En iyi proxy siteleri
Proxy ayarı kullanarak bağlantı yapmak isteyenler için en hızlı ve güvenli proxy sıralamasıda aşağıdaki şekildedir…
2.
4.
6. http://freeproxybrowser.com/
Site kullanımları ve sıralamaları günceldir…
…
Liste güncellenmiştir. Güncel listeye
ulaşabilirsiniz…
…
Yasaklanan sitelere bağlanmak veya internette iz bırakmadan gezmek isteyenlerin tercih edecekleri bir listedir başka bir yerde bulamazsınız en güncel listedir. :)
Bu yazı dikkat çekecek kadar ziyaretci alıyor ilginç…
Youtube yasağıda kalktı ama sanırım hala bağlanılamayan siteler mevcut…
ya admin ben bi lisede çalışıyorum facebook a girecem ama meb tarafından kapanıyor nasıl yardımcı olabirsin bana ?
Bu listedeki 1. sıradaki siteye girip orada ilgli adres boşluğuna facebook yazarak kullanabilirsin.
Ancak bunu kullanabilmen için 1. sıradaki sitenin senin tarafından bağlanıyor olman lazım, yani onunda yasaklı olmaması…
Ayrıca bu listede tüm siteleri bu amaçla kullanabilirsin… Tabii bağlantı yaptığınız router bu proxy leri kapatmamış ise…
Size en iyi çözüm sanırım 6. sıradaki
http://freeproxybrowser.com
yardımcı olacak…
Web tabanlı proxy lerde DNS değiştirmediğiniz için yukarıda yazdığım proxy siteleri çok kullanışlıdır.
Kapatılmış sitelere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
ya admin bende okuldan bağlanıyorm face giremiyorum burdaki sitelerede giremiyorum yardımcı olurmusun ?
Yukarıdaki web adreslerinden direkt girebilirsin bu siteler eğer sizin tarafta kapalı değilse rahatlıkla istediğiniz yere bağlanmanız gerekli.
Bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, Milli Eğitim Bakanlığı isteğiyle, Türk Telekom A.Ş. tarafından engellenmiştir yazıyo :(( ne yapmam lazım face girmem için başka bildiğinz bi yöntem falan varsa yardımcı olursanız cok sevinirim…
Yukarıdaki linklerde bulunan sitelerin hiçbirine giremiyormusunuz.
hiç biri açılmıyor meb tarafndan engelli hepsi..:( :( :( :(
usta bende internet cafeciyim eskiden tunneleri kullanıyorduk onalrıda engellediler cafeplus filter kullanmak zorundayız ne yapıcaz bilemedimkadir
Sen engellemek mi istiyorsun yoksa ulaşmak mı anlayamadım :)
Meb nette gezmeyi yasak hale getirmiş,face,video vs çok şey yasak,eğer çözüm bulan varsa seviniriz……
bunlardan hangisi java destekliyor çunku hangisinden girsem video açılmıyor
ben lisede çalışıyorum ögretmenler odasındaki bilgisayarlar dan face-youtube vb sitelee giremiyorum direk Bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, Milli Eğitim Bakanlığı isteğiyle, Türk Telekom A.Ş. tarafından engellenmiştir.
diyo enleli nasl ortadan kaldırabilirim
Proxy mi, VPN mi ?,
Artık başka yöntemler bulmak gerekli, bunlarda yetersiz kalıyor.
.