 90 km lik düşüş mesafesi boyunca 500 km lik bir alanı süpürerek pasifik de son buldu. Son gelen haberlere göre Kanadanın Okotoks – Calgary bölgesinde büyük parçaların düştüğü ancak herhangi bir zarara…

• İzmir’de ilginç gökkuşağı

İzmir’de ilginç gökkuşağı İzmir’deki gökkuşağıyla alakası var mı? Yok mu bilmem ama dünden beri manyetik aktivitede ani bir artış var.Hatta daha da ileri gidilerek manyetik rahatsızlık denmiş buna.Artı olarak patlamada var.Aşağıdaki linkler çok ilginç geldi bana. www.spaceweather.com (16.02.2012 ilk sayfası) ccmc.gsf.nasa.gov/cgi-bin/display/RT_t.cgi?page=mpause Okunma sayısı : 31

• Marmara bölgesinde anamoli artışı.

Marmara bölgesinde anamoli artışı Bugün takip ettiğimiz tüm olaylar marmara bölgesinde ilginç bir anamoli gözlenmesine sebep oluyor. Batı bölgelerinde uydu görüntülerinde büyük bir döngüye rastlıyoruz. Tüm gün boyunca takip ettiğimizde bu döngü görülebiliyor. Bu fotoğrafa baktığınızda bir başdönmesi etkisi yaptığını göreceksiniz. Bu döngü manyetik etkinin hızla sarmal yaptığını gösterir. Zonguldak ve civarında duyulan büyük bir…

• Komplo Teorileri 9-11 Chemtrails Bilgileri ve başlıkları.

Komplo Teorileri 9-11 Chemtrails Yanlış uçuş güzergahları Yeni Dünya Düzeni RFID Gizli Dernekler Terörizm UFO ve Yabancılar Hava Manipülasyon ( HAARP ) Elenin X planet Afetler Deprem Sel Kasırgalar Survivalism Volkan Ekonomi Para Kıymetli Madenler Durgunluk Durgunluğun kanıtı Sanat Kitaplar Filmler Müzik Din Seks ve ilişkiler Spor Son dakika haberi Askeri ve Savaş Siyaset Dünya…

2 Comments

1. Bugün birçok haber sitesinde yer almış :)
    Türkçe siteler içinde İlk ben yazdım diyebilirim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir